Tienaa rahaa netissä – 12 parasta tapaa

tienaa-rahaa-netissa

Elämme digitaalista aikakautta, ja nyt on helpoin aika oppia ansaitsemaan rahaa netissä kotoa käsin. Tienaa rahaa netissä voi olla monille uusia asia. Se kuitenkin mahdollistaa tällä hetkellä tavan tienata rahaa satoja euroja kuukaudessa normaalin päivä työn lisäksi.

Maailma on siirtymässä yksilön on-demand-talouteen, joka tarjoaa upeita mahdollisuuksia yrittäjyyteen, vaurauden luomiseen, verkkotyöskentelyyn ja taloudelliseen vapauteen. Netissä on tänä päivänä niin paljon eri vaihtoehtoja rahan tienaamiseen, esimerkiksi kyselyt, markkinointi, blogi, Youtube ja affiliate-markkinointi.

Tapoja tienata rahaa netissä on monia. Kannattaa siis valita parhaat, jotta et haaskaa aikaasi rahan tienaamisessa. Tämän takia loimme listamme miten voit tienata rahaa netissä.

Paljonko voit tienaa rahaa netissä?

Kuinka paljon voi tienaa rahaa netissä riippuu paljon siitä, mitä aloitat tekemään ja kuinka paljon olet valmis käyttämään aikaa siihen. Summat voivat olla senteistä satoihin ja jopa tuhansiin euroihin päivässä tai viikossa. Esimerkiksi affiliate-markkinoinnilla voit tienaa rahaa käyttämällä aikaa paljon aluksi rakentamalla sivut ja luomalla sisältöä. Lopussa sivujen ylläpito ei vaadi kuitenkaan enää paljon aikaa, jolloin olet luonut itsellesi passiivisen tulon lähteen.

Löydät netistä paljon eri keinoja saada lisää rahaa netissä. Rahaa netin avulla voi siis tehdä monin eri keinoin. Osa niistä ovat totta ja osa ovat huijausta. Tavoitteet kannattaa aluksi pitää maltillisena. Hyvä tavoite on vaikka ylimääräistä rahaa sata euroa per viikko. Se on jo 400 euroa kuukaudessa, mikä on jo hyvä lisä summa esimerkiksi palkkatulojen päälle.

Tämä voi olla joillekkin pieni summa rahaa, mutta pienellä vaivannäöllä se voi olla mahdollinen monin eri tavoin.

Miten tienata rahaa netissä?

Tässä on lista meidän mielestä parhaista keinoista tienata rahaa netissä. Mahdollisuuksia on paljon, joten valitse joka sopii sinulle parhaiten.

1. Tienaa rahaa blogilla

Kiinnostuitko?

Tilaa ilmoitus sähköpostiisi ja saa mahdollisuus hankkia e-kirja ensimmäisten joukossa!

Bloggaaminen on yksi vanhimmista tavoista tienata rahaa verkossa. Ihmiset, jotka rakastavat kirjoittamista, aloittavat blogeja ihan harrastuksen vuoksi. Esimerkiksi urheilusta, autoista, dropshippingistä, leluista jne. kertova blogi on usein riittävän kapea kohde uskollisen seuraajan kasvattamiseksi ja riittävän suuri, jotta voit alkaa tienaamaan rahaa.

Voit perustaa blogin useilla alustoilla eri alustoilla. Suosituin alusta on blogille on WordPress. Muitakin alustoja blogille on, kuten Wix. Kun aloitat blogisi, keskity hyvin tiettyihin avainsanoihin ja jatka laajentamista muihin, mutta silti asiaankuuluviin luokkiin, kun alat samaan kävijöitä ja näkyvyyttä artikkeleillesi. Tämän avulla voit rakentaa massiivisen blogin ajan myötä. Muista, että muotoilu on tärkeää myös hyvän ensivaikutelman tekemiseksi kävijöihin.

On olemassa useita tapoja ansaita rahaa bloggaamalla. Voit lisätä kumppanilinkkejä eli affialate-linkkejä artikkeleihisi. Voit myös kaupallistaa blogisi sijoittamalla mainoksia strategisesti sivuille ja postauksiin. Sponsoroidut artikkelit voivat auttaa sinua ansaitsemaan rahaa tietyillä brändeillä, jotka ovat valmiita maksamaan näkyvyydestä. Tämä on suosittu arvostelubloggaajien keskuudessa. Bloggaajat voivat myös myydä digitaalisia tai fyysisiä tuotteita verkkosivuillaan. Blogin avulla voit myös rakentaa henkilökohtaisen brändin, joka auttaa sinua saamaan sponsoreita ja yhteistöitä. Menestyvällä blogilla on mahdollista tienata tuhansia euroja kuukaudessa.

2. Tee affiliate-markkinointia

Affiliate-markkinointi on yksi suosituimmista tavoista ansaita rahaa netissä. Vuosien saatossa sen suosio on noussut ja laskenut, mutta se on edelleen vakaa ja hyvä tapa ansaita verkon kautta. Parasta affialate-markkinoinnissa on, että valitset laajan valikoiman yrityksiä, joiden kanssa haluat tehdä yhteistyötä. Monet suomalaiset yritykset tarjoavat nykyään affialate-ohjelmia, esimerkiksi blogeille.

Affiliate-markkinoinnin avulla voit ansaita elantosi mainostamalla muita brändejä. Jos olet taitava markkinoija, voit ansaita palkkion myynnistä mainostamalla vähittäismyyntituotteita, ohjelmistoja, sovelluksia ja paljon muuta. Vaikka palkkion ansaitseminen saattaa tuntua pieneltä, muista, että voit olla useiden tuotemerkkien kumppani ja sisällyttää yhteen blogikirjoitukseen useita affiliate-linkkejä.

Jos todella haluat ansaita rahaa verkossa tekemällä affiliate-markkinointia, sinun kannattaa keskittyä sisältömarkkinointiin. Rakentamalla blogin, jossa on useita sivuja korkealaatuista sisältöä, luot hyödykkeen, jota voit kutsua täysin omaksesi. Sijoita strategisesti kumppanilinkkejä blogipostauksiin ohjataksesi liikennettä kumppanisi verkkosivustolle ja ansaite komissio jokaisesta myynnistä.

Jotkin kumppanit tarjoavat isomman komission, kuin toiset. Ohjelmisto myyjät, kuten Shopify tai Wix tarjoaa yleisesti suurimman komission, mutta niille kysyntä on pienempi. Joka päiväisiä tuotteita myyvä verkkokauppa tarjoaa pienemmän komission, mutta toisaalta niille on enemmän kysyntää. Oman aihealueen miettimiseen kannattaa siis käyttää aikaa.

3. Dropshipping

Kolmanneksi listallamme miten tienata rahaa netissä tavoista on dropshipping eli dropshippaaminen. Google Trendsin mukaan dropshippingin suosio on nousussa, mikä korostaa sen kannattavuutta liikeideana. Menestystarinat siitä, kuinka yrittäjä tienasi 6 000 euroa kahdeksassa viikossa tai kuinka verkkokaupan omistaja teki kuusi numeroa myymällä vain yhtä tuotetta ovat todisteita siitä, että dropshippingillä voi tienata rahaa netissä hyvinkin paljon.

Jos et tiedä mitä dropshipping on, se on liiketoimintamalli, jossa myyt tuotteen asiakkaalle, mutta sen toimittaja varastoi, pakkaa sekä toimittaa tuotteen asiakkaillesi puolestasi. Shopify dropshipping -palvelun avulla voit käyttää miljoonia tuotteita, joita voit lisätä suoraan verkkokauppaasi. Dropshipping alustoja on paljon, mutta suosituimmaksi on osoittautunut Shopify sen helppouden vuoksi.

Paras tapa tienata rahaa dropshippingillä? Useimmat netissä rahaa tienaavat ovat keskittyneet seuraaviin markkinointistrategioihin:

 • Facebook-mainosten käyttäminen
 • Vaikuttajat mainostavat tuotteitaan
 • Suorien viestien (DM) lähettäminen potentiaalisille asiakkaille sosiaalisessa mediassa

Mistä sitten hommata tuotteet, jota myyt dropshipping kaupassasi? Potentiaalisia tuotteita voi etsiä, esimerkiksi netistä, Instagramissa tai tiktokista sekä monesta muusta paikasta.

Kaikki tuotteet eivät kuitenkaan välttämättä myy, mikä kannattaa ottaa huomioon. Dropshippingillä tienaaminen ei ole siis varmaa, mutta se on kuitenkin mahdollista.

4. Kokeile Print on demand tyyliä

Print on demand (POD) on myös yksi suosittu tapa tienata rahaa netissä. Monet yksityishenkilöt ovat omaksuneet tämän liiketoimintamallin, koska sen yleiskustannukset ovat alhaiset ja se ei vaadi paljoa aloittaakseen. Print on demand tyylillä voi tienata yllättävänkin tehokkaasti, jos tuotteelle on kysyntää.

Tilaustulostus on samanlainen kuin dropshipping siinä mielessä, että sinun ei tarvitse itse kuljettaa varastoa tai lähettää tuotteita asiakkaille. Siinä on kuitenkin kaksi pientä eroa. Ensinnäkin voit tehdä omia mukautettuja ja suunnittelemia tuotteita, mikä on loistava tuotemerkin tunnistamiseen. Toiseksi voit valita tiettyjä tuotteita, joita haluat alkaa myymään. Useimmat POD yritykset tarjoavat tuotteita, jotka on helppo suunnitella ja tuottaa, kuten t-paitoja, mukeja ja laukkuja.

Miten print on demand aloitetaan? Yleisesti ottaen POD vaatii nettisivut, jossa myyt ja esittelet tuotteitasi. Nettisivujen ja verkkokaupan perustaminen ei tänä päivänä ole vaikeaa ja siihen pystyy kaikki.

Mikä on paras tapa ansaita rahaa print on demand yrityksellä? Ilmaiset markkinointikanavat. Paras vaihtoehto olisi mainostaa tuotteitasi ilmaiseksi Instagramissa ja Pinterestissä sekä sosiaalisen median vaikuttajien kautta, joilla on paljon näkyvyyttä ja aktivoivat yleisöänsä. Myös uusi vaihtoehto mainostaa tuotteita on Tiktok. Tiktokissa näkyvyyttä voi saada melko helpostikin, jos video menee viraaliksi. Tiktok-markkinointi on vielä uusi tapa, joten siellä ei ole myöskään niin paljon kilpailua. Tiktokin avulla voi tienata paljonkin rahaa netissä ja saada kävijöitä sivuillesi.

5. Kirjoita oma e-kirja

E-kirjan kirjoittaminen ja julkaiseminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Tämä on yksi hyvä tapa saada rahaa netissä. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa e-kirja, muotoilla se, luoda e-kirjan kansi, julkaista se ja mainostaa sitä. Tänä päivänä monet yritykset myyvät e-kirjoja ja tienaa rahaa netissä niillä. E-kirjoja voi olla, esimerkiksi erilaiset treeniohjelmat, ruokaohjelmat, laihdutusohjelmat tai vaikka lasten satukirjat.

Voit palkata kirjoittajan e-kirjallesi, graafisen suunnittelijan suunnittelemaan kannen ja oikolukijan poistamaan sisällöstä kirjoitusvirheet ja huonot lauseet. Kun tutkit aihetta, keskity avainsanoihin, jotka perustuvat Googlessa suosittuihin hakuihin. Käytämme usein avainsanatyökalua, jonka avulla voi löytää sanoja, joita ihmiset käyttävät haussa. Tämän avulla luot sellaisen e-kirjan, jolla on kysyntää ja markkinaa. Jos kirjoitat e-kirjan jolla ei ole kysyntää et tietenkään tule tienaamaan sillä lisää rahaa.

Luo myyntiä e-kirjallesi keskittymällä erilaisiin markkinointitaktiikoihin, joiden on todistettu houkuttelevan ja kerääävän asiakkaita. Voit esimerkiksi antaa kirjasi ensimmäiset kopiot ilmaiseksi. Tämä auttaa sinua luomaan keskustelua sosiaalisessa mediassa ja saamaan arvosteluja, mikä auttaa sinua saamaan asiakkaita muiden asiakkaiden kokemusten perusteella. Muita tehokkaita strategioita e-kirjan mainostamiseksi ovat vaikuttajamarkkinointi ja videokampanjat. E-kirjoilla on mahdollista tienata suuriakin summia netissä. Parasta e-kirjoilla tienaamisessa on, että niissä ei ole kuluja. Lähetät vain tiedoston asiakkaalle netissä.

6. Luo oma verkkokurssi

Verkkokurssien myyminen on yksi parhaista tavoista tienata rahaa netissä. Jos olet jonkin aiheen asiantuntija, voit kaupallistaa tietosi luomalla kursseja verkossa. Tämän avulla voit melko helposti tienata lisää rahaa. Voit myydä kurssisi verkkovalmentajat.fi tai, jos sinulla on jo oma yleisö, oman verkkosivustosi kautta. Jotkut yrittäjät ansaitsevat jopa 2000 euroa kuukaudessa pelkästään myymäällä verkkokursseja netissä.

Luo suosittu ja menestyvä kurssi ottamalla inspiraatiota oman markkinaraon trendaavista kursseista. Katso sitten arvostelut. Mitä asioita ihmiset etsivät ja mitä ihmiset vihaavat? Kuinka voit luoda jotain parempaa kuin mitä on jo luotu? Keskity luomaan sisältöä, joka ratkaisee suurimmat ongelmat ja tarjoaa helpon ratkaisun tai koulutuksen. Esimerkiksi blogin perustaminen on meidän tulevan verkkokurssin aihe.

Alusta, jolla myyt kurssiasi voi vaikuttaa tienaamiseesi paljonkin. Jos myyt kurssiasi esimerkiksi verkkovalmentajat.fi:ssä, sinun ei tarvitse tehdä paljon mainostaaksesi sitä. Voit melkein asettaa sen ja unohtaa sen. Voit ehkä mainostaa sitä joissakin blogeissa tai sosiaalisessa mediassa. Erilaiset kurssialustat vievät kuitenkin osan tienaamista rahoistasi. Toisaalta sinun ei tarvitse kuitenkaan nähdä niin paljon vaivaa nettisivujen luomiseen ja kurssin mainostamiseen.

Jos kurssi on kuitenkin myynnissä omalla verkkosivustollasi, saatat haluta näyttää mainoksia kurssin mainostamiseksi. Voit myös rakentaa sähköpostilistan mainostaaksesi tulevia kursseja ilman, että sinun tarvitsee maksaa markkinoinnista tai luoda niitä.

Hyvä verkkokurssi auttaa ihmisiä oppimaan, jonkin uuden taidon tai ratkaisemaan jonkin ongelman, joka on monella ihmisellä esimerkiksi terveyteen tai ruokavalioon liittyvä Tärkeimmät aihealueet eli nichet, joissa liikkuu paljon rahaa on

 1. Terveys
 2. liikuna
 3. Ihmissuhteet
 4. Raha ja talous

Verkkovalmentaja.fi

tienaa-rahaa-netissa

7. Aloita Youtube-kanava

Jos muut voivat tienata rahaa YouTubesta, voit myös sinä. Parhaiten palkattu YouTube-käyttäjä on Jimmy Donaldson (MrBeast), joka lataa erilaisia rahaan liittyviä videoita YouTube-kanavalleen, joka ansaitsi hänelle 54 miljoonaa dollaria vuonna 2021. Toinen paljon ansaitseva on Jake Paul, joka on ansainnut 45 miljoonaa dollaria YouTubessa jakamalla energisiä vlogeja elmästään sekä nyrkkeilysisältöä.

YouTube-kanavasi tulisi keskittyä yhteen aihealueeseen, jotta voit rakentaa vahvan ja uskollisen yleisön. Voit esimerkiksi luoda meikkioppaita, suoratoistaa videopelejä, arvostella tuotteita, opettaa taitoja, tehdä hauskoja videoita tai mitä tahansa muuta, jolle uskot löytyvän yleisöä ja katsojia.

Rahan ansaitsemisen salaisuus YouTubessa on luoda sisältöä, jota ihmiset haluavat. Käytä osuvia ja hyviä otsikoita houkutellaksesi ihmisiä katsomaan videoitasi ja optimoidaksesi YouTube-haun käyttämällä kuvauksessasi avainsanoja. Kun olet saavuttanut 1 000 tilaajan virstanpylvään, voit kaupallistaa kanavasi virallisesti YouTube-mainoksilla ja tienata rahaa.

Sinun ei välttämättä tarvitse edes paljastaa henkilöllisyyttäsi tai näyttää naamaasi videoilla. Voit tehdä, esimerkiksi erilaisia kooste videoita tapahtumista, kuten jalkapallo maaleista. Näille löytyy aina katsojia, joista sinä voit tienata rahaa.

8. Aloita oma Podcast

Äänisisällön nousu kannattavana sisältömarkkinointikeinona on voimakkaampaa kuin koskaan. 32 % amerikkalaisista kuuntelee podcasteja kuukausittain, se on sama määrä ihmisiä, jotka käyvät säännöllisesti kirkossa.

Julkaisemalla oman podcastisi voit luoda oman ohjelman, keskustella sinua kiinnostavista aiheista, rakentaa yleisöä ja ansaita rahaa podcastisi mainoksilla ja sponsoroinnilla.

Päästäksesi alkuun podcastien maailmassa, sinun on valittava podcast-alusta, joka tallentaa tiedostosi ja jakaa ne kaikkien tärkeimpien alustojen, kuten iTunesin, Spotifyn ja Youtuben kanssa.

9. Vastaa erilaisiin kyselyihin

Jokainen, joka haluaa ansaita sivutuloja netissä, voi ansaita ylimääräistä rahaa osallistumalla kyselysivustoihin, joilla voit tehdä rahaa kotoa käsin. Jotkut kyselypalstat ovat saaneet paljon hyviä arvosteluja ja kokemuksia. Kyselysivustot ovat melko yksinkertaisia: Osallistujat vastaavat joihinkin kysymyksiin tai suorittavat jonkin tehtävän verkossa ja tienaa rahaa vastineeksi ajastaan.

Mutta voiko kyselyillä oikeasti tehdä rahaa vai ovatko ne vain huijausta? Yleisesti ottaen kyllä, mutta jotkut voivat olla huijauksia. Kyselysivustot voivat kuitenkin olla vaivan arvoisia, jos pidät mielessäsi muutamia sääntöjä:

 • Älä koskaan maksa kyselysivuston käyttämisestä. Sinä olet se, jonka pitäisi saada rahaa vaivannäöstäsi. Jos joudut käyttämään rahaa liittyäksesi näihin sivustoihin, sinua todennäköisesti huijataan.
 • Älä ole riippuvainen kyselysivustojen tuloista. On parempia sivutöitä, joilla voit tällä hetkellä saada enemmän tienestejä. Kyselyt toimivat parhaiten, jos tienata vähän ylimääräistä rahaa. Jos sinua ei haittaa täyttää muutaman minuutin kyselyjä, tämä sopii sinulle.
 • Ole realistinen aikainvestoinnin suhteen. Kyselyn täyttäminen kuulostaa siltä, ​​että se vie vain muutaman minuutin. Älä mene lankaan. Joskus kyselyt voivat kestää jopa 15 tai 20 minuuttia.
 • Älä odota saavasi palkkaa nopeasti. Joskus voi kestää päiviä tai viikkoja, ennen kuin ansaitset tarpeeksi pisteitä tai rahaa nostamiseen.

Älä kuitenkaan ala täyttämään kyselyitä ennemmin, kuin olisit vaikka normaalissa töissä. Kyselyt voivat olla loistava lisä tienata rahaa netissä jonkin verran.

Paras tapa maksimoida tulosi kyselyillä on luomalla käyttäjä moniin eri kysely palveluihin ja käyttämällä niitä kaikkia.


Kuluttajapaneeli.fi

tienaa-rahaa-netissä

Kuluttajapaneeli on luotettava kyselysivusto, joka tarjoaa hyvin laadukkaita kyselyitä. Laadukkaista kyselyistä maksetaan myös enemmän. Se on saanut loistavia arvosteluja ja kokemuksia, minkä takia suosittelemme aloittamaan sillä.


10. Etsi pikkutöitä Facebookista

Facebook on täynnä erilaisia ryhmiä, joissa voit tarjota tai etsiä työsuorituksia. Liity näihin ryhmiin ja kysy minklaisia mahdollisuuksia voisi olla tarjolla. Sinun ei ole pakko edes välttämättä julkaista ilmoitusta, vaan voit seurata muiden ilmoituksia ja laittaa heille yksityisviestiä.

Töitä, joita ryhmissä kannattaa tarjota on: lasten hoitaminen, koirien ulkoiluttaminen, renkaiden vaihto ja remppa hommat. Mieti, mikä olisi sinulle edes vähänkin mieleskästä ja lähde etsimään.

11. Kirjoita artikkeleita eri blogipitäjille

Artikkeleiden kirjoittaminen voi olla monella loistava vaihtoehto lisätuloihin. Tämä on todella nopeasti kasvava ala, koska yritysten ja blogien pitää kokoajan luoda sisältöä vain nopeammin. Internettiin tulee joka päivä lukematon määrä uusia sivuja ja blogeja eli sisällöntuotantoa tarvitaan aina.

Palkkio on usein 30-50 euron luokkaa ja se on usein sidottu kirjoitettuun sanamäärään (usein 1000 sanaa). Jos olet nopea sekä hyvä kirjoittaja, niin todennäköisesti tienaat aika hyvin.

Artikkeleiden kirjoittamiseen sinulla ei tarvitse olla mitään tiettyä ammattitutkintoa, vaan se riittää että osaat kirjoittaa kieliopillisesti hyvää sisältöä. Tässäkin erilaiset kirjoitusohjelmat ja Google auttavat paljon.

12. Lainaa rahaa netistä

Rahan tarpeeseen voi hakea netistä myös lainaa. Netin kautta voi hakea lainaa jopa 70 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Nordic Bankissa voi yhdellä lainahakemuksella kilpailuttaa yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön lainat. Lainapäätös tulee nopeasti ja rahat saa tilille jopa saman arkipäivän aikana.

Mutta muista vastuullisuus lainan hakemisessa: mieti ensin, että tarvitsetko oikeasti lainaa ja pystytkö maksamaan sen myös takaisin ilman ongelmia.

Kuinka tienata rahaa netissä tänä päivänä?

Rahan tienaaminen netissä voi auttaa sinua pysymään pinnalla näinä vaikeina aikoina, mutta se voi myös auttaa sinua pakenemaan 8-4 työstäsi. Tienaa rahaa netissä yleensä johtaa siihen, että ihmisestä tulee yrittäjä. Ensin yritetään tienata lisää rahaa netissä, mikä johtaa kuitenkin siihen, että ihminen tienaa enemmän rahan netissä, kuin päivätöissä.

Verkkoliikeideoita ja verkkoyrityksen perustamisella saat enemmän taloudellista vapautta, parannat taloudellista turvallisuuttasi ja pääset lähemmäksi taloudellista riippumattomuutta.

On todella mahdollista tienata rahaa netistä, jos työskentelet kovasti ja pysyt siinä. Joten, minkä tienaa rahaa netissä tyylin aijot aloittaa ensimmäisenä?

Yhteenveto miten tienata netissä

Nyt tiedät monta tapaa tienata rahaa netissä tänä vuonna ja sen jälkeenkin. Voit alkaa ansaita rahaa affiliate-markkinoinnilla, myymällä fyysisiä tai digitaalisia tuotteita tai vuokraamalla omaisuuttasi.

Tiedon jakaminen, YouTube-videoiden tekeminen, kirjoittaminen ja sovelluksen koodaaminen ehkä vaikeampia tapoja tienata netissä, mutta eivät mahdottomia.

Voit jopa rakentaa oman yrityksen markkinointi firman avulla tai kasvattaa vaurautta sijoittamalla.

Tietysti parhaan menestyksen saavuttamiseksi sinun on tarjottava lisäarvoa ja pysyttävä kärjessä tässä on-demand-taloudessa. Ainutlaatuisen myyntivalttisi selvittäminen ja osaamisesi arvon markkinointi tekee eron osa-aikatulojen ja tuhansien eurojen välillä.

FAQ Tienaa rahaa netissä

Miten tienata rahaa heti?

Vaikka jotkin netissä olevat tavat saada lisää rahaa vievät kauan, monet palvelut voivat kuitenkin auttaa sinua tienaamaan rahaa heti. Tässä on muutamia vaihtoehtoja:

1. Osallistu kyselyihin. Näitä tarjovia nettisivuja on esimerkiksi kuluttajapaneeli.fi ja monosurveys.com.
3. Rekisteröidy sivutyö alustoille, kuten Fiverr. Tarjoa siellä jotain osaamistasi rahaa vastaan.
4. Myy tuotteita, joita et enää tarvitse esimerkiksi torissa tai Facebookissa.
5. Ota henkilökohtainen laina, jos todella tarvitset rahaa heti. (Suosittelemme tätä viimeisenä keinona, koska maksat korkoa ajan myötä).
6. Myy digitaalisia palveluita netissä, kuten digimarkkinointia.
Miten tehdä oikeaa rahaa netissä?

Miten tehdä oikeaa rahaa netissä?

Paras tapa ansaita oikeaa rahaa verkossa on perustaa blogi ja valmistautua pitkän aikavälin menestykseen, ei nopeisiin tuottoihin. Sen sijaan, että saisit liikennettä nettisivuillesi nopeasti maksamalla mainoksista, kehitä pitkän aikavälin hakukoneoptimointi- ja sisältöstrategia saadaksesi ilmaista liikennettä sivustollesi eri hakukoneista.

Ansaitse sitten lisää rahaa lisäämällä kumppanilinkkejä sisältöösi. Erilaisilla blogeilla voi tienata paljon eri summia netissä. Sen takia suosimme tätä.

Miten tienata rahaa netissä ilman päivätöitä?

Jos sinulla ei ole päivätyötä, mutta sinun on tienattava rahaa, on olemassa monia vaihtoehtoja, kuten.

1. Aloita blogi ja ansaitse tuloja mainoksilla, affiliate-markkinoinnilla, valmennuksella tai konsultoinnilla. Monella tavalla voi tienata rahaa. Näitä tapoja on esimerkiksi:
2. Luo verkkokauppa verkkokauppa-alustalla, Facebook-sivulla tai Amazon-tilillä.
3. Vuokraa yksi huoneistasi tai jokin vapaana oleva tila.
4. Vuokraa omaisuuttasi sovelluksella. On olemassa monia sovelluksia, joiden avulla voit vuokrata esimerkiksi pyörää tai jopa autoa.
5. Sijoita osinko-osakkeisiin luodaksesi tasaisen lisä tulovirran.
6. Julkaise kirja itse ja myy se Amazonissa tai omalla verkkosivustollasi.

Kirjoittaja
Website | Kirjoitukset

Olen verkkoliiketoiminnasta kiinnostunut "nörtti", joka kokeilee kaikkia uusia liiketoimintamalleja netissä. Tämän innoittamana perustin tämän blogin, johon luon vertailuja eri ohjelmista ja oppaita toiminnan aloittamiseen.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *