Paras webinaarityökalu (2023)

paras-webinaarityökalu

Paras webinaarityökalu tekee online-yhteistyöstä ja -tapahtumista, kuten neuvotteluista, kokouksista ja yksittäisistä puheluista erittäin helppoa ja tehokasta.

Paras webinaarityökalu voi auttaa sinua pitämään yhteyttä asiakkaisiin, henkilökuntaan ja muihin yleisöihin tarjoamalla helppokäyttöisen videoneuvottelualustan.

Toisin kuin yleisissä neuvotteluissa, webinaariohjelmistoa käytetään kuitenkin ensisijaisesti tapahtumien hallintaan internetin kautta, kuten kokouksiin, esityksiin ja seminaareihin, jotta voidaan tavoittaa suuri määrä ihmisiä samanaikaisesti.

Tämä on mahdollista tehdä YouTuben avulla, mutta webinaariportaalit ja -sovellukset mahdollistavat interaktiivisemman kokemuksen, joka mahdollistaa asiakaspalautteen sekä kysymysten lähettämisen ja niihin vastaamisen live-tilassa.

Suuren virtuaalisen osallistujamäärän hallinta vaatii suunnittelua ja koordinointia, ja webinaariratkaisuilla on erilaisia ​​lähestymistapoja osallistujien hallintaan ja aktivoimiseen.

Testasimme ja vertailimme näitä webinaarityökaluja eri näkökulmista, kuten asennusprosessin, käyttöliittymän, katsojien enimmäismäärän ja hinnoittelumallien mukaan. Arvioimme myös, kuinka luotettavia ohjelmistot olivat ja oliko niissä muita hyviä toimintoja, jotka olisivat erottaneet ne muista.

Tästä artikkelista löydät meidän mielestä parhaat webinaari työkalut, jotka sopivat eri tarkoituksiin.

Mikä on webinaarityökalu?

Webinaariohjelmisto eli webinaarityökalu on ohjelmisto online-tapahtumiin, kuten kokouksiin, esityksiin, seminaareihin jne. Yritykset käyttävät niitä yleensä varmistaakseen sujuvan ja ammattimaisen webinaarikokemuksen. Ne myös helpottavat niiden järjestämistä huomattavasti. Webinaarityökaluun sijoittaminen ei siis mene hukkaan.

Webinaariohjelmistoa voidaan käyttää joko selaimen kautta tai asentamalla se tietokoneeseen, älypuhelimeen tai tablettiin. Se siis kulkee käytönnössä aina mukana kaikissa laitteissa.

Mikä on paras webinaarityökalu?

Meidän valintamme parhaaksi webinaarityökaluksi oli Livestorm. Jos tarkoituksesi on pitää esityksiä, kokouksia ja henkilökohtaisia puheluita Livestorm mahdollistaa kaikki nämä.

Livestorm on tehokas webinaarityökalu, jonka avulla pysty myös aktivoimaan yleisöäsi, esimerkiksi lähetettyihin kysymyksiin vastaamisella.


1. Livestorm

Paras webinaariohjelma työkalu

Jos keskityt yleisösi aktivoimiseen ja sitouttamiseen, uskomme, että Livestorm on paras alusta sinulle. Livestorm tekee yhteyden muodostamisesta helppoa, mutta tarjoaa kuitenkin tehokkaita ominaisuuksia, ja se on myös erinomainen verkkoyhteistyössä.

Jos haluat hallita online-tapahtumaasi alusta loppuun, suosittelemme käyttämään Livestormia webinaari työkaluna ja ohjelmana.

Mihin sopii: Yleisön aktivoimiseen.
Hinta: Ilmainen – 99$/kuukausi

Livestorm on erinomainen webinaarityökalu, joka on loistava koouksiin ja -myyntiin. Heidän ohjelmistonsa toimii kaikilla selaimilla, eikä heillä ole webinaarin kokoa koskevia rajoituksia. Sitä voidaan käyttää myös millä tahansa laitteella, mukaan lukien tietokoneet, kannettavat tietokoneet, tabletit ja matkapuhelimet.

Heidän työkalunsa avulla voit järjestää live tai automaattisia webinaareja. Webinaarit sopivat erinomaisesti live-tapahtumiin, kuten tuote-esittelyihin, asiakaskoulutukseen ja muihin.

Heidän on-demand- ja automatisoidut webinaarinsa sopivat parhaiten verkkokursseihin, työntekijöiden perehdyttämiseen ja videopodcast-haastatteluihin.

Eräs alue, jolla se erottuu, on sähköpostilogistiikka, jossa voit lähettää mainossähköposteja tai automatisoida sähköpostit. Katso myös parhaat sähköpostimarkkinointi ohjelmat. Tämä webinaarityökalu ottaa myös tietoturvasi erittäin vakavasti ja on 100 % GDPR-yhteensopiva.

Livestorm keskittyy myös asiakkaiden aktivoimistoimintoihin, kuten äänestykseen ja kyselytuntien järjestämiseen.

livestorm-webinaari

Parhaat ominaisuudet

 • Tarjoaa pääsyn erittäin mukautuviin webinaarin teemoihin helpolla asennusprosessilla.
 • Tarjoaa interaktiivisia keskusteluja kyselyillä, kysymyksillä, chatilla ja muulla paremman asiakaskokemuksen saavuttamiseksi.
 • Erinomainen tuote-esittelyihin ja 1:1-kokouksiin liidien hankkimiseksi ja myyntiprosessin parantamiseksi.
 • Integroi ja analysoi webinaareja ja videokokouksia.
 • Tarjoaa kattavan ja monikielisen asiakastuen.
 • Rajoittamaton tallennustila.
 • Livestormin avulla voit viedä tietosi CSV- tai XLS-muodossa.
 • Näytä webinaarin sisäisiä toimintakehotuksia saadaksesi katsojat aktivoitumaan.
livestorm-toiminnot

Käyttökokemus

Paras toiminto, josta pidimme Livestormissa oli se, että jos äänen ja videon kanssa ilmenee ongelmia, ongelman vianmäärityksessä on viisivaiheinen prosessi ja toimii lähes aina.

Verrattuna muihin ohjelmistoihin, et jää epäselväksi mahdollisista webinaariongelmista, joita tapahtuu silloin tällöin kaikkien ohjelmistojen kanssa.

On myös manuaalinen yhteensopivuustila, jota voit käyttää, jos sinulla on ongelmia webinaariohjelmiston ja tietyn Internet-selaimen kanssa.

Hinta

livestorm-hinta

Livestorm Free: ilmainen versio, jossa on olennaisia ominaisuuksia, kuten rajattomasti pidettäviä webinaareja, kokouksia jne.

Livestorm Pro: Pro -paketti maksaa 79 euroa kuukaudessa, ja siinä on 4 tunnin raja per webinaari.

Yritys-versio: Tarjoaa ominaisuuksia, kuten useiden työtilojen hallinnan yhtenäisellä laskutuksella, premium-koulutuksen ja SLA:n saatavuuden. Saat tästä henkilökohtaisen tarjouksen tarpeidesi mukaan.

Voit aloittaa Livestormin käytön ilmaiseksi ja päivittää maksulliseen versioon, kun olet valmis siihen.


2. WebinarJam

Paras webinaarityökalu tuotteiden myymiseen

Mahdollisuus näyttää mainoksia ja tehdä tarjouksia verkossa webinaarin aikana voi parantaa merkittävästi tulostasi ja tuotteidesi myyntiä.

Vaikka tämä ei ollut mahdollista muutama vuosi sitten, WebinarJam on alusta, joka tarjoaa tämän live-tarjousominaisuuden. Tämä on jotain, jota rakastamme nähdä webinaarialustalla, ja se on yksi monista syistä, miksi suosittelemme WebinarJamia.

Jos aiot myydä livenä tuotteita tai palveluja tapahtumasi aikana, tutustu tähän webinaariohjelmistoon.

Mihin sopii: Myymiseen.
Hinta: 39$/kuukausi – 379$/kuukausi

Jos sinulla on vähän tai ei ollenkaan teknistä tietoa webinaarien järjestämisestä, tämä helppokäyttöinen webinaarityökalu on loistava valinta sinulle!

WebinarJamin avulla voit suoratoistaa suoraan YouTubeen ja pitää turvallisen, salasanalla suojatun webinaarin kohdeyleisösi kanssa verkossa.

Se tarjoaa myös joitain selkeitä etuja muihin työkaluihin verrattuna, kuten:

 • Ponnahdusikkunoiden tarjoaminen yleisöllesi webinaarin aikana, jolloin he voivat ostaa tuotteesi tai palvelusi suoraan webinaarista
 • Tarjoaa erinomaisen kaksisuuntaisen viestinnän edistyneen live-chatin kautta, joka aktivoi katsojia ja webinaariin osallistuvia.
 • WebinarJam käyttää ainutlaatuista ja selkeää Broadcast Distribution Technology -tekniikkaa, joka luo universaalin signaalin. Lisäksi se käyttää viimeisintä teknologiaa, kuten RTMP, WebRTC, HLS ja Flash, mikä tekee siitä yhteensopivan lähes kaikkien verkkoselaimien ja laitteiden kanssa.

Jokainen äänitys tallennetaan automaattisesti, jotta tallenne voidaan lähettää yleisöllesi jälkeenpäin uudelleen katsottavaksi. Lisäksi työkalu on erittäin helppokäyttöinen.

Parhaat ominaisuudet

webinarjam-ominaisuudet
 • Automaattinen tallennus.
 • Tarjoaa erinomaisen asiakastuen.
 • Sisäänrakennettu automaattivastaaja.
 • Sosiaalisen median integraatiot.
 • Yhteensopivuus eri selainten ja käyttöjärjestelmien kanssa.
 • Sen avulla voit sisällyttää kyselyitä ja myydä tuotteitasi livenä webinaareissasi
 • Erittäin helppokäyttöinen käyttäjäystävällisillä kojelaudoilla ja käyttöliittymillä.
 • Nopea asennusprosessi; käynnistyminen kestää noin 60 sekuntia.

Hinta

webinarjam-hinta

Aloitus-versio: $39/kk (laskutetaan vuosittain). Jopa 100 osallistujaa
Perus-versio: $79/kk (laskutetaan vuosittain). Jopa 500 osallistujaa
Professional-versio: $ 229 / kk (laskutetaan vuosittain). Jopa 2000 osallistujaa
Yritys-versio: $379/kk (laskutetaan vuosittain). Jopa 5000 osallistujaa


3. LiveWebinar

Paras webinaarityökalu striimaamiseen ja suoratoistamiseen

LiveWebinar on pilvipohjainen webinaarityökalu, jonka avulla voit isännöidä webinaareja, jakaa näyttöjä, suoratoistaa suoria videoita, tallentaa näyttösi, lähettää sosiaalisen median lähetyksiä ja paljon muuta.

Voit liittyä ja järjestää webinaareja asentamatta tai lataamatta mitää sovelluksia suoraan Internet-selaimista, kuten Chromesta, Operasta, Firefoxista jne. Lisäksi mahdollisuus upottaa webinaareja verkkosivustoosi auttaa sinua järjestämään tai näyttämään webinaareja suoraan nettisivuillasi vierailijoille.

Mihin sopii: Striimamiseen ja suoratoistoon.
Hinta: Ilmainen – 133€/kuukausi

Työkalu integroituu useisiin alustoihin, kuten sähköpostit, puhelin ja tekstiviestit, jotta voit kutsua jäseniä tulevaan webinaariisi niiden avulla helposti

Tämä webinaarityökalu auttaa sinua suoratoistamaan livenä kaikilla sosiaalisen median alustoilla, kuten Facebook, Youtube ja jne.

livewebinar

LiveWebinar antaa sinulle mahdollisuuden tallentaa joko koko webinaarin tai osan webinaarista HD-laadulla. Voit sitten jakaa sen minne vain. Esimerkiksi nettisivuillesi.

Voit myös jakaa työpöytäsi näytön live-lähetysten ja webinaarien aikana reaaliajassa yhdellä napsautuksella.

LiveWebinarin avulla voit myös seurata yleisön sitouttamisanalytiikkaa sekä luoda ja jakaa edistyneitä raportteja ja tilastoja.

Voit keskustella osallistujien kanssa, tehdä galluppeja ja kyselyitä houkutellaksesi yleisöäsi webinaarin aikana. On myös mahdollisuus sisällyttää toimintakehotuspainikkeita kannustamaan osallistujia ryhtymään mihin tahansa toimiin ja muuntamaan lisää liidejä.

Voit muokata webinaareja valintasi mukaan erilaisilla malleilla, väreillä ja omilla tuotemerkkielementeilläsi.

Integraatiot sisältävät kaikki ensisijaiset markkinoinnin automaatiotyökalut, kuten MailChimp, Campaign Monitor, FreshMail, Slack jne.

Parhaat ominaisuudet

LiveWebinar-ominaisuudet
 • WhiteBoard-ominaisuus auttaa sinua ilmaisemaan ajatuksesi piirtämällä asiakirjoihin ja videoihin. Voit myös mahdollistaa katsojien sekä osallistujien piirtämisen live-videoon.
 • Lisää lomakkeita webinaareihin.
 • Jaa päähuoneesi pienempiin pienryhmiin, jopa live-kokousten aikana.
 • Voit jakaa striimiä jopa tuhannelle osallistujalle.
 • Kaikki versiot sisältävät 14 päivän ilmaisen kokeilujakson.
 • Voit upottaa myös mainoksia webinaareihin.
 • Voit osallistua testeihin ja kyselyihin webinaarin aikana.
 • Voit myös toistaa ja jakaa YouTube-videosi webinaarihuoneissasi.

Hinta

livewebinar-hinta

Voit aloittaa ilmaisella 14-päivän kokeilujaksolla.


Mitä hyötyä on webinaarityökalusta?

Webinaarityökalujen käyttämisestä tapahtuman tai esityksen pitämiseen on monia hyödyllisiä etuja.

Tässä on meidän mielestämme tärkeimmät hyödyt:

Webinaarityökalu on tehokas ja edullinen


Webinaarit palvelevat erityisesti online-yleisöä, joka on jo kiinnostunut myymästäsi tuotteesta. Toisinkuin seminaareissa webinaareihin voi liittyä kuka tahansa mistä päin vain.

Sinun ei siis tarvitse maksaa monista asioista, joita fyysinen seminaari sisältää, kuten huoneen vuokraamisesta ja tilan maksamisesta.

Osallistujien ei tarvitse maksaa paljoa (jos mitään) osallistuakseen näihin verkkokokouksiin.

Live-webinaariin tarvitset vain seuraavat asiat:

 • Kameran.
 • Käsikirjoitus, jossa on mukaansatempaavaa sisältöä.
 • Hyvä nettiyhteys.
 • Joukko kiinnostuneita ihmisiä.
 • Hyvä webinaarityökalu webinaarin pitämiseen ja tallentamiseen.
 • Joko laadukas mikrofoni tai vain tietokoneen sisäinen mikrofoni.
 • Vierailevat puhujat ja asiantuntevat avustajat.

Jos kuitenkin käytät webinaarityökalua, kuten WebinarJam, voit säästää paljon rahaa, koska se maksaa vain 1 dollarin 14 päivän kokeilujaksosta. ilman logistisia kustannuksia tai tukea yrityksesi koosta riippumatta.

Webinaarityökalu parantaa liidien luomista.


Tilastojen mukaan 73 % B2B-markkinoijista ja myyntijohtajista kertoo, että webinaarit ovat paras tapa luoda korkealaatuisia liidejä, jotka tuottavat.

Oikealla strategialla voit muuttaa webinaarisi hyvin öljytyksi ja automatisoiduksi koneeksi, joka kerää liidejä ajan myötä ja kasvattaa liiketoimintaasi.

Webinaarin osallistujat osallistuvat siihen yleensä ammatillisten tai henkilökohtaisten kiinnostuksen vuoksi. Vaikka kaikki eivät ole potentiaalisia asiakkaita on hyvä opiskella ja kerätä tietämystä heistä.

Useimmat webinaariohjelmistot tarjoavat viittausten luomiseen ja markkinointiin liittyviä työkaluja, jotka auttavat sinua myymään tuotteitasi tehokkaammin ja samaan uusia pitkäaikaisia asiakkaita.

Webinaarityökalut mahdollistaa vierailijat webinaareissa


Webinaarit tarjoavat monia tapoja luoda kiinnostavia ja mielenkiintoisia esityksiä potentiaalisille asiakkaillesi. Yksi tapa herättää kiinnostusta on kutsua vierailevia puhujia webinaareihin, joilla on jo aikaisempaa arvostusta ja asiantuntemusta.

Vierailevan puhujan saaminen mukaan on erinomainen tapa lisätä uskottavuuttasi. Luonnollisesti webinaaria tukevat alan asiantuntijat rakentavat yleisösi luottamusta sinua tai yritystänne kohtaa.

Lisäksi alan johtajalla on todennäköisesti paljon vertaisvuorovaikutusta ja suuri ammatillinen seuraajakunta. Kun saat alan vaikutusvaltaisen jäsenen puhumaan puolestasi, sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä heidän piireihinsä.

Useimmat webinaariympäristöt antavat sinulle mahdollisuuden isännöidä webinaareja, joissa on useita esiintyjiä, jolloin voit kutsua vaikutusvaltaisia ​​vieraita osallistumaan laajempiin webinaareihin.

Webinaarityökalu auttaa luomaan luottamusta


Webinaarit ovat henkilökohtaisia ​​vuorovaikutuksia ja voivat lisätä aiheesi asiantuntemusta ja yhdistää sinut uusiin seuraajiin, jotka jakavat samat mielenkiinnon kohteet kuin sinä tai yrityksesi.

Kun jatkat webinaarien pitämistä tasaisesti, yhä useammat ihmiset alkavat osallistua, lisäät oman tuotemerkkisi tunnettuutta, hankit paljon kokemusta ja saat uusia asikkaista ja seuraajia.

Asiantuntijaksi ja luotettavaksi muodostuminen auttaa asiakkaiden sekä liidien saamista. Asiakkaat myös tulevat todennäköisemmin pysymään asiakkaina, jos he luottavat teihin täysin.

FAQ Paras webinaarityökalu

Webinaarin voi järjestää kuka tahansa. Suosittelemme järjestää webinaarin webinaarityökalun avulla. Työkalun avulla järjestäminen on helppoa ja tehokasta. Käytännössä lähetät vain osallistumis-linkin seuraajillesi, jota kautta he voivat sitten liittyä webinaariisi.

Webinaari toteutetaan webinaarityökalun avulla netissä. Se on virtuaalinen tapahtuma, johon ylläpitäjät ja yleisö osallistuu oman laitteen avulla, joka voi olla esimerkiksi tietokone tai puhelin.

Parasta webinaarissa on se, että yleisön ei tarvitse olla fyysisesti paikan päälle, vaan voi osallistua webinaariin missä tahansa internetin välityksellä.

Yleisin tapa osallistua webinaariin on liittyä kutsulinkin kautta. Webinaarin pitäjä lähettää osallistujille, esimerkiksi sähköpostin kautta kutsulinkin, jonka avulla webinaariin voi liittyä.

Kirjoittaja
Website | Kirjoitukset

Olen verkkoliiketoiminnasta kiinnostunut "nörtti", joka kokeilee kaikkia uusia liiketoimintamalleja netissä. Tämän innoittamana perustin tämän blogin, johon luon vertailuja eri ohjelmista ja oppaita toiminnan aloittamiseen.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *