Webhotelli vertailu (2023) – Testi

paras-webhotelli-vertailu

Kun rakennat verkkosivustoa paras webhotelli on olennainen osa sitä. Tarvitset webhotellin, jotta sivustollasi olisi verkkopohja ja serverit.

Näillä voit rakentaa uudet nettisivusi ja aloittaa, esimerkiksi bloggaamisen tai sivutyön. Webhotelli vertailu auttaa tässä mainiosti.

Webhotellin valinnassa voi olla haastavaa tietää, mitä etsiä ja mitä tulet tarvitsemaan. Tämän takia olemme luoneet tämän webhotelli vertailu artikkelin, josta tulet löytämään parhaan webhotellin kaikkiin tarpeisiin sekä parhaan wordpress webhotelli.

Parhaat ohjeet hyvän webhotellin löytämiseksi ovat budjettisi pitäminen mielessä ja sivustosi tavoitteiden huomioiminen. Suosittelemme skaalautuvuuden suunnittelua siltä varalta, että sivustosi kasvaa tulevaisuudessa. Kaikki webhotelli suunnitelmat ei, esimerkiksi pysty käsittelemään suurta liikennettä. Olitpa aloittelija tai asiantuntija, ota huomioon myös asiakaspalvelu ja tuki.

Webhotellin testaamiseksi rakennamme testisivuston, kokeilemme vasteajat ja käyttöajat kahden viikon aikana ja analysoimme käyttöliittymiä, ominaisuuksia ja työkaluja eri webhotelleilla. Tutkimme kuinka helppoa SSL-varmenteen määrittäminen tai tuominen on. Testaamme myös eri palvelujen asiakaspalvelun ja kuinka helposti he antavat tukea eri ongelma tilanteissa.

Mikä on webbihotelli ja miksi tarvitset sitä?

Werkkohotelli viittaa palvelimiin ja infrastruktuuriin, jotka tallentavat verkkosivuston tiedostoja palvelimilleen ja toimittavat ne vierailijoille.

Sivusto on pohjimmiltaan tiedostoyhdistelmä, jossa tekstiä, koodia, kuvia ja paljon muuta. Kun ne yhdistetään toisiinsa, ne luovat houkuttelevan ja erittäin toimivan verkkosivuston. Verkkosivustot sitten palvelevat kävijöitä niiden omien tarkoitusten mukaan.

Tiedostot on kuitenkin tallennettava jonnekin, jotta ihmiset voivat käyttää niitä vieraillessaan omilla laitteillaan. Webhotellit tarjoavat tallennustilaa tiedostoille ja pääsyn niihin internetiin yhdistetyllä palvelimella. Kun joku lataa sivustosi, tiedostot toimitetaan hänen laitteelleen, jonka jälkeen nettisivusi aukeaan hänelle.

Mikä on paras webhotelli?

Parhaat webhotelli-palvelut tarjoavat luotettavan sivuston, nopeuden, suojausominaisuudet, käytettävyyden, helppokäyttöisyyden ja verkkosivustosi tarvitsemat lisäosat. Nämä kannattaa ottaa huomioon webhotellin valinnassa.

Hyvä webhotelli meidän testiemme mukaan Zoner, Bluehost, Siteground ja Hostinger.

Hyvä webhotelli antaa sinulle kaikki tarvitsemasi ominaisuudet. Ominaisuuksia on turvallisuus, nopeus, muokattavuus ja luotettavuus.


1. Zoner

Paras webhotelli tällä hetkellä.

Verkkotuloja suosittelee


Zoner on loistava ja luotettava suomalainen webhotelli niille, jotka haluavat kotimaisen palvelun. Zonerin avulla saat toteutettua itsellesi omat kotisivut helposti ja nopeasti. Lue tarkempi arvostelumme Zonerista.

Kotisivukoneella saat toteutettua valmiin sivuston jopa alle tunnissa!
1. Valitse haluamasi ulkoasu
2. Lisää haluamasi sisältö
3. Julkaise kotisivut maailmalle!

Kenelle sopii: Kaikkiin tarkoituksiin
Hinta: 1,95e – 28,5e

Verkkotunnus, kotisivutila ja sähköpostit samassa edullisessa palvelussa. Sisältää myös kotisivukoneen, jolla saat luotua oma nettisivut nopeasti.

WordPress-sivustoille optimoitu palvelu, joka sisältää myös WordPress-päivitykset toimivuustestauksineen. Sinun ei siis tarvitse huolehtia näistä.

Virtuaalipalvelin on edistynyt ylläpitopalvelu, kun haluat täysin räätälöidyn pilviympäristön ohjelmistoasi varten.

Zonerilta saat myös sähköpostin omalla verkkotunnuksella. Luo vapaasti erikokoisia laatikoita tarpeesi mukaan.

Wp-Cloud

Zoner tarjoaa myös heidän nimeämänsä Wp-Cloud palvelun, joka helpottaa nettisivujen ylläpitoa entisestään.

“WP-Cloud tarjoaa monia etuja perinteiseen webhotelliympäristöön verrattuna ja se on alusta asti rakennettu
WordPress-sivustoja sekä WooCommerce-verkkokauppoja ajatellen.”

paras-webhotelli

Miksi valitsimme Zonerin

Sinun ei tarvita tietää ja osata erityisiä taitoja WordPress-verkkosivuston luomiseen, sillä Zoner tarjoaa helpon tavan sen aloittamiseen. Zoner on suomalainen webhotelli, mikä oli meidän mielestä tärkeä ominaisuus.

Ja voit aina ottaa yhteyttä heidän asiakastukeen, jos sinulla on kysyttävää. WordPress-asiantuntijat ovat tavoitettavissa joka päivä.


2. Bluehost

Paras edullinen webhotelli (2,95 dollaria kuukaudessa).

Edullinen


Bluehost on paras valinta niille, jotka haluavat räätälöidyn ratkaisun liiketoimintansa tarpeisiin. Pidätpä sitten verkkosivustoa, blogia tai verkkokauppaa, löydät tarvitsemasi Bluehostista.

He ovat kaiken kattava webhotelli, joka on räätälöity WordPressille ja joka toimii yli 2 miljoonalla verkkosivustolla.

Kenelle sopii: WordPressin käyttäjille
Hinta: 2,95 – 13,95 dollaria

Bluehost on listassamme paras webhotelli, koska siinä on ilmainen verkkotunnus, ilmainen SSL, yhden napsautuksen WordPress-asennus, FTP ja 24/7-asiakastuki.

He ovat kaiken kattava Webhotelli, joka toimii parhaiten WordPressillä. Bluehost toimii yli 2 miljoonalla verkkosivustolla, mikä kertoo pelkästään sen tomivuudesta. Niiden helppokäyttöisen käyttöliittymän avulla voit kirjautua sisään, valita verkkotunnuksesi, asentaa WordPressin yhdellä napsautuksella, valita teemasi ja luoda sivustosi.

He aloittivat toimintansa vuonna 1996, ja heillä on nyt yli 750 työntekijää.

Kun keskimääräinen latausaika on alle puoli sekuntia, sivuston nopeus ei ole ongelma. WordPress-sivustolla ja heidän halvimmalla suunnitelmalla, hyödynsimme muutamia hyviä plugineja ja pystyimme saamaan nettisivun nopeuden 100:taan tietokoneella.

Yksi merkittävimmistä myyntivalteista meille oli niiden turvallisuus ja integrointi Cloudflareen – sisällönjakeluverkkoon (CDN). Tämä CDN estää DDoS-hyökkäykset ja huonolaatuisen liikenteen kaikenlaisista lähteistä.

paras-webhotelli


CDN:n käyttö lisää myös sivuston nopeutta, koska voit jakaa verkkotiedostojasi heidän maailmanlaajuisessa palvelinverkostossaan. Tämä palvelu lyhentää aikaa, joka kuluu tietojen hakemiseen palvelimeltasi vierailijan sijainnin perusteella.

Lopuksi, He ovat “virallinen” WordPress.orgin suosittelema webhotelli, mikä takaa ainakin laadukkuutta ja nopeutta.

Avainominaisuudet:

 • bluehost-ominaisuudet
 • cPanel-tilin ohjauspaneelin avulla on helppo hallita hosting-tiliäsi,
 • Sähköpostitilien avulla voit määrittää mukautettuja sähköpostiosoitteita käyttämällä verkkotunnustasi.
 • Kansainvälisten verkkotunnusten tuen avulla voit käyttää verkkotunnustasi useiden kansainvälisten verkkotunnusten kanssa.
 • Rajoittamaton Domain Hosting tarkoittaa, että voit isännöidä rajoittamattoman määrän verkkosivustoja tililläsi.
 • Rajoittamaton levytallennus antaa sinulle runsaasti tilaa kasvattaa verkkosivustoasi.
 • Käyttäjäkokemus
 • bluehost-käyttökokemus
 • Bluehost tarjoaa visuaalisen vedä ja pudota -editorin niille, jotka haluavat luoda oman verkkosivustonsa ilman koodaamisen opettelua. Bluehost tekee verkkosivustojen luomisesta helppoa myös aloittelijalle.

Käyttöliittymä on helppo ymmärtää ja suhteellisen intuitiivinen, joten aloittaminen on helppoa, olitpa aloittelija tai kokenut nettisivujen rakentaja.

Mistä pidämme

 • Ilmaiset verkkotunnukset ovat loistava tapa aloittaa uusi verkkosivusto
 • Asiakastuki on aina käytettävissä ja valmis auttamaan mahdollisten ongelmien vianmäärityksessä sekä korjaamisessa.
 • Bluehost Builderin avulla on helppo luoda ammattimaisen näköinen verkkosivusto ilman koodauksen opettelua.
 • Hyvä wordpress webhotelli

Mistä emme pidä

 • Uusimismaksut ovat hieman korkeat.
 • Verkkosivustojen siirtomaksut voivat olla kalliita, jos sinun on siirrettävä sivustosi toiseen webhotelliin

Näin pääset alkuun:

 1. Siirry osoitteeseen Bluehost.com ja napsauta Aloita
 2. Valitse haluamasi suunnitelma (2,95 dollaria/kk on halvin)
 3. Kirjoita uusi domainisi tai valitse omistamasi domain
 4. Anna tilitietosi, tilisuunnitelmasi ja laskutustietosi
 5. Poistaisin valinnan lisäosista Sitelock Security ja Codeguard Basic
 6. Napsauta lähetä, jonka jälkeen olet valmis aloittamaan.

Kuinka säästää eniten:

 • Suunnitelma: Peruspaketti 2,95 $/kk
 • Kesto: 36 kuukautta
 • Kokonaishinta kassalla: 106,20 dollaria
 • Säästöt: 181,44 dollaria

3. Siteground.com

Paras asiakastyytyväisyys


SiteGround on tarjonnut webhotellia ja muita eri palveluja vuodesta 2014 lähtien, ja he ovat ylpeitä hyvästä asiakastuestaan. Heidän asiakastyytyväisyysaste oli 98 % vuonna 2018, ja he vastaavat puheluihin sekunneissa. Lisäksi he vastaavat tukipyyntöihin keskimäärin 10 minuutissa ja ovat tavoitettavissa 24/7 chatin kautta.

Asiakaspalvelun lisäksi suorituskyky on merkittävä etu SiteGround-käyttäjille, sillä heidän käytettävyys aika oli keskimäärin 99,99 % vuonna 2018.


Kenelle sopii: Blogiin
Hinta: 3,95 – 11,95 euroa

He rakensivat alustansa Linuxille, jotka ovat erittäin vakaita myös satunnaisten liikennepiikkien kanssa. Eli jos sivusi saa yllättävän paljon liikennettä jonain ajankohtana, sivusi ei tule kaatumaan Sitegroudilla. Heidän palveluillaan on myös erinomaiset sivun latausajat alle 750 ms. Eli nettisivusi tulee olemaan nopea ja responsiivinen.

Heillä on merkittävimmät alennukset yhden vuoden ehdoilla, jos et halua maksaa 3+ vuodelta. Perussuunnitelmat alkavat 3,95 eurosta kuukaudessa (plus 14,95 euron käyttöönottomaksu), joka sisältää ilmaisen Let’s Encrypt SSL:n, päivittäiset automaattiset varmuuskopiot, mittaamattoman liikenteen ja jopa 10 000 kävijää kuukaudessa.

paras-webhotelli

Kaikki vaihtoehdot sisältävät nämä ominaisuudet:

 • tiedonsiirron määrää ei ole rajattu
 • rajaton määrä sähköpostitilejä
 • rajaton määrä tietokantoja
 • ilmainen SSL sertifikaatti
 • ilmainen CDN (Content Distribution Network)
 • 24/7 tukipalvelu

Content Distribution Network (CDN)

Content Distribution Network (CDN) on työkalu, jossa nettisivuston tiettyjä tiedostoja replikoidaan erityisille CDN-palvelimille, jotka sijaitsevat eri paikoissa.

Jos varsinainen hostingpalvelu sijaitsee Yhdysvalloissa ja sivuston käyttäjä on suomessa niin tiedot ladataan lähimmältä CDN-palvelimelta, joka sijaitsee Euroopassa. Tämä nopeuttaa sivun käyttöä huomattavasti Suomessa ja myös muuallakin.

CDN parantaa nettisivuston nopeutta ja lisää vikasietoisuutta. Sitegroundilla on ilmainen CDN, jonka kuka vain voi ottaa käyttöön.

Miksi valita Siteground webhotelli

Jos olet on kyllästynyt huonoon palveluun ja haluat työskennellä alan parhaan asiakastukitiimin kanssa, kokeile SiteGroundia jo tänään. Sitegroundin palveluja ovat niin perinteinen webhotelli, wordpress webhotelli.


4. Hostinger.fi

Nopea webhotelli edullisesti

Edullinen webhotelli


Hostinger on erinomainen niille, jotka haluavat webhotellin edullisella hinnalla, palvelu on silti huippulaatua. Saat ilmaiseksi ominaisuuksia, kuten SSL:n ja migraation, PHP:n nopeuden lisäämisen ja jopa 24/7 teknisen tuen. Jos aiot perustaa verkkosivuston ilman erityisiä ominaisuus tarpeita suosittelemme tutustumaan Hostingeriin.

Hostinger tarjoaa myös suomen kieliset sivut, mikä on suuri plussa.

Kenelle sopii: Budjettiin
Hinta: 1,99 – 5,99 euroa

Hostingerin avulla kehittäjät voivat oppia koodaamaan ja kokeilemaan PHP:n, FTP:n, cPanelin ja MySQL:n kanssa ilman lisäkustannuksia. Käyttämällä ilmaisia ​​hosting-sivustoja ja oppimalla PHP:tä voit oppia rakentamaan ilmaisia ​​WordPress-sivustoja ja hioa taitojasi samanaikaisesti.

Hostinger sopii erinomaisesti aloittelijoille. Voit oppia rakentamaan ilmaisia ​​WordPress-sivustoja kehittää verkkosivujen rakentamis taitojasi.

Heillä on erittäin asiantunteva 24/7 monikielinen (20+ kieltä) asiakasmenestystiimi, ja heidän tiedetään vastaavan live-chattiin tuleviin kysymyksiin alle 10 minuutissa.

hostinger-webhotelli

He ovat myös nopeimpien webhotellien tarjojajia, joiden keskimääräinen sivun latausnopeus on alle 200 ms ja taattu käyttöaika on 99,9%.

Hostingerilla on mukautettu, helppokäyttöinen kojelauta hPanel. Suunnittelu on selkeää ja suoraviivaista, mitä tarvitset sivujen nopeassa rakentamisessa. Lisäksi heillä on käynnissä valtava alennusmyynti, joka tarjoaa ilmaisia ​​SSL-varmenteita ja verkkotunnuksia.

Hostinger tarjoaa ilmaisen WordPress-sivuston, joka on asennettu yhdellä napsautuksella, jonka avulla voit aloittaa blogisi käyttämisen muutamassa minuutissa. Heillä on myös Zyro-verkkosivustojen rakentaja, jossa on 1000 aloitus verkkosivu pohjaa, josta voi valita mielesi mukaan sinulle sopivimman.

Hostinger webhotellin parhaat ominaisuudet

 • Cloudflare CDN tarkoittaa, että sivustosi tallennetaan välimuistiin palvelimilla ympäri maailmaa, joten se latautuu nopeasti riippumatta siitä, missä päin maailmaa kävijät on.
 • Päivittäiset varmuuskopiot varmistavat, että tietosi ovat aina turvassa.
 • Rajoittamaton kaistanleveys tarkoittaa, että sivuillasi voi olla niin paljon liikennettä kuin haluat ilman, että sinun tarvitsee huolehtia ylimääräisistä maksuista.
 • Rajoittamaton tietokanta tarkoittaa, että voit tallentaa sivusi tiedostaja niin paljon kuin tarvitset.
 • Hallittu WordPress tarkoittaa, että Hostinger huolehtii kaikista WordPress-sivuston ylläpidon teknisistä asetuksista ja ongelmista, jotta voit keskittyä sisällön luomiseen.
 • Paras wordpress webhotelli

Mistä pidämme Hostingerin webhotellissa

 • Useat FTP-tilit tarkoittavat, että voit antaa eri ihmisille pääsyn sivustosi eri osiin, mikä on hienoa isommille yrityksille. Esimerkiksi kirjoittajat pystyvät vain julkaisemaan sivuilla ja IT-tuki henkilöt pystyvät muuttamaan sivun asetuksia.
 • Käyttöliittymä on yksinkertainen ja helposti ymmärrettävä, joten pääset nopeasti alkuun.
 • Voit valita haluamasi maan palvelimen, mikä on hyödyllistä, jos haluat sivustosi latautuvan nopeasti kyseisellä alueella oleville vierailijoille. Suomalaisten kannattaa siis valita alueeksi Suomi
 • Edulliset hinnat tarkoittavat, että voit aloittaa Hostingerin käytön ilman, että käytät siihen kaikkia säästöjäsi.

Mistä emme

 • Heidän tukijärjestelmänsä on hieman puutteellinen ja sitä voitaisiin parantaa.

Miten valita paras webhotelli itselle?

Webhotelli maailma on täynnä salaperäiseltä kuulostavaa ammattislangia, ja sitä on erittäin vaikea ymmärtää, jos on aloittelija. Jopa tarvitsemasi suunnitelman tyypin päättäminen vaatii hieman teknisten termien tuntemusta. Ei kuitenkaan kannata hämmentyä liikaa, koska ne ovat yksinkertaisempia miltä kuulostaa. Myöskään ei kannata valita webhotellia sen perusteella, että se tarjoaa paljon hienolta kuulostavia palveluja.

Todellisuudessa, vaikka olisi hyvä tietää muutamia termejä ennen ostoksille lähtöä, sinun ei tarvitse käyttää aikaa teknisiin yksityiskohtiin. Jos tiedät vain kuinka paljon tarvitset verkko- ja tallenustilaa sekä kuinka nopea valitsemasi webhotelli on, pääset jo pitkälle.

Tämän takia olemmekin luoneet tämän webhotelli vertailu artikkelin, jotta sinun olisi mahdollisimman helppo valita sinulle hyvä webhotelli. On hankala määrittää, mikä webhotelli sopii kenellekin parhaiten, koska kaikki vaativat sekä tarvitsevat eri ominaisuuksia niiltä.

Yhteenveto webhotelli vertailu

Kun valitset webhotelli palveluntarjoajaa keskity turvallisuuteen, luotettavuuteen, nopeuteen ja tekniseen tukeen. Toivomme, että tämä opas antoi sinulle kontekstia, mihin tilanteisiin eri webhotellit sopivat parhaiten.

Jos etsit parasta webhotellia, suosittelemme Zoneria, jolla pääset alkuun vain 1,95e/kuukaudessa

Laadukas ja hyvä webhotelli tarjoaa nopean sivuston, turvallisuutta ja helppokäyttöisyyttä, jolloin voit keskittyä yrityksesi kasvattamiseen ongelmien ratkaisemisen sijasta.

Kirjoittaja
Website | Kirjoitukset

Olen verkkoliiketoiminnasta kiinnostunut "nörtti", joka kokeilee kaikkia uusia liiketoimintamalleja netissä. Tämän innoittamana perustin tämän blogin, johon luon vertailuja eri ohjelmista ja oppaita toiminnan aloittamiseen.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *