Keitä olemme?

Olen 21-vuotias opiskelija, joka on päässyt opiskelemaan kauppakorkeakoulussa. Olen aina ollut innostunut liiketoiminnasta ja kaupankäynnistä, ja päätin tarttua tilaisuuteen aloittaessani nettibisneksen vuonna 2020.

Nettibisneksen maailma vei minut mukaansa, ja halusin oppia lisää digitaalisen markkinoinnin mahdollisuuksista. Se johti minut affiliate-markkinoinnin pariin vuonna 2021, jolloin loin ensimmäisen affiliate-markkinointisivustoni.

Affiliate-markkinointi on strategia, jossa suosittelet muiden yritysten tuotteita tai palveluita ja saat palkkion, kun suosittelemasi asiakas tekee ostoksen.

Päätin keskittyä tiettyyn niche-alueeseen, jossa minulla oli kiinnostusta ja tietämystä. Ryhdyin ahkerasti työskentelemään sisällön luomisen parissa ja optimoimaan sivustoni hakukoneille. Sivustoni alkoi houkutella kävijöitä, ja tuloksena oli ensimmäiset myynnit.

Jatkoin oppimistani ja kehittymistä affiliate-markkinoinnin alalla. Päivitin tietämystäni hakukoneoptimoinnista, sosiaalisen median markkinoinnista ja konversio-optimoinnista. Verkostoitumalla muiden alan ammattilaisten kanssa sain arvokkaita neuvoja ja jaoin omia kokemuksiani.

Nykyhetki

Nykyään affiliate-markkinointisivustoni ovat kasvaneet menestyväksi tulolähteeksi. Ne tuottavat jatkuvasti 1500-3000 euroa kuukaudessa passiivista tuloa. Olen ylpeä siitä, että olen onnistunut luomaan kannattavan liiketoiminnan nuoresta iästäni huolimatta.

Vaikka affiliate-markkinointi on intohimoni, jatkan myös opintojani kauppakorkeakoulussa. Opiskellessani yrityshallintoa ja markkinointia pyrin hyödyntämään oppimaani liiketoiminnan maailmassa. Tavoitteeni on syventää ymmärrystäni ja kehittää taitojani liiketoiminnan eri osa-alueilla.

Olen innoissani tulevaisuudesta ja siitä, mitä se tuo tullessaan. Tavoitteeni on jatkaa oppimista, kehittyä edelleen affiliate-markkinoinnissa ja hyödyntää saamiani oppeja sekä opintojen että liiketoiminnan parissa.

Tiimiini kuuluu lisäksi myös kaksi muuta osaajaa.
Jaani
CEO