Tietoa sivustosta

Verkkotuloja.fi sivuston tarkoituksena on tarjota tietoa verkkoliiketoiminnasta. Sivulta löytyy paljon erilaisia vertailuja ja oppaita, esimerkiksi affiliate-markkinointiin, blogin perustamiseen ja verkkokauppoihin. Lisäksi sivuilta löytyy arvosteluja eri työkaluista.

Kaupallinen yhteistyö

Verkkotuloja.fi sivusto sisältää kaupallista yhteistyötä. Kaupallisesta yhteistyöstä on maininta sivuston jokaisella sivulla.

Linkit

Osa Verkkotuloja.fi sivuston linkeistä on niin sanottuja affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että klikkaamalla kolmannen osapuolen sivustolle johtavaa linkkiä, liittymällä tällaisen linkin kautta tiettyyn palveluun ja/tai ostamalla liittymisen jälkeen maksullisen tuotteen, käyttäjä tuottaaVerkkotuloja.fi sivuston ylläpidolle komission. Tämä komissio ei vaikuta millään tavalla käyttäjälle tarjolla oleviin palveluihin tai niiden hintaan. Komissio määräytyy Verkkotuloja.fi sivuston ja kolmannen osapuolen ennalta laadittuun sopimuksen mukaan.

Vastuuvapauslauseke

Verkkotuloja.fi sivuston ylläpito ei vastaa sivustolla esitettyjen tietojen oikeellisuudesta. Sivuston ylläpito ei myöskään vastaa virheellisen tiedon aiheuttamista taloudellisista tai muista vahingoista. Sivuston käyttäjän tulee tarkistaa aina kolmannen osapuolen sivustojen käyttöehdot erikseen kyseiseltä sivustolta. Verkkotuloja.fi sivuston sisältö on tarkoitettu ainoastaan viihdekäyttöön.

Huomautus hinnoista

Verkkotuloja.fi käyttää alalla vallitsevaa yleistä käytäntöä ilmoittaa palvelujen hintatiedot. ”Liittyminen on ilmaista”, ”Kokeile ilmaiseksi” ja vastaavat ilmaisut viittaavat siihen, että kyseiseen palveluun voi luoda käyttäjätunnuksen luovuttamatta luottokortti- tai muita maksutietojaan. Nämä ilmaisut eivät tarkoita, että kyseistä palvelua olisi mahdollista tehokkaasti käyttää ilmaiseksi.

Uutiskirje

Uutiskirjeen tilaamalla pääset postituslistallemme. Uutiskirjeellä ilmoitamme uusista mielenkiintoisista artikkeleista. Käytämme uutiskirjeen lähettämiseen pilvipalvelua.

Voit päättää uutiskirjeen tilauksen koska tahansa klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa linkkiä.

Vierailemalla Verkkotuloja.fi-sivustolla annat hyväksyntäsi näille tiedoille. Pidätämme oikeuden lisätä, päivittää tai muuttaa tietoja milloin tahansa.