Paras WordPress webhotelli (2023)

paras-wordpress-webhotelli

WordPress webhotelli on olennainen osa verkkosivuston rakentamista, sillä se tarjoaa sivustolle verkkopohjan ja serverit. Samaan tapaan kuin tarvitset hyvän verkkosivueditorin, tarvitset myös parhaan WordPress webhotellin uuden sivuston rakentamiseen.

Webhotellien vertailu voi auttaa sinua löytämään sopivan vaihtoehdon tarpeisiisi. On tärkeää miettiä, mitä tarvitset ja mitä sivustosi tavoitteet ovat, kun valitset webhotellia.

Skaalautuvuuden suunnittelu on myös tärkeää, jotta voit varmistaa, että WordPress webhotelli pystyy käsittelemään sivustosi kasvun tulevaisuudessa. On myös tärkeää valita webhotelli, joka tarjoaa hyvän asiakaspalvelun ja tuen. Voit testata eri webhotelleja luomalla testisivuston ja arvioimalla niiden suorituskykyä, ominaisuuksia ja asiakaspalvelua.

Mikä on WordPress webbihotelli ja miksi tarvitset sellaista?

Webhotelli on palvelu, joka tarjoaa tilaa ja resursseja verkkosivuston tai sovelluksen tallentamiseen ja käyttämiseen internetissä. Webhotellipalveluntarjoaja ylläpitää palvelimia, joihin verkkosivustosi tiedostot tallennetaan, ja tarjoaa käyttöösi yhteyden internetiin.

Webhotellia tarvitaan, jos haluat julkaista verkkosivuston tai sovelluksen internetissä. Kun sinulla on oma verkkotunnus ja webhotelli, voit tallentaa verkkosivuston tiedostot ja tietokannat palvelimelle ja tehdä sivustosta käytettävän internetissä. Webhotellipalvelun tarjoajat tarjoavat yleensä myös muita palveluita, kuten sähköpostipalveluita, tietokantojen hallintaa, verkkotunnusten rekisteröintiä ja ylläpitoa, joten webhotellin hankkiminen voi olla hyödyllistä, jos tarvitset näitä palveluita verkkosivustosi tai sovelluksesi ylläpitoon.

Mikä on paras WordPress webhotelli?

Parhaat Worpress webhotellit tarjoavat luotettavan sivuston, nopeuden, suojausominaisuudet, käytettävyyden, helppokäyttöisyyden. Nämä kannattaa ottaa huomioon, kun mietit, mikä on paras wordpress webhotelli.

Paras WordPress webhotelli meidän testiemme mukaan Hostaan sen luotettavuuden, nopeuden ja hyvän asiakaspalvelun vuoksi.


1. Hostaan

Paras WordPress webhotelli tällä hetkellä

Hostaan.fi tarjoaa monipuolisia webhotellipalveluja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin.

Heidän palveluvalikoimansa sisältää neljä erilaista webhotellivaihtoehtoa, joten voit valita juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Heidän webhotellipalvelunsa sisältävät ilmaisen SSL-sertifikaatin, joka varmistaa verkkosivustosi turvallisuuden ja luotettavuuden. Heidän palvelimensa ovat myös nopeita ja niiden käyttöaste on korkea, mikä takaa verkkosivustosi nopean latausajan ja vähäiset häiriöt.

Hostaan.fi:n palvelut sisältävät myös ilmaisen verkkotunnuksen, joka on hyvä lisäetu uusille asiakkaille. Heidän webhotellipalvelunsa ovat myös käyttäjäystävällisiä, joten niiden käyttöönotto ja ylläpito on helppoa.

hostaan-webhotelli

Hostaan.fi tarjoaa myös erilaisia lisäpalveluja, kuten WordPress-asennus, varmuuskopiointi ja verkkokauppaintegraatio, joten voit räätälöidä palvelun juuri tarpeisiisi sopivaksi.

Heidän asiakaspalvelunsa on myös erinomainen. Heidän tukitiiminsä on tavoitettavissa chatin, sähköpostin tai puhelimen välityksellä, joten voit saada nopeaa apua ja tukea, kun sitä tarvitset.

Hostaan.fi:n webhotellipalvelut ovat myös edullisia ja sopivat erilaisiin budjetteihin. Palveluiden hinnat alkavat 1,25 eurosta kuukaudessa, ja heillä on myös 14 päivän rahat takaisin -takuu, joten voit kokeilla palvelua riskittä.

hostaan-hinnat

Yhteenvetona voidaan todeta, että Hostaan.fi tarjoaa monipuolisia ja käyttäjäystävällisiä webhotellipalveluja, joissa yhdistyvät luotettavuus, nopeus ja turvallisuus. Lisäksi heidän asiakaspalvelunsa on erinomaista ja heidän hintansa ovat kilpailukykyisiä. Jos etsit webhotellipalvelua, joka tarjoaa hyvää vastinetta rahalle, Hostaan.fi voi olla hyvä vaihtoehto sinulle.

Parhaat puolet

 • Hostaan tarjoaa monipuolisesti erilaisia palveluita, kuten hosting-, domain-, kotisivukone- ja sähköpostipalveluita, jotka mahdollistavat verkkosivun tai verkkokaupan pystyttämisen helposti ja turvallisesti.
 • Hostaanin asiakaspalvelu toimii suomeksi ja tarjoaa puhelin-, sähköposti- ja chat-tukea, jonka jonotusaika on useimmiten lyhyt.
 • Palvelun tilaaminen on helppoa ja nopeaa Hostaanin omien sivujen kautta, ja lisäpalveluiden lisääminen olemassa olevaan tilaukseen on vaivatonta.
 • Hostaanin hinnoittelu ja eri paketit vastaavat hyvin erilaisten asiakkaiden tarpeita, riippumatta siitä, tarvitseeko asiakas pienen verkkosivun tai suuremman nettikaupan.
 • Yrityksen kotimaisuus ja palvelinten sijainti Suomessa ovat iso plussa, sillä suomalaisille asiakkaille palvelut sijoitetaan aina Helsingissä sijaitsevalle palvelimelle suomalaisen lainsäädännön alaisuuteen.
 • Hostaan tarjoaa varmasti toimivia palveluita, sulavia webhotelli kokemuksia, edulliset hinnat sekä asiantuntevan ja suomenkielisen avun.

2. Zoner

Hyvä vaihtoehto – hiukan edullisempi

Zoner on suomalainen webhotelli- ja verkkotunnuspalveluita tarjoava yritys. Zoner tarjoaa erilaisia webhotellipaketteja, jotka sisältävät tarvittavat palvelut, kuten riittävästi levytilaa, tietokantatukea, sähköpostipalveluita, varmuuskopiointia ja ylläpitotukea.

Zonerin webhotellipalvelut ovat optimoitu erityisesti WordPress-sivustoille, mutta ne sopivat myös muiden verkkosivustojen käyttöön.
Lue tarkempi arvostelumme ja kokemuksemme Zonerista.

Zoner tarjoaa myös ilmaisen SSL-sertifikaatin jokaiseen webhotelliinsa, joka auttaa turvaamaan sivuston liikenteen.

Zonerin webhotellipalvelut ovat hinnoiteltu kilpailukykyisesti ja yritys tarjoaa myös verkkotunnuspalveluita. Zonerin asiakaspalvelu on suomeksi ja he ovat saatavilla chatin, puhelimen ja sähköpostin välityksellä.

zoner-wordpress-webhotelli

Yhteenvetona, Zoner tarjoaa monipuolisia ja optimoituja webhotellipalveluita erityisesti WordPress-sivustoille, kohtuullisella hinnalla, ilmaisella SSL-sertifikaatilla ja suomenkielisellä asiakastuella.

Parhaat puolet

 • Zoner tarjoaa helpon tavan aloittaa WordPress-verkkosivuston luominen ilman erityistaitoja.
 • Zoner on suomalainen webhotelli.
 • Asiakastuki on aina saatavilla joka päivä.
 • Asiakastuen WordPress-asiantuntijat auttavat kaikissa kysymyksissä.

3. Kinsta.com

Paras ulkomaine WordPress webhotelli

Ulkomainen

Kinsta on nopeasti kasvava webhotelliyritys, joka tarjoaa nopeita ja turvallisia webhotellipalveluita. Heidän tavoitteenaan on tarjota asiakkailleen ylivoimainen nopeus- ja suorituskykykokemus, mikä erottaa heidät muista webhotelleista.

Kinstan webhotellipalvelut perustuvat Google Cloud Platform -teknologiaan, joka mahdollistaa erinomaisen suorituskyvyn ja skaalautuvuuden. Lisäksi heidän käyttämänsä infrastruktuuri on suunniteltu erityisesti WordPress-alustaa varten, mikä tarkoittaa, että heidän palvelunsa ovat erittäin optimoituja WordPress-sivustoja varten.

Yksi Kinstan tärkeimmistä ominaisuuksista on sen nopeus. He käyttävät erityisiä nopeusoptimointitekniikoita, kuten NGINX- ja LXD-alustoja, sekä PHP 8.1 joka on nopein PHP-versio tällä hetkellä. Tämä kaikki tarkoittaa, että Kinstan sivustot latautuvat erittäin nopeasti.

Kinsta tarjoaa myös monia muita ominaisuuksia, kuten päivittäiset automaattiset varmuuskopiot, SSL-sertifikaatit, DDoS-suojaus ja palomuurit, jotka suojaavat sivustoasi haittaohjelmilta ja verkkohyökkäyksiltä. Heillä on myös 24/7 ammattitaitoinen tukitiimi, joka on aina valmis auttamaan sinua, jos tarvitset apua.

kinsta-wordpress-webhotelli

Kinstan hinnoittelu on hieman korkeampi kuin jotkut muut webhotellipalvelut, mutta se heijastaa niiden tarjoamaa laatua ja suorituskykyä. Heidän hinnoittelusuunnitelmansa alkavat 35 dollarista kuukaudessa, ja niissä on ilmaiset SSL-sertifikaatit.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Kinsta on erinomainen valinta niille, jotka haluavat nopean ja turvallisen webhotellipalvelun, joka on erityisesti optimoitu WordPress-sivustoja varten. Vaikka heidän hinnoittelunsa on hieman korkeampi kuin jotkut muut webhotellipalvelut, heidän tarjoamansa suorituskyky ja tietoturva tekevät siitä ehdottomasti harkitsemisen arvoisen vaihtoehdon.

kinsta-hinnat

Parhaat puolet

 • Nopeus: Kinstan latausnopeus on vaikuttava testiemme perusteella. Se on hyvä sekä SEO:lle että käyttäjäkokemukselle. Tehokas CDN, ilmainen SSL ja uusin PHP antavat heille lisäpisteitä.
 • Käyttöaika: Kinsta toimii käytännössä 100 % ajasta. Jos käyttöaika laskee alle 99,9 %, saat hieman rahaa takaisin. Tämä ei ole ollenkaan huono, mutta WP Engine takaa 99,95 % käyttöajan palvelutasosopimuksessaan (SLA).
 • Tuki: Tuki on saatavilla vain chatin kautta, mutta Kinstan tuki on yksi parhaista.
 • Palvelimen ominaisuudet ja sijainnit: Yli 25 sijaintia ympäri maailmaa valittavissa.
 • Kinstalla on WordPress-liitännäinen, jonka avulla voit automaattisesti siirtää sivuston Kinstalle. 

4. Siteground.com

Paras asiakastyytyväisyys


SiteGround on yksi tunnetuimmista webhotelliyrityksistä, joka tarjoaa nopeita ja luotettavia palveluita kaikenkokoisille yrityksille ja verkkosivustoille.

Heidän webhotellipalvelunsa ovat erityisen suosittuja WordPress-käyttäjien keskuudessa, sillä heidän palvelunsa ovat optimoitu erityisesti tätä alustaa varten.

SiteGroundin webhotellipalvelut perustuvat useisiin nopeusoptimointitekniikoihin, mukaan lukien NGINX-palvelin, SSD-levyt ja CDN-integraatio, mikä tarkoittaa, että sivustosi latautuvat nopeasti kaikkialla maailmassa. He tarjoavat myös ilmaisen SSL-sertifikaatin kaikille asiakkailleen, joka auttaa suojautumaan haittaohjelmilta ja verkkohyökkäyksiltä.

SiteGroundin tietoturvaominaisuudet ovat myös erinomaisia. Heillä on oma järjestelmänsä, joka suojaa sivustoasi haitallisilta hyökkäyksiltä ja mahdollistaa automaattiset päivitykset, jotta voit pysyä turvassa verkkorikollisuudelta. Lisäksi heillä on 24/7 valvonta, joka tarkoittaa, että jos sivustosi kaatuu, he ovat valmiita auttamaan sinua nopeasti.

SiteGround tarjoaa useita erilaisia webhotellipalveluita, jotta voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Heillä on palveluita ja hinnoittelusuunnitelmia niin pienille henkilökohtaisille sivustoille kuin suurille yrityksille. Kaikki heidän palvelunsa sisältävät rajattoman liikenteen, ilmaisen SSL-sertifikaatin ja automaattiset päivitykset.

SiteGroundin hinnoittelu on kilpailukykyinen, ja he tarjoavat useita erilaisia hinnoittelusuunnitelmia, jotta voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Suunnitelmien hinnat vaihtelevat 3–35 dollarin kuukausihinnan välillä, ja ne sisältävät kaikki tärkeimmät ominaisuudet.

siteground-hinnat

Yhteenvetona voidaan todeta, että SiteGround on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät nopeaa, luotettavaa ja turvallista webhotellipalvelua. Heidän palvelunsa ovat erityisen hyviä WordPress-käyttäjille, mutta ne toimivat yhtä hyvin myös muiden alustojen kanssa. Kilpailukykyinen hinnoittelu ja monipuoliset hinnoittelusuunnitelmat tekevät siitä harkitsemisen arvoisen.

Parhaat puolet

 • Tiedonsiirron määrää ei ole rajoitettu
 • Rajaton määrä sähköpostitilejä
 • Rajaton määrä tietokantoja
 • Ilmainen SSL-sertifikaatti
 • Ilmainen CDN (Content Distribution Network)
 • 24/7 tukipalvelu

5. Domainhotelli

Nopea WordPress webhotelli

Domainhotelli.fi on suomalainen webhotelliyritys, joka tarjoaa edullisia webhotellipalveluita kaikenkokoisille yrityksille ja yksityishenkilöille.

Yrityksen webhotellipalvelut ovat helppokäyttöisiä ja monipuolisia, ja ne sopivat erinomaisesti aloitteleville yrittäjille ja harrastajille, jotka tarvitsevat nopean ja edullisen webhotellin sivustolleen.

Domainhotelli.fi-webhotellipalvelut tarjoavat useita ominaisuuksia, jotka tekevät sivustosi ylläpidosta helppoa ja vaivatonta. Heidän hallintapaneelinsa on käyttäjäystävällinen, ja siinä on kaikki tarvittavat työkalut sivuston ylläpitoon ja päivittämiseen. Lisäksi heidän palvelunsa sisältävät ilmaisen SSL-sertifikaatin, joka takaa, että sivustosi on turvallinen ja suojattu.

Domainhotelli.fi on erittäin luotettava webhotellipalvelu, joka tarjoaa hyvän käytettävyyden ja suorituskyvyn. Heidän palvelimensa sijaitsevat Suomessa, mikä tarkoittaa, että sivustosi latautuvat nopeasti suomalaisille käyttäjille. Lisäksi heillä on 99,9 % käyttöaika, mikä tarkoittaa, että sivustosi on käytettävissä suurimman osan ajasta.

domainhotelli-wordpress-webhotelli

Domainhotelli.fi tarjoaa useita erilaisia webhotellipalveluita, jotta voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Heillä on palveluita ja hinnoittelusuunnitelmia niin pienille henkilökohtaisille sivustoille kuin suurille yrityksille. Kaikki heidän palvelunsa sisältävät rajattoman liikenteen, ilmaisen SSL-sertifikaatin ja automaattiset päivitykset.

Domainhotelli.fi-webhotellipalvelun hinnoittelu on erittäin edullinen ja kilpailukykyinen. Palveluiden hinnoittelu vaihtelee kympeistä satasiin riippuen siitä, mitä ominaisuuksia ja palveluita tarvitset. Heillä on myös 14 päivän rahat takaisin -takuu, joka antaa sinulle mahdollisuuden testata palveluita riskittömästi.

Yritys tarjoaa myös erinomaista asiakastukea, joka on tavoitettavissa sähköpostitse tai puhelimitse. Heidän asiakastukitiiminsä on ammattitaitoinen ja auttaa sinua mielellään kaikissa webhotelliin liittyvissä kysymyksissä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Domainhotelli.fi on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät edullista ja helppokäyttöistä webhotellipalvelua. Heidän palvelunsa ovat luotettavia ja tarjoavat kaikki tarvittavat ominaisuudet sivuston ylläpitoon ja kehittämiseen.

Parhaat puolet

 • Nopeat palvelimet ja sijainti Suomessa.
 • Riittävästi säilytystilaa verkkosivuille ja sähköposteille.
 • Erinomainen hinta-laatusuhde, todella halpa webhotelli.
 • Suomen halvimmat verkkotunnukset (www-osoite).
 • Suomenkielinen asiakaspalvelu, joka ei veloita ylimääräisiä kuluja puhelinsoitoista.
 • Edullinen ja hyvä WordPress webhotelli.
 • Kotimainen palvelu.

6. Hostinger

Hostinger tarjoaa nopean ja helppokäyttöisen webhotellipalvelun, joka on erinomainen valinta WordPress-alustan käyttäjille.

He käyttävät SSD-levyjä, joiden ansiosta sivustosi latautuvat nopeasti ja käyttäjäkokemus on parempi. Hostingerin käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja sisältää monia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua hallitsemaan sivustoasi.

Hostingerin turvallisuusominaisuudet, kuten SSL-sertifikaatit, DDoS-suojaus ja automaattinen varmuuskopiointi, auttavat pitämään sivustosi turvassa ja suojattuna. Heidän palvelunsa on myös erinomainen valinta, jos haluat käyttää WordPress-alustaa, sillä Hostinger tarjoaa erityisiä ominaisuuksia WordPress-sivustojen hallintaan.

hostinger

Hostingerin hinnat ovat kilpailukykyiset ja sopivat useimpien käyttäjien budjettiin. Heillä on myös 14 päivän rahat takaisin -takuu, joka takaa, että voit kokeilla palvelua riskittömästi ja saada rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen. Kaiken kaikkiaan Hostinger on erinomainen valinta, jos etsit nopeaa, helppokäyttöistä ja luotettavaa webhotellipalvelua, erityisesti jos käytät WordPress-alustaa.

Parhaat puolet

 • Useiden FTP-tilien avulla voit antaa eri käyttäjille pääsyn eri osiin sivustollasi, mikä on hyödyllistä isommille yrityksille.
 • Käyttöliittymä on yksinkertainen ja helppokäyttöinen, joten pääset nopeasti alkuun.
 • Voit valita haluamasi maan palvelimen, mikä on hyödyllistä, jos haluat sivustosi latautuvan nopeasti kyseisellä alueella oleville vierailijoille. Suomalaisten kannattaa siis valita alueeksi Suomi.
 • Edulliset hinnat tarkoittavat, että voit aloittaa Hostingerin käytön ilman, että käytät siihen kaikkia säästöjäsi.

Miten valitsen parhaan WordPress webhotellin itselleni?

Parhaan WordPress webhotellin valinta riippuu monista tekijöistä, kuten sivuston tarkoituksesta, liikenteen määrästä, teknisistä vaatimuksista ja budjetista. Tässä on kuitenkin muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua valitsemaan parhaan Worpress webhotellin:

 1. Selvitä tarpeesi: Määrittele, millaisia vaatimuksia sivustosi tai sovelluksesi tarvitsee, kuten levytila, liikenteen määrä ja käyttöjärjestelmä. Tämä auttaa sinua valitsemaan webhotellin, joka tarjoaa tarvitsemasi ominaisuudet.
 2. Tutki palveluntarjoajia: Tutki eri webhotellipalveluntarjoajia vertailemalla heidän palveluitaan ja hinnoitteluaan. Tarkista myös, millaista asiakastukea he tarjoavat.
 3. Tutki luotettavuutta: Varmista, että webhotellipalveluntarjoaja on luotettava ja tarjoaa riittävät palvelinresurssit, jotta sivustosi tai sovelluksesi toimivat moitteettomasti.
 4. Harkitse skaalautuvuutta: Jos suunnittelet kasvattavasi sivustosi kävijämääriä tai ominaisuuksia tulevaisuudessa, valitse webhotelli, joka tarjoaa skaalautuvia palveluja.
 5. Tarkista hinta: Vertaile eri webhotellien hintoja ja etsi palveluntarjoaja, joka tarjoaa sinulle parhaan hinta-laatusuhteen.

Yhteenveto paras WordPress webhotelli

Yhteenvetona, valitse webhotelli, joka vastaa tarpeitasi, on luotettava, skaalautuva, tarjoaa hyvän asiakastuen ja on budjettiisi sopiva.

Testimme paras WordPress webhotelli Hostaan. Hyväksi kakkoseksi paljastui Zoner.

Kirjoittaja
Website | Kirjoitukset

Olen verkkoliiketoiminnasta kiinnostunut "nörtti", joka kokeilee kaikkia uusia liiketoimintamalleja netissä. Tämän innoittamana perustin tämän blogin, johon luon vertailuja eri ohjelmista ja oppaita toiminnan aloittamiseen.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *