Affiliate-markkinointi E-kirja

Opi luomaan blogin ja affiliate-markkinoinnin avulla jopa tuhansia euroja kuukaudessa lisätuloja netissä

Hyödynnä tarjous koodilla AFFIALE ja saa e-kirja hintaan 67€ 47€

Toimitus heti

Voit alkaa käymään e-kirjaa läpi omaan tahtiisi ja luoda itsellesi uuden tulonlähteen omalla aikataulullasi!

Tämän e-kirjan avulla sinun ei tarvitse käyttää kuukausia affiliate-markkinoinnin opettelemiseen, niin kuin minun täytyi.

Haluatko saavuttaa vapauden ja joustavuuden työskennellä missä tahansa, milloin tahansa, kuinka kauan haluat?

Tulemme kertomaan tässä kirjassa parhaan tavan toteuttaa affiliate-markkinointia!

Tälla tavalla voit luoda itsellesi uuden tulonlähteen. Parhaimmassa tapauksessa se voi auttaa sinua jopa pääsemään eroon 8-16 työstäsi.

👉Kirjan sisältö:

Luku 1. Aiheen valitseminen ja kiinnostuksen varmistaminen

1.1 Aiheen saama kiinnostus Googlessa eli hakumäärät
1.2 Voitko “myydä/mainostaa” aiheeseen liittyviä tuotteita
1.3 Onko aiheelle kysyntää myös tulevaisuudessa eli onko aihe ns. “ikivihreä”
1.4 Kiinnostaako sinua itseä aihe ollenkaan

Luku 2. Kotisivujen luominen

2.1 Domainin valitseminen
2.2 Webhotellin ja verkkotunnuksen rekisteröinti
2.3 WordPressin asentaminen

Luku 3. Kotisivujen tuunaaminen ja asetusten määrittäminen

3.1 WordPress-asetusten määrittäminen
3.2 Teeman asentaminen
3.2.1 Valmiin etusivun asentaminen ja muokkaaminen
3.2.2 Kategorioiden ja valikoiden määrittäminen

3.2.3 Teeman asetusten säätäminen
3.3 Logon suunnittelu
3.4 Etusivun muokkaaminen

Luku 4. Sisällöntuottaminen sivuille ja tienaaminen

4.1 Miten tuottaa sisältöä
4.2 Sisällön julkaiseminen
4.3 30-päivän haaste
4.4 Affiliate-verkostoihin liittyminen
4.5 Affiliate-linkin lisääminen artikkeliin

Luku 5. Kuinka seurata ja kasvattaa sivuja

5.1 Google Analyticsin ja Google Search Consolen asentaminen
5.2 Evästesivun ja tietoa sivustosta sivun lisääminen
5.3 Muiden hyödyllisten lisäosien asentaminen

Luku 6. FAQ

Kuinka paljon rahaa voin ansaita affiliate-markkinoinnilla?
Milloin tulen tienaamaan ensimmäiset komissiot?
Miten ulkoistaa kirjoittamisprosessi tulevaisuudessa?
Tarviiko minun olla asiantuntija aiheestani?
Miten jatkaa sivujen kehittämistä?


Mitä hyödyt kun ostat tämän kurssin?

Opit luomaan itsellesi uuden lähes passiivisen tulonlähteen, jonka kasvattamisessa ei ole rajoja.

Rakentaminen vaatii vain 5-10 tuntia viikossa. Ylläpitäminen vaatii vähimmillään vain 2 tuntia viikossa.

Voit tehdä töitä paikasta riippumatta. Kukapa ei haluaisi työskennellä palmun alla.

Mahdollistaa tulojen saamisen samalla kun nukut.

Ei vaadi lähes ollenkaan pääomaa aloittamiseen.

Voit kasvattaa tulojasi loputtomasti. Ei palkkakattoa.

Ei taloudellista riskiä.

Helposti toteutettava ja toistettava. Voit luoda monia eri sivuja ja moninkertaistaa tulosi.

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
E-kirja oli selkeä ja yksityiskohtainen opas aloittelijalle. Olin haaveillut jo pitkään omasta blogista. Tienaaminen sillä oli vain extraa.
Petra
4 star rating
4 star rating
4 star rating
4 star rating
Esimerkin avulla opettaminen oli hyvä tapa.
Esa
4 star rating
4 star rating
4 star rating
4 star rating
Hyvin sai koko homman käyntiin. Ilman tätä ei olisi ollut hajuakaan mistä edes aloittaa. Ekat komissiot sain jo kuukauden jälkeen.
Juhani

Miksi luottaa meihin

Opetan sinulle esimerkin avulla, kuinka luot omasta harrastuksesta tai intohimostasi tulonlähteen nettiin, joka tuottaa sinulle rahaa passiivisesti jatkuvasti.

Olen itse rakentanut useita eri sivuja, jotka hyödyntävät affiliate-markkinointia tulonlähteenä. Luotan tällä hetkellä kehittämääni tapaan niin paljon, että olen valmis opettamaan sen myös sinulle.

Haluan aina varmistaa, että opetan asioita joilla itsekin teen rahaa. Tämän takia tulen julkaisemaan tämän e-kirjan vasta nyt, koska olen todistanut sen toimivaksi ja tienannut sillä jopa 7000€ kuukaudessa.

affiliate-markkinointi-tuloa

Oma polkuni

Kun aloitin ensimmäisen affiliate-markkinointiblogini kaksi vuotta sitten, olin juuri täyttänyt 20 vuotta. Olin aina ollut kiinnostunut urheilusta, joten päätin perustaa blogin tästä aiheesta englannin kielisen tubettajan Matt Diggityn innoittamana. Kirjoitin artikkeleita ja aloin mainostamaan affiliate-tuotteita sivullani.

Ensimmäinen vuosi

Huomasin, että blogini alkoi saada liikennettä ja tienasin myös ensimmäiset provisiot affiliate-linkkien kautta. Tämä innosti minua perustamaan toisen affiliate-markkinointisivun, joka keskittyisi elektroniikkaan yleisesti. Alla ensimmäisen puolen vuoden tulokset:

Toinen vuosi

Kolmas affiliate-markkinointisivuni keskittyi myös urheiluun, mutta tarkemmin yhteen lajiin, sillä olin huomannut, että sen suosio kasvoi kokoajan… Mainostin hyviä affiliate-tuotteita ja neuvottelin erilaisia diilejä eri brändien kanssa. Alla toisen vuoden tulokset:

Kolmas vuosi

Tänä päivänä nämä kolme affiliate-markkinointisivua tuottavat minulle yhteensä noin 3000 euroa kuukaudessa passiivista tuloa. Olen todistanut, että affiliate-markkinointi on erittäin kannattava tapa ansaita rahaa netissä.

Alussa kasvu on hidasta. Sitä voisikin verrata suureen lumipalloon, jota lähdet vierittämään mäkeä alas, mitä kauemmin se pyörii sitä suuremmaksi se kasvaa ja lopulta se pyörii itsestään. Viimeisenä näet tämän vuoden 2023 tulokset:

Nykyhetki

Kiinnostaisiko sinuakin siis luoda itsellesi uusi tulonlähde ravintolaillallisen hintaan? Kerromme tässä e-kirjassa miten olen tienannut 17 730,40€ lisätuloa itselleni ja miten sinäkin pystyt siihen.

FAQ

Affiliate-markkinointi on digimarkkinointia, jossa sisällönluoja ohjaa liikennettä yrityksen verkkosivuille ja sisällönluoja saa tiettyjen ehtojen täytyttyä komission ohjaamastaan liikenteestä tai toteutuneesta kaupasta yhteistyökumppanin verkkokaupassa.

Affiliate-markkinoinnissa sinun ei siis itse tarvitse myydä mitään. Toimit niin sanotusti “välikätenä” asiakkaan ja verkkokaupan välissä.

Blogin voi perustaa ilmaiseksi, se ei ole meidän mielestä kuitenkaan hyvä vaihtoehto. Muokkaus mahdollisuudet on tällöin niin rajalliset.

Nettisivujen luominen e-kirjassa tapahtuu luotettavan webhotellin avulla, joka maksaa noin. 50€-60€ puolessa vuodessa.

Suurin etu ja ehkä tärkein sivujen perustamisessa on se, että ne eivät vanhene. Sosiaalisen median julkaisu katoaa parin päivän sisällä muiden julkaisujen alle. Artikkeli sivuillasi ei katoa koskaan Googlesta. Sama artikkeli tulee olemaan Googlen etusivulla vuosia, mikä johtaa tasaiseen liikenteeseen.

Sinun ei siis tarvitse olla kokoajan puhelin kädessä niin kuin sosiaalisen median vaikuttaja. Voit julkaista sisältöä sivuillesi omaan tahtiisi ja olla varma, että ne löytyvät sieltä vielä vuosien päästä.

Voit ladata e-kirjan suoraan tilaus sivulta. Lähetämme sen myös sähköpostissa ladattavaksi muille laitteille.

Tulet oppimaan e-kirjan avulla tavan, jolla luoda sinulle uusi henkilökohtainen tulonlähde. Tulet oppimaan myös muita hyödyllisiä taitoja kuten nettisivujen luominen, sisällön tuottaminen ja digitaalista markkinointia.

Tuloja voit tällä tavalla luoda käytönnässä loputtomasti. Yleiseisti tulet kuitenkin tienaaman 1000€-2000€ kuukaudessa lisätuloa tämän keinon avulla.

Kuka on e-kirjan takana?

Olen 21-vuotias opiskelija, joka on päässyt opiskelemaan kauppakorkeakoulussa. Olen aina ollut innostunut liiketoiminnasta ja kaupankäynnistä, ja päätin tarttua tilaisuuteen aloittaessani nettibisneksen vuonna 2020.

Nettibisneksen maailma vei minut mukaansa, ja halusin oppia lisää digitaalisen markkinoinnin mahdollisuuksista. Se johti minut affiliate-markkinoinnin pariin vuonna 2021, jolloin loin ensimmäisen affiliate-markkinointisivustoni.

Affiliate-markkinointi on strategia, jossa suosittelet muiden yritysten tuotteita tai palveluita ja saat palkkion, kun suosittelemasi asiakas tekee ostoksen.

Päätin keskittyä tiettyyn niche-alueeseen, jossa minulla oli kiinnostusta ja tietämystä. Ryhdyin ahkerasti työskentelemään sisällön luomisen parissa ja optimoimaan sivustoni hakukoneille. Sivustoni alkoi houkutella kävijöitä, ja tuloksena oli ensimmäiset myynnit.

Nykyään kykenisin käytännössä nauttimaan mukavasta elämästä pelkästään affiliate-markkinoinnista saamieni tulojen avulla. Ikäni vuoksi kuitenkin tunnen, että se ei ole riittävästi😎