Nämä toimistusehdot koskevat verkkotuloja.fi kauppaa. Tekstissä voidaan viitata Verkkotuloja Holvi -kauppaan, joka tarkoittaa samaa asiaa.

Maksutavat

Verkkotuloja.fi verkkokaupassa ovat käytössä Paytrail-maksupalvelun tarjoamat maksutavat:

Verkkomaksut (yleisimmät verkkopankit)
Visa / Visa Electron
Mastercard
Mobiilimaksu

Toimitustavat

Sähköisten tuotteiden toimitus (kuten e-kirja): E-kirjat toimitetaan asiakkaalle sähköpostiin heti kun tilaus on saapunut meille.

Sähköisten tuotteiden toimitus on asiakkaalle ilmainen.

Hinnat

Voimassa oleva hinta on ilmoitettu verkkokaupassamme. Hinnat on merkitty euroissa. Verkkotuloja.fi verkkokauppa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 10%-24 %.

Myyntialue

Sähköisten tuotteiden myynti (kuten e-kirja): Sähköisiä tuotteita voidaan toimittaa asiakkaalle maailmanlaajuisesti. 

Toimitusaika

Toimitusaika sähköisissä tuotteissa pitäisi olla maksimissaan 1 päivä.

Reklamaatio ja viallinen tuote

SÄHKÖISTEN TUOTTEIDEN PALAUTUS JA REKLAMAATIO (kuten e-kirja):

Tuotteilla on lain mukaan 14 vrk palautusoikeus kun tuote on käyttämätön. E-kirjoissa tämä tarkoittaa sitä, että mikäli et ole aloittanut katsomaan kirjaa (et ole avannut sen sisältöä) 14 vrk sisällä ja haluat sen palauttaa, niin silloin olet lain mukaan siihen oikeutettu.

Jos olet alkanut katsomaan e-kirjaa, et voi sitä enää palauttaa.

Vaihto- ja palautusoikeus (peruuttamisoikeus)

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeuden määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tilattu tuote on vastaanotettu. Peruuttamisoikeuden määräajan noudattamiseksi riittää, että asiakas lähettää ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Palautus on tehtävä viipymättä.

Palautusoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ehdottomasti ilmoitettava meille sähköpostilla (info@verkkotuloja.fi) päätöksestä peruuttaa tilaus / tehdä palautus palautus- ja vaihtolomakkeella.

Palautuslomake on ehdottomasti täytettävä ennen kuin asiakas tekee palautuksen.

Peruuttamisoikeuden vaikutukset

Tilauksen peruutuksissa ja palautuksissa Verkkotuloja.fi -verkkokauppa palauttaa kaikki asiakkaalta saadut suoritukset, paitsi toimituskulujen osuuden, viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 30 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen vastaanotosta. Maksunpalautus suoritetaan asiakkaalle sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellei myyjän ja asiakkaan välillä ole toisin sovittu. Asiakkaalle ei aiheudu maksunpalautuksesta erillisiä kustannuksia. Verkkotuloja.fi verkkokauppa voi pidättäytyä maksujen palautuksesta, kunnes palautettava tavara on vastaanotettu tai asiakas on osoittanut lähettäneensä tavaran takaisin.

Asiakkaan on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos asiakas lähettää tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Asiakas on vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuden ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä. Jos tavara on tullut sen käyttämisen tai käsittelyn johdosta myyntikelvottomaksi, asiakas vastaa tavarasta sen koko arvolla.

Palautukset

SÄHKÖISTEN TUOTTEIDEN PALAUTUS: 

Tuotteilla on lain mukaan 14 vrk palautusoikeus kun tuote on käyttämätön. E-kirjoissa tämä tarkoittaa sitä, että mikäli et ole aloittanut katsomaan kirjaa (et ole avannut kurssin sisältöä) 14 vrk sisällä ja haluat sen palauttaa, niin silloin olet lain mukaan siihen oikeutettu.

Jos olet alkanut katsomaan kirjan sisältöä, et voi sitä enää palauttaa.

Kaikista palautuksista on sovittava myyjän kanssa etukäteen ja tehtävä asianmukainen peruuttamisilmoitus.

Palautusohje:

Ota aina yhteyttä meihin sähköpostilla ensin, jos haluat tehdä palautuksen. Sähköpostimme on: info@verkkotuloja.fi

Kun teet palautuksen, niin muista säilyttää siitä kuitti.

Asiakkaan vastuu

Verkkotuloja.fi:n opit perustavat pitkälti omiin kokemuksiin sekä muihin käytyihin valmennukseen. Mitään e-kirjoissa käytyjä asioita ei kuitenkaan voi ottaa varmana neuvona.

Asiakas vastaa itse siitä, mihin hän haluaa sijoittaa ja hän ottaa täyden vastuun itse. Verkkotuloja.fi ei ole missään vastuussa, ei välittömästi eikä välillisesti, asiakkaan rahaan liittyvistä päätöksistä.

MUUT EHDOT: 

Pidätämme oikeudet kaikkiin muutoksiin.

Verkkotuloja.fi -tiimillä ja yrityksellä on oikeus kieltäytyä asiakkaista.