Helppoa rahaa – Netissä & kotona (2023)

helppoa-rahaa

Nykyään on paljon tapoja ansaita ylimääräistä helppoa rahaa, kuin koskaan aikaisemmin, sekä verkossa että kotona. Ongelmana on kuitenkin se, että ei tiedä mistä aloittaa tai mihin käyttää aikaansa.

Käytä tätä luetteloa ja löydä uusia ideoita sekä tapoja saadaksesi helppoa rahaa verkossa ja kotoa käsin. Ansaitse rahaa vastaamalla kyselyihin, myymällä vanhoja vaatteitasi, freelancerina, kirjoittamalla tai treidaamalla.

Päivitämme tähän artikkeliin kokoajan uusimpia ja tehokkaimpia tapoja saada helppoa rahaa heti!

11 parasta tapaa saada helppoa rahaa

Tässä on meidän mielestä parhaat tavat helpon rahaa tekemiseen netissä ja kotona. Suosittelemme valitsemaan muutaman tavan ja keskittymään niihin täysillä, jolloin maksimoit tienaamismahdollisuutesi.

1. Maksetut kyselyt

Suosittu tapa ansaita helppoa rahaa erityisesti verkossa on täyttää kyselyitä vapaa-ajallaan. Tutkimusyritykset rekrytoivat jatkuvasti uusia jäseniä maailmanlaajuisesti vastaamaan kyselyihin ja testaamaan uusia tuotteita. Tämä tapaa sopii erityisesti kotiäideille ja opiskelijoille, joilla saattaa olla päivässä jonkin verran ylimääräistä aikaa.

Muutaman minuutin lomakkeen täyttöllä voit nopeasti tienata pari euroa, jotka maksetaan käteisenä tai palkkiona, esimerkiksi lahjakortteina. Paras tapa tienata kyselyillä on osallistua moniin eri palveluihin, jolloin saat enemmän kyselyitä.


Kuluttajapaneeli.fi

tienaa-rahaa-netissä

2. Artikkeleiden kirjoittaminen

Artikkeleiden kirjoittaminen on todella kasvava ala internetin myötä. Monet nettisivut tarvitsevat kokoajan uutta sisältöä sivuilleen näkyvyyden saavuttamiseksi. Tämän takia ne palkkaavat monia kirjoittajia hyvällä palkalla. Artikkeleiden kirjoittamiseen et tarvitse aikaisempaan kokemusta tai erityistä koulutusta.

Riittää, että osaat kirjoittaa perus tekstiä vaadittavalla kielellä. Palkkio on yleensä 25€-35€ per 1000 sanaa, mikä on hyvä. Jos olet nopea kirjoittaja voit saada helppoa rahaa tätäkin nopeammin.

Jos kirjoittaminen kiinnostaa voit ottaa yhteyttä meihin info@verkkotuloja.fi. Maksamme perinteisesti 25€-40€ euroa per 1000 sanaa riippuen artikkelin laadusta ja palauttamisen nopeudesta. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta!

3. Lainaa rahaa

Erittäin nopea ja oikeastaan helpoin tapa saada helppoa rahaa nopeasti on hankkia lainaa. Netistä hankitun lainan saa nostettua todella helposti ja nopeasti omalle tilille. Usein jopa minuuttien aikana. Lisäksi pysty itse päättämään ja nostamaan lainaa juuri sen verran kuin tarvitset.

Jos tarvitse pienen tai nopean lainan niin Omalainan kautta saat vertailtua parhaimmat lainat 100 eurosta alkaen. Ennen lainan ottoa suosittelemme kuitenkin vertailemaan ja miettimään tarvitsetko oikeasti lainaa.


OmaLaina.fi

omalaina-etusivu

4. Myy kuviasi

Jos sinulla on hyvä silmä ja vähän luovuutta ja kameran käyttäminen onnistuu, kokeile ladata valokuvasi valokuvapankkeihin. Sinulle maksetaan, jos joku käyttää niitä.

Hyviä valokuvapankkeja ovat Adobe Stock ja Getty Images.

Ansaitse enemmän rahaa myymällä valokuvakohteita, joilla on vähemmän hakutuloksia (vähemmän kilpailua), mutta joilla on kuitenkin kysyntää.

5. Myy vanhoja tavaroitasi

Vanhojen ja käyttämättömien tavaroiden myyminen voi tuoda sinulle pientä lisätuloa hetkellisesti. Tämä kannattaa kuitenkin käyttää, vaikka se olisi vain hetkellistä. Suosittuja palveluita, missä myydä on esimerkiksi Tori.fi tai perinteiset kirppiskaupat. Jos myyt tuotteita oikealla hinnalla voit parhaassa tapauksessa saada ne myytyä jo saman päivän aikana.

Tällaisia tuotteita voivat olla:

  • Vanhat videopelit ja elokuvat (suosittuja)
  • Vaatteet
  • Huonekalut
  • Urheiluvälineet

6. Sijoittaminen ja treidaaminen

sijoittaminen-treidaaminen

Osakemarkkinoille sijoittaminen ei välttämättä ole helppo tapa ansaita rahaa, mutta se voi olla tuottoisaa, jos opit tekemään sen oikein ja teet sitä pitkäjänteisesti. Samalla tavalla saatat kärsiä merkittäviä tappioita, jos et ota sitä vakavasti ja opiskele sitä kunnolla. Netistä löytyy paljon ilmaista materiaalia sijoittamisesta ja treidaamisesta.

Nykyään ei ole tarvetta rahoittaa Wolf of Wall Street -tyylisten osakevälittäjien jahteja. Voit tehdä kaiken itse online-markkinoiden kaupankäyntialustojen avulla.

Olemme viettänyt useita tunteja tämän uuden mahdollisuuden tutkimiseen ja käyttänyt suosittua alustaa Nordnet.

Nordnet on todella suosittu alusta sijoittamiseen Suomalaisten keskuudessa. Se on erittäin helppokäyttöinen ja luotettava palvelu.


Nordnet

nordnet-etusivu

7. Myy palveluja freelancerina

Ehkä pidät kirjoittamisesta, graafisesta suunnittelusta tai sosiaalisen median tilien hallinnasta vapaa-ajallasi. Näillä voit ansaita suhteellisen helposti rahaa pienellä työmäärällä. Tärkeintä on jonkin taidon osaaminen.

On loputtomasti freelance-töitä, jotka vaativat tiettyjä taitoja tai vain aikaa, jota jollain muulla ei ehkä ole.

Freelancerina toimii erittäin joustavasti ja voit työskennellä kotoa käsin asiakkaille ympäri maailmaa pelkällä internetyhteydellä.

Fiverr on maailman suurin markkinapaikka, jossa ihmiset voivat ansaita rahaa myymällä pieniä palveluita (tunnetaan nimellä “keikat”).

Tarjoamasi voi olla mitä tahansa. Kirjoittamista, käätämistä , julkaisemista sosiaalisessa mediassa, musiikin opettamista, selosteiden ja lyhyiden videoleikkeiden luomista ihmisille.

Oletushinta on 5 dollaria (siis Fiverr), mutta voit liittää keikkoihin lisäpalveluita suuremmalla rahalla. Tulot voivat kasvaa nopeasti ja tuhannet ihmiset tienaavat todella hyvin. Tärkeintä on luoda järjestelmä, joka minimoi jokaiseen keikkaan kuluvan ajan.

8. Kävelytä ja vahdi koiria

Jos netissä rahan tekeminen ei ole sinun juttusi, niin ehkä koirat ovat. Koiranhoito on iso bisnes ja sille on paljon kysyntää. Aina kun koiran omistaja lähtee esimerkiksi matkalla, hän tarvitsee koiralleen hoitajan ja ulkoiluttajan.

Useimmilla opiskelijoilla on vapaa-aikaa päiväsaikaan, kun lemmikin omistajat ovat töissä ja ovat huolissaan lemmikistään kotona.

Voit ansaita noin 10 euroa tunnissa per koira, ja se on myös loistava tapa lisätä liikuntaa omaan elämäänsä. Liity erilaisiin Facebook-ryhmiin ja tarjoa palveluitasi siellä.

9. Kuvaa Youtube videoita

Viimeaikaisten tilastojen mukaan katsomme nykyään enemmän videoita YouTubessa kuin teemme Google-hakuja. Tämä mahdollistaa helpon rahan tekemisen Youtubella.

YouTube-kumppaniohjelman avulla voit hyötyä videoiden tekemisestä ja lataamisesta. Saat prosenttiosuuden mainostuloista 1 000 näyttökertaa kohden.

Riippuen onnistumisestasi (viraalisuus, katseluaika, tilaajakunta ja aihe) voit ansaita paljon rahaa. Joka viikko on paljon esimerkkejä siitä, kuinka YouTube-käyttäjät tekevät videoiden kuvaamisesta oman uransa.

10. Perusta oma blogi

Kiinnostuitko?

Tilaa ilmoitus sähköpostiisi ja saa mahdollisuus hankkia e-kirja ensimmäisten joukossa!

Kiinnostaako passiivisen tulon saaminen? Sinun tarvitsee vain perustaa oma blogi. Se on tapa ansaita rahaa nukkuessasi. Blogilla tienaaminen ei ehkä ole se nopein tapa saada helppoa rahaa, mutta se on erittäin tehokasta, kun se alkaa tuottamaan.

Blogilla voit tienata monella eri tavalla, kuten mainokset, kumppanuusohjelma, tuotteiden myynti tai mainospaikkojen myyminen yrityksille.

Itse olen tienannut blogini avulla noin 500e-1000e kuukaudessa affiliate-markkinoinnin avulla. Voin suositella sitä kaikille. (Alla kuva viime kuukauden tuotoista)

11. Affiliate-markkinointi

Jos sinulla on sosiaalisen median seuraajia tai verkkosivusto, voit alkaa ansaita rahaa heti mainostamalla kaikenlaisia yrityksiä, tuotteita, palveluita ja tarjouksia verkossa.

Rekisteröidy julkaisijaksi, jossain affiliateverkostossa. Tarkista heidän tarjousblogistaan tai selaa kauppiaiden luetteloita löytääksesi jotain, josta uskot seuraajasi olevan kiinnostuneita. Nappaa sitten kumppanilinkkisi ja jaa se heille.

Jos joku ostaa käyttämällä linkkiäsi, ansaitset mukavan palkkion.

Varo helppoa rahaa tarjoavia huijauksia

Internet on täynnä mahdollisuuksia ansaita rahaa verkossa tai kotoa käsin, mutta monet ovat kyseenalaisia, elleivät suoranaisia huijauksia. Ole varovainen kaikista “mahdollisuuksista”, jotka pyytävät ennakkomaksua, haluavat sinun maksavan todistuksesta tai pyytää sosiaaliturvatunnustasi tai mitä tahansa taloudellisia tietoja, kuten luottokorttisi numeroa.

Oletko edelleen epävarma, onko mahdollisuus laillinen? Etsi yhteisön foorumeilta, kuten Redditistä, suodattamattomia arvosteluja ja valituksia varten. Tarkista myös, onko yrityksellä virallisia nettisivuja. Paras tapa on meidän mielestä lukea kokemuksia yrityksistä ja heidän tarjoamista palveluistaan!

Helppoa rahaa laittomasti

Helppoa rahaa laittomasti voi tehdä kaikilla yllä listatuilla tavoilla. Mikään tapa niistä ei ole laiton. Kaikilla tavoilla voit saada laillisesti lisätuloja itsellesi. Muistathan kuitenkin, että lisätulot täytyy ilmoittaa verottajalle itselle.

Helppoa rahaa opiskelijalle

Oletko tällä hetkellä opiskelemassa jotain aivan uutta alaa itsellesi? Tämän takia rahat voivat olla tiukassa, eikä ylimääräistä löydy hirveästi. On monia tapoja ansaita helppoa rahaa opiskelijanakin. Parasta näissä tavoissa on se, että voit itse valita milloin teet niitä.

Suosittelemme opiskelijoille maksettujen kyselyiden täyttämistä, blogin perustamista, sijoittamista, kuvien myymistä ja koirien ulkoiluttamista. Kaikilla näillä tavoilla voit saada ylimääräistä rahaa opintotuen ohelle.

Tulojen kanssa kannattaa kuitenkin olla tarkkana, jotta ne eivät vaikuttaisi negatiivisesti opintotukeen. Muista siis käydä tarkistamassa Kelan sivuilta, miten lisätulot vaikuttavat sinun saaman opintotuen määrään.

FAQ Helppoa rahaa

Helppoa rahaa voi saada monilla eri tavoilla netissä ja kotona. Kannattaa etsiä sinun oma juttu ja panostaa siihen erityisesti. Eri tapoja on:

  1. Maksetut kyselyt
  2. Artikkeleiden kirjoittaminen
  3. Lainaa rahaa
  4. Myy kuviasi
  5. jne.

Jos olet nopean rahan tarpeessa, voi hyvä vaihtoehto olla esimerkiksi pullojen palauttaminen, rahan lainaaminen, tavaroiden myyminen ja kyselyihin vastaaminen.

Kirjoittaja
Website | Kirjoitukset

Olen verkkoliiketoiminnasta kiinnostunut "nörtti", joka kokeilee kaikkia uusia liiketoimintamalleja netissä. Tämän innoittamana perustin tämän blogin, johon luon vertailuja eri ohjelmista ja oppaita toiminnan aloittamiseen.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *