Shopify kokemuksia & arvostelu

shopify-kokemuksia

Shopify on todennäköisesti helpoin verkkokauppa-alusta, joka tarjoaa lähes kaiken, mitä tarvitset verkkokauppasi rakentamiseen ja kasvattamiseen. Shopify tarjoaa tehokkaan sivuston rakentajan, kattavan tuoteluettelon, helpon maksujen käsittelyn, automaattisen toimituksen käsittelemisen. Se tarjoaa myös sovelluksia ja muita integraatioita eri ohjelmien välillä sekä varastonhallintaa ja tehokasta analytiikkaa.

Shopify on kaiken kaikkiaan hyvä valinta meidän mielestä etenkin ensimmäisen verkkokaupan aloittamiseen.

Aloittelijat voivat aloittaa varovasti keskittymällä verkkokauppansa ulkonäköön ja tuotteisiinsa. Shopifyssa on saatavilla 72 korkealaatuista mallia, jonka pohjalta voi luoda omanlaisen verkkokauppansa. Useimmat teemat ovat saatavilla useissa erilaisissa tyyleissä, ja voit esikatsella mitä tahansa niistä yhdellä napsautuksella.

Ammattimaisen verkkokaupan ominaisuuksiin kuuluvat asiakastilien tuki, tuotearvostelut, automaattiset vero- ja toimitushinnat, hylätyn kassan palautus, monet maksutavat sekä paljon muuta.

Myymälänhallintatyökalut kattavat helpon tilausten suorittamisen, varastonhallinnan ja hyvitystyökalut. Markkinointivaihtoehdot, kuten lahjakortit, alennukset ja sähköpostimarkkinointi, auttavat sinua kasvattamaan liiketoimintaasi, ja yksityiskohtaiset raportit ja Google Analytics -tuki antavat tärkeää palautetta verkkokaupan menestymisestä. Shopifyllä on jopa mukautettu mobiilisovellus, jotta voit tarkastella ja hallita tapahtumia missä tahansa.

Mikä on shopify?

Shopify on markkinoiden suosituin verkkokauppa-alusta, ja sitä käytetään yli 175 maassa maailmanlaajuisesti. Vuonna 2004 perustettu Shopify auttaa myyjiä kaikkialta maailmasta isännöimään ja luomaan oman verkkosivuston kaupallensa.

Viimeisimmät Shopify tilastot:

 • He toimivat yli 1,2 miljoonalla käyttäjällä maailmanlaajuisesti
 • Liikevaihto vuonna 2018 oli 1,073 miljardia dollaria, 59 % enemmän kuin edellisenä vuonna
 • Markkinaosuus 20 %, maailman kolmanneksi korkein
 • Yksi tärkeimmistä syistä, miksi Shopify on niin suosittu on sen helppous ja käytännöllisyys. Käyttäjän ei tarvitse osata esimerkiksi koodata rakentaakseen verkkokaupan.

Shopify toimii täysin verkkoselaimessa, jonka takia sitä on helppo käyttää missä tahansa. Tämän takia positiivisia Shopify kokemuksia on tullut paljon.

Shopifyssä on myös runsaasti lisäominaisuuksia, kuten luottokorttimaksujen hyväksyminen, verojen kerääminen ja kausitarjousten pitäminen.

Shopify App Storen avulla voit yhdistää verkkokauppasi kaikenlaisiin muihin työkaluihin. Jos esimerkiksi tarvitset sähköpostimarkkinointiohjelmistoa, voit yhdistää Shopifyn esimerkiksi Aweberiin.

Kuka voi käyttää Shopifytä?

Melkein kaikki voivat käyttää Shopifyta. Et tarvitse teknistä tietämystä verkkokauppayrityksesi luomiseen sen käyttäjäystävällisen käyttöliittymän vuoksi. Kaikki toiminnot on yleisesti ottaen selkeitä ja ymmärrettäviä.

Shopify sopii parhaiten pienille ja keskisuurille yrityksille. Suurten yritystason verkkokauppabrändien on parempi käyttää kehittyneempää alustaa verkkokaupan pitämiseen, kuten Nexcess.

Mitä voi myydä Shopifyssa? Oikeastaan ​​mitä tahansa haluat.

Tässä on luettelo asioista, joita voit myydä Shopifyssa:

 • Fyysiset tuotteet, kuten kirjat ja laukut
 • Digitaaliset tuotteet, kuten e-kirjat
 • Palvelut ja konsultaatiot, kuten arkkitehtipalvelut
 • Jäsenyydet
 • Online-opetusta
 • Vuokrat kuten auton tai polkupyörän vuokraus

Löydät tästä artikkelista kaikki, mitä sinun pitäisi tietää Shopifystä. Vaikka et vakuuttuisi Shopifyn hyvyydestä voit aina kokeilla sitä ennen maksamista heidän 14-päivän ilmaisella kokeilujaksolla.

Shopifyn parhaat ominaisuudet

Shopifyllä on paljon hyviä ominaisuuksia, mikä tekee siitä hyvän verkkokauppa-alustan. Esittelemme näitä ominaisuuksia seuraavaksi.


1. Shopify ominaisuuksien helppo käyttäminen

Aloittelijalle verkkosivuston rakentaminen voi tuntua uudelta ja haastavalta. Siihen liittyy web-suunnittelua, tuotteiden lisäämistä, maksujen keräämistä, veroja, toimitusta ja paljon muuta.

Siksi tarvitset alustan, joka on erittäin helppokäyttöinen, intuitiivinen ja automatisoi suurimman osan tapahtumista puolestasi. Shopify helpottaa kaikkien monimutkaisten asioiden lisäämistä verkkokauppaan huomattavasti.

Kun otat Shopifyn ensimmäistä kertaa käyttöön, he auttavat sinua jokaisessa askeleessa.

Shopify-ominaisuudet

Positiiviset Shopify kokemuksia on paljon ja voit löytää niitä paljon netistä. Myös onnistumis tarinoita paljon.

Shopify tarjoaa suoraviivaisia ​​ja yksinkertaisia ​​käyttöönottotyökaluja, joissa on kymmenen vaihetta myymälän avaamiseen. Sinun tarvitsee vain suorittaa yksinkertaisia ​​vaiheita, kuten teeman valinta, logon lisääminen, tuotekuvien ja -kuvausten lisääminen, maksujen määrittäminen ja muutama muu yksinkertainen kohde. Ja näin olet perustanut oman Shopify verkkokauppasi.


2. Shopify teemat

Shopify auttaa sinua valitsemaan täydellisen teeman sinun tarpeisiin. Siinä on 8 ilmaista teemaa ja 64 maksullista teemaa. Suurin osa teemoista on hintaluokissa 140–180 dollaria.

Ne ovat kaikki mobiiliystävällisiä ja responsiivisia, joten riippumatta siitä, mitä laitetta käytät puhelinta, tablettia tai kannettavaa tietokonetta, teeman koko muuttuu automaattisesti optimaalisesti näytölle sopivaksi.

Nykypäivänä verkkokauppoja selataan yhä enemmän puhelinta käyttäen, minkä takia on tärkeää, että verkkokauppasi on yhteensopiva puhelimen näytön kanssa.

Lisäksi voit myös valita teemasi toimialasi perusteella, miten aiot markkinoida sitä, miltä haluat verkkosivustosi navigoinnin näyttävän ja miten haluat suunnitella kotisivun.


3. Markkinointi työkalut

Hieno verkkokauppa ei takaa vielä myyntiä. Sinun pitää saada myös hyvää liikennettä sivuillesi eri markkinoinnin keinoin.

Jos haluat laajentaa kauppaasi ja tuottaa tuloja, tarvitset näkyvyyttä.

Ensimmäinen asia, jonka tarvitset, on erinomainen hakukoneoptimointi verkkosivustollesi.

Miljoonat verkkosivustot kilpailevat hakukoneiden kärjestä, joten sinun on hienosäädettävä hakukoneoptimointisi- ja sisältömarkkinointistrategioitasi parantaaksesi sijoituksiasi hakukoneissasi.

Seuraavaksi tarvitset muita työkaluja, kuten markkinoinnin automaation, maksetun mainonnan, sähköpostimarkkinoinnin ja analytiikan. Tämä onnistuu Shopifyssä helposti.

shopify-markkinointi

4. Hakukoneoptimointi

Shopify tarjoaa joitain hyviksi todettuja SEO-ominaisuuksia, mutta se ei ole markkinoiden paras.

Shopifyn avulla voit muokata monia erilaisia ​​kohteita, mukaan lukien:

 • Sivujen otsikoiden muuttaminen
 • Metakuvausten muuttaminen
 • 301 uudelleenohjaukset
 • Shopifyn avulla voit helposti lisätä 301-uudelleenohjauksia päivittääksesi kaikkien muuttuneiden sivujen URL-osoitteet.

URL-osoitteet ovat muokattavissa, mutta yksi haittapuoli on, että Shopify säilyttää myös URL-etuliitteet jokaisella verkkosivulla, mikä ei ole kovin hyödyllistä, koska Google suosii yksinkertaisia ​​URL-osoitteita.

Shopify-sivustoilla on myös SSL-varmenteita ja HTTPS, jotta verkkosivustosi ja maksu tapahtumat ovat turvallisia sekä luotettavia.

Kaiken kaikkiaan Shopify on varsin turvallinen ja vankka työkalu, jonka avulla voit tehdä verkkosivustostasi hakukoneystävällisen.


5. Shopify appstore

Shopify-appstore

Shopify tarjoaa melko laajan kokoelman sovelluksia sovelluskaupassaan. Voit käyttää sekä ilmaisia että maksullisia sovelluksia. Shopify-verkkokaupan perustaminen ei kuitenkaan välttämättä vaadi minkäänlaisia ylimääräisiä sovelluksia.

Sovellukset auttavat sinua lisäämään erilaisia ominaisuuksia verkkokauppaasi. Shopify ei siis tarjoa kaikkia ominaisuuksia heti.

Sovelluksia voi olla esimerkiksi:

 • Sähköpostimarkkinointiratkaisut
 • Markkinoinnin työkalut
 • Tietojen visualisointi ja reaaliaikainen analytiikka
 • Toimitus ja kolmannen osapuolen logistiikka
 • Verot
 • Rahoitus- ja kirjanpitoohjelmistot
 • Lisää teemoja
 • Tilaukset ja toimitus

Vaikka monet sovellukset ovat hyödyllisiä ja voivat auttaa sinun verkkokauppaasi erottumaan joukosta, kannattaa niiden hinta kuitenkin huomioida.


6. Blogi

Shopify on yksi harvoista alustoista, joissa on sisäänrakennettu blogityökalu. Tämän avulla voit luoda verkkokauppaasi oman blogisivun, jonne julkaiset artikkeleita. Tätä kautta voit saada ilmaiseksi kävijöitä sivuillesi.

Tämä blogitoiminto auttaa ohjaamaan liikennettä verkkosivustollesi, mutta olennaisten ominaisuuksien puute voi haitata sitä hieman.


7. Shopify hinta

Shopifyn hinta on 24€ kuukaudessa. Tämä on kaikista edullisin vaihtoehto ilmaisen 14-päivän kokeilujakson jälkeen. Jos aloitteleva verkkokaupan perustaja tai olet perustamassa kenties dropshipping-verkkokauppaa suosittelemme valitsemaan tämän.

Seuraava versio “Shopify” maksaa 69€ kuukaudessa.

Advanced versio maksaa 289€ kuukaudessa ja sisältää kaikki toiminnot verkkokauppaan, mitä saatat tarvita. Suosittelemme tätä versiota ammattilaisille.


Shopify dropshipping

shopify-dropshipping

Monet verkkokauppamyyjät käyttävät nykyään dropshipping-mallia yksinkertaistaakseen tuotteiden lähettämistä ja varastointia. Shopify dropshipping on meidän mielestä paras tapa aloittaa tämä.

Dropshipping on verkkokaupan liiketoimintamalli, jossa myyjät varastoivat tuotteitaan kolmannen osapuolen varastoihin, eikä heidän tarvitse käsitellä varasto- ja toimitusprosesseja.

Kauppias vastaanottaa asiakkaan tilauksen ja välittää tiedot automaattisesti dropshipping-toimittajalle tai valmistajalle. Valmistaja on tällöin vastuussa tuotteen pakkaamisesta, kuljetuksesta ja toimittamisesta asiakkaalle.

Shopify on meidän kokemuksiemme mukaan paras verkkokauppa-alusta dropshippaamiseen. Sillä on helppo luoda eri kauppoja nopeasti. Lisäksi uusien tuotteiden listaaminen on helppoa ja nopeaa.

Shopify Suomi hinta

Shopify on Suomessa sama kuin muuallakin päin maailmaa. Saat kaikki samat toiminnot käyttöön. Toki Shopify ei tue täysin suomen kieltä, joten englannin kieltä vaaditaan jossain määrin.

Shopify maksaa saman verran Suomessa, kuin muuallakin maailmassa. Perus suunnitelma on 24€ kuukaudessa.

Kuitenkin Shopifyn toiminnot on niin yksinkertaisia, että perus englannin tietämyksellä pärjää hyvin.

Shopify kokemuksia ja arvostelu yhteenveto

Annamme Shopifylle arvosanaksi 5/5. Sen hinta ja laatu on mielestämme kohdallaan ja se soveltuu monien erilaisten verkkokauppojen pyörittämiseen.

Plussat

 • Intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen
 • Voit saada Shopify Lite -paketin hintaan 9 dollaria
 • Ilmaiset teemat
 • Usean valuutan yhteensopivuus
 • Mobiililaitteiden yhteensopivuus ja hallinta
 • Sisäänrakennettu blogitoiminto
 • 14 päivän ilmainen kokeilujakso
 • Sovelluskauppa
 • Mukana erinomaiset dropshipping-ominaisuudet
 • Mahdollistaa jopa 100 muunnelmaa tietystä tuotteesta
 • Erittäin muokattavissa oleva API
 • Tarjoaa sosiaalisen median integroinnin alustoihin, kuten Instagram, Facebook ja monet muut
 • Voi saada mukautetun verkkotunnuksen 11 dollarilla
 • Tarjoaa ilmaisen SSL-varmenteen
 • yksi maailman nopeiten kasvavimmista verkkokauppaalustoista

Miinukset

 • Melkoiset tapahtumamaksut käytettäessä kolmannen osapuolen maksutapoja
 • Puhelintuki saatavilla vain tietyissä maissa
 • Kuvien kuvasuhteen muuttaminen on manuaalista
 • Laaja raportointi on saatavilla vain kalliille suunnitelmille
 • Blogien vienti on hieman haastavaa
 • Pakottaa URL-etuliitteet, jotka voivat haitata hakukoneoptimointia

FAQ Shopify kokemuksia

Yksiselitteistä vastausta tähän ei ole. Jos kuitenkin haluat helpon ja yksinkertaisen verkkokaupan rakentamis mahdollisuuden suosittelemme Shopifytä. Se sopii kaikkiin pieniin ja keskikokoisiin verkkokauppoihin loistavasti.

Se on myös meidän mielestä ja kokemuksiemme mukaan paras valinta dropshippaamiseen.

Shopify on verkkokauppa-alusta, joka mahdollistaa verkkokaupan perustamisen ja ylläpitämisen.

Kyllä on. Shopify ei kuitenkaan ole täysin suomenkielinen, joten englannin kielen osaamista vaaditaan hieman.

Kirjoittaja
Website | Kirjoitukset

Olen verkkoliiketoiminnasta kiinnostunut "nörtti", joka kokeilee kaikkia uusia liiketoimintamalleja netissä. Tämän innoittamana perustin tämän blogin, johon luon vertailuja eri ohjelmista ja oppaita toiminnan aloittamiseen.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *