Printful kokemuksia & arvostelu

printful-kokemuksia

Jos suunnittelet print-on-demand tai dropshipping -liiketoiminnan aloittamista, tai haluat kehittää nykyistä liiketoimintaasi niiden saralla, Printful on ehdottomasti tutustumisen arvoinen palvelu.

Printful on yksi suurimmista print-on-demand-palveluiden toimijoista. Suunnittele tuote, Printful hoitaa loput. Printfulin avulla saat ideoistasi tuotteita helposti, nopeasti, ja erittäin pienin kustannuksin. Kun haluat myydä uniikkeja tuotteita vaatteista tai varusteista aina läppärin suojakuoriin ja kännykkäkoteloihin saakka, voit hoitaa sen Printfulin avulla ilman varastoinnin ja varastonhallinnan kustannuksia ja vaivaa.

Helppoa ja houkuttelevaa! Mutta sopiiko Printful juuri sinulle ja miten se eroaa alan muista toimijoista kuten Printifysta? Tämä Printful arvostelu esittelee sinulle Printfulin vahvuudet ja heikkoudet, sekä syyt miksi kannattaa valita juuri Printful eri palveluntarjoajien joukosta.

Mikä on Printful?

Printful on erittäin suosittu print on demand yritys, eikä suotta. Palvelu on helppokäyttöinen, edullinen, ja tarjoaa laajan valikoiman työkaluja kaikille, jotka haluavat edullisen dropshipping-työkalun yritykselleen.

Printful on jo itsessään tehokas työkalu verkkomyyntiin. Sen avulla voit helposti mukauttaa tuotteita ja lähettää ne suoraan asiakkaillesi parhaimmillaan vain muutamassa arkipäivässä. Verrattuna muihin dropshipping-alustoihin, Printful on yksi tehokkaimmista ja edullisimmista tavoista myydä yksilöllisiä tuotteita verkossa.

Voit siis keskittyä vain suunnitteluun ja myyntiin. Printful valmistaa, varastoi, ja lähettää tuotteesi. Valikoimista löytyy satoja eri vaatemalleja, puhelimen kuoria ja muuta mihin grafiikkaa voi painaa. Mikä parasta, Printful integroituu kätevästi useimpien verkkokaupan palveluiden kuten Shopifyn ja WooCommercen kanssa.

Miksi valita Printful?

Printful on helppo ottaa käyttöön, aloitusmaksuja ei ole, integraatiomahdollisuudet ovat laajat, ja palvelun käyttäminen on vaivatonta. Ensivaikutelma on siten erinomainen ja etenkin aloittelijalle Printful on juuri yksinkertaisuutensa ja monipuolisuutensa kannalta loistava ratkaisu.

Tuotevalikoimassa Printful kuitenkin häviää hieman kilpailijoihin, etenkin Printifyhin verrattuna. Vaikka tuotteita on satoja, niitä ei ole yhtä paljon kuin kilpailijoilla. Tuotteet ovat kuitenkin yleisesti ottaen todella laadukkaita ja laatu on yleensä tärkeämpää kuin määrä. Tästä myös asiakkaat ovat usein valmiita maksamaan enemmän.

Jos siis et tarvitse valikoimiisi ihan kaikkea lasinalusista joogamattoihin, Printful on enemmän kuin riittävä tarpeisiisi. Tämä Printful arvostelu ei kuitenkaan voi ottaa kantaa siihen, miten itse koet tuotteiden laadun. Onneksi valikoimaan on helppo käydä tutustumassa Printfulin nettisivuilla ja yksittäisten testikappaleiden tilaus onnistuu myös vaivattomasti.

Printful parhaat ominaisuudet

Printfulilla on paljon hyviä ominaisuuksia, mikä tekee siitä hyvän etenkin dropshipping toimintaan. Esittelemme näitä ominaisuuksia seuraavaksi.


1. Käytön helppous

Printful hakee helppokäyttöisyydessään vertaistaan. Tuotteiden suunnittelu onnistuu malligeneraattorilla nopeasti ja vaivattomasti. Printful esittää sinulle kuvat valmiista tuotteesta tyylikkäästi, eli tiedät heti mitä saat ja periaatteessa voit alkaa myymään suunnittelemiasi tuotteita kaupassasi heti, vaikka et ole niitä itse kokeillut.

Printful tarjoaa myös yksinkertaisia oppaita, joiden avulla pääset hyvin alkuun. Ne opastavat sinua kaikessa, mitä sinun tulee tietää. Oppaat sisältävät materiaalia dropshipping-mallista, print-on-demand-palvelusta, ja jopa digitaalisen imperiumin rakentamisesta.

prtinful-käyttäminen

2. Printfulin helppo integraatio

Vaikka Printful toimii hyvin itsenäisenäkin verkkokaupan alustana, se tarjoaa myös integraatioita johtavien verkkokauppa-alustojen ja markkinapaikkojen kanssa.

printful-integraatio

Voit integroida Printfulin Amazonin, eBayn ja Etsyn kanssa, mikä laajentaa huomattavasti mahdollisuuksiasi myydä verkossa. Voit myös yhdistää Printfulin Shopifyn kanssa, joka onkin erittäin suosittu vaihtoehto dropshipping-kauppiaille. Muita integraatiomahdollisuuksia ovat mm.

 • Magento
 • Wish
 • BigCommerce
 • SquareSpace
 • WooCommerce
 • Wix

Integraatio vaikuttaa toimivan yleensä moitteetta alustan kuin alustan kanssa.


3. Printfulin hinnoittelu

Printful on lähtökohtaisesti ilmainen ottaa käyttöön. Voit rekisteröityä palveluun, suunnitella tuotteet ja lisätä ne verkkosivustollesi täysin ilman maksua. Printful ottaa pienen maksun toteutuneista kaupoista. Sama koskee toimittajaa. Hinnoittelu on kuitenkin läpinäkyvää ja tuotteita valitessasi Printful listaa tuotteen aloitushinnan.

Kun suunnittelet tuotteita, näet aloitushinnan lisäksi vaihtoehdon oman hinnoittelun luomiseen ja potentiaalisen tuoton tarkastelemiseen.

Nyrkkisääntönä vaikuttaa siltä, että Printfulin perushinnat kilpailijoihin verrattuna keskitasoa. Esimerkiksi Printifylla hinta on monesti suurempi, mutta vaikka ei näin olisi, Printfulin laadulla on helppo perustella korkeampi hinta ja korkeampi kate. Asiakkaat tietävät, että yksilöllinen tulostus on kalliimpaa, joten he ovat yleensä valmiita maksamaan hieman korkeamman hinnan kuin perus markettitavarasta.

Printfulin hinnoittelu on joka tapauksessa sellainen, että voit varmasti tehdä voittoa suurimmasta osasta myynnistäsi. Kuten mainittu, näet oman potentiaalisen tuottosi aina tuotteita suunnitellessasi.

printful-hinta

4. Tuotteiden suunnittelu ja toimitus

Printfulin palvelussa on kaikki mitä tarvitset räätälöityjen tuotteiden suunnitteluun. Mockup-generaattorin avulla voit laittaa grafiikkaa kaikkeen puhelinkoteloista hattuihin, t-paitoihin ja sandaaleihin.

printful-tuotteet

Lisäksi eri valmistuskumppanit voivat tarjota sublimaatiota, silkkipainatusta, kirjontaa tai monia muita räätälöintimuotoja. Printfulilla on myös suuri määrä ekologisia tuotteita, mitä kilpailijoilta ei välttämättä löydy.

Painatus onnistuu kuitenkin vain rajallisille alueille ja hintaa nostaa painatus useampaan kohtaan, esimerkiksi paidassa sekä rintaan että selkään. Tämän pienen rajoitteenkin korvaa edelleen laatu. Voit olla varma, että tuotteet eivät mene helposti rikki ja painatus ei lähde heti ensimmäisessä pesussa pois.

Toimitusajat saattavat vaihdella paljon eri tehtaiden ja maiden välillä. Kiinalainen tehdas saattaa olla halvin, mutta toimitus kestää yleensä kauan. Euroopasta löytyvä toimittaja taas on usein nopeampi, mutta kalliimpi. 

Printfulilla on onneksi kattava palautuspolitiikka ja se kattaa kaikkii tilanteet missä virhe on tapahtunut Printfulin päässä. Asiakastuki pyörii 24/7 ja usein kysytyt kysymykset antavat vastauksen useimpiin ongelmiin.


Printful vs Printify

Printify on alan edelläkävijä, jolla on yli 500 000 käyttäjää ympäri maailman. Printifyn tuotevalikoima on laaja ja integraatiomahdollisuudet hyvät, kuten Printfulillakin. Positiivisia Printful kokemuksia on trustpilotissa paljon.

Lisäksi molemmista löytyy yksinkertainen ja ilmainen taustajärjestelmä tuotteiden suunniteluun ja tilaukseen. Molemmat myös tarjoavat myös maailmanlaajuisen toimituksen ja 24/7 asiakastuen, sekä erilaisia brändäysvaihtoehtoja etukäteen.

Erot löytyvät valmistus- ja toimitusprosesseista, sekä hinnoittelusta ja tuotteiden laadusta. Printful hoitaa tilauksen täyttämisen ja tulostamisen puolestasi. Printify sen sijaan ulkoistaa prosessin ja varastoinnin, joten työskentelet usean eri kumppanin kanssa.

Printful tarjoaa paljon eri tulostusvaihtoehtoja DTG:stä sublimaatioon. Printify taas ei esimerkiksi tarjoa silkkitulostusta vaihtoehtona.

Printifyn hinnoittelu on paikoin Printfulia kalliimpi, ja Printify saa myös rukkasia pitkistä kansainvälisistä toimitusajoista. Printifyn suurin etu Printfuliin verrattuna on se, että pystyt vaikuttamaan tarkemmin siihen, missä tuotteesi valmistetaan.

Kokonaisuutena vaaka kallistuu hieman enemmän Printfulin suuntaan hinnoittelun, tuotteiden laadun ja ekologisuuden, sekä “avaimet käteen”-tyyppisen palvelumallin johdosta.

Printify ei tietenkään ole huono valinta, eikä mikään estä käyttämästä omassa verkkokaupassa useampaa toimittajaa.

Printful kokemuksia ja arvostelu yhteenveto

Annamme Printfulille arvosanaksi 4/5. Printfulia voi hyvillä mielin suositella kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kokeilemaan dropshippingiä tai print-on-demand-palvelua. Se on helppo ottaa käyttöön, aloitusmaksuja ei ole, integraatiomahdollisuudet ovat laajat, ja käyttäminen on yksinkertaista.

Plussat

 • Helppo käyttää
 •  Ilmainen käyttöönotto
 •  Kattavat integraatiomahdollisuudet
 •  Tuotteiden suunnittelu ja hinnoittelu on helppoa
 • Laadukkaat tuotteet

Miinukset

 • Vaihtelevat toimitusajat
 • Satunnaisesti huonot pakkaukset
 • Kilpailijoita hieman suppeampi valikoima
Kirjoittaja
Website | Kirjoitukset

Olen verkkoliiketoiminnasta kiinnostunut "nörtti", joka kokeilee kaikkia uusia liiketoimintamalleja netissä. Tämän innoittamana perustin tämän blogin, johon luon vertailuja eri ohjelmista ja oppaita toiminnan aloittamiseen.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *