Paras sähköpostimarkkinointi ohjelma (2023)

paras sähköpostimarkkinointi ohjelma

Paras sähköpostimarkkinointi ohjelma vie bisneksesi markkinoinnin suoraan kohdeyleisölle. Sähköpostimarkkinointi on edelleen ratkaisevan tärkeä osa kohdennettua markkinointia. Sähköpostimarkkinointi ohjelmalla on erittäin tehokas tapa saada asiakas ostamaan jokin tuote tai palaamaan takaisin esimerkiksi sivuille.

On monia hyviä syitä, miksi sähköpostimarkkinointia hoidettaessa oikein, lisää realistisesti kuluttajien sitoutumista brändiin ja viime kädessä parempien myyntikonversioiden mahdollisuuksia.

Oikea sähköpostimarkkinointi ohjelmisto voi kuitenkin luoda eron yksinumeroisen ja kaksinumeroisen toimivuusprosentin välillä, joten on tärkeää valita paras ohjelma. Myös sähköpostien ammattimaisuus ja kohdennettu markkinointi on tärkeä osa myyntien edistämisessä.

Lisäksi sähköpostimarkkinointi on vain yksi osa kokonaismarkkinointiprosessia. Sinun on myös varmistettava, että muut osat ovat kunnossa, kuten hyvät nettisivut, liidien luontityökalut ja kaikki asiaankuuluvat myyntityökalut. Tämä pätee, jos myyt omia tuotteitasi/palveluitasi tai teet esimerkiksi affialate-markkinointia.

Olemme vertailleet näitä sähköpostimarkkinointi ohjelmistoja eri näkökohdista. Vertailimme niiden ominaisuuksia ja käyttöliittymästä asiakastukeen sekä dokumentaation laatuun. Tarkastelimme myös heidän analytiikkatarjontaansa, personointia ja hintaa.

Tässä ovat tämän hetken markkinoiden parhaat sähköpostimarkkinointi ohjelmien tarjoajat. Jotkin sähköpostimarkkinointi ohjelmat saattavat olla kalliimpia, kuin toiset. Kannattaa kuitenkin huomioida että lisäominaisuudet, kuten A/B-jakotestaus ja muut ominaisuudet voivat auttaa lisäämään sähköpostien toimivuutta.

 • 1. ActiveCampaign

  • Paras sähköpostimarkkinointiohjelma
  • Automaatio
  • Personointi
  • Paljon työkaluja
 • 2. Aweber

  • Paras pienille yrityksille
  • Loistava tuki, joka auttaa kaikissa tilanteissa
  • 700 erilaista sähköpostipohjaa
  • Automaattivastaaja
 • 4. Convertkit

  • Paras vaihtoehto bloggaajille
  • Helppo lähettää pelkkää tekstiä olevia sähköposteja
  • Persoinointi
  • Paras henkilökohtaiseen myyntiin

Mikä on sähköpostimarkkinointi ohjelma?

Sähköpostimarkkinointi ohjelma auttaa sinua suunnittelemaan, lähettämään ja seuraamaan sähköposteja sekä hallitsemaan tilaajiasi. Näiden ohjelmien avulla voit määrittää automaattisia sähköposteja, jotka lähtevät tiettyinä aikoina tietyille ihmisille. Voi myös seurata tärkeitä mittareita, mukaan lukien sähköpostin avauksia ja klikkauksia itse viestissä, vaikka nettisivuillesi.

Mikä on paras sähköpostimarkkinointi ohjelma?

Parhaassa sähköpostimarkkinointi ohjelmassa on kunnossa hinta, luotettavuus, tekninen tuki, valmiit mallit, helppous, toimivuus ja viestien automaatio.

Parhaan sähköpostimarkkinointi ohjelmiston avulla voit suunnitella sähköpostit helposti, ryhmitellä tilaajasi, mukauttaa viestejäsi ja tarkastella analytiikkaaa. Tavoitteena on luoda suuri sähköpostilista yrityksellesi. Näin pysyt monen asiakkaan muistissa pitkään.

Tärkeintä ohjelmassa on sen kyky lähettää viesti, joka päätyy tilaajan sähköpostilaatikkoon eikä roskapostiin.

Viime kädessä sähköpostimarkkinoinnissa on kyse oikean viestin lähettämisestä oikealle käyttäjälle oikeaan aikaan.


1. ActiveCampaign

ActiveCampaign tarjoaa sinulle sähköpostimarkkinoinnin työkalut, markkinoinnin automaation ja CRM-työkalut, joita tarvitset uskomattomien asiakaskokemusten luomiseen.

Verkkotuloja suosittelee


Jos etsit parasta sähköpostimarkkinointi ohjelmistoa, joka pystyy kaikkeen, ActiveCampaign on erinomainen vaihtoehto. ActiveCampaignin avulla voit parantaa myyntiäsi ja tavoittaa suuremman yleisön monikanavaisen markkinoinnin avulla, joten voit kasvattaa tulojasi.

Käyttämällä tehokkaita työkaluja tavoittaaksesi asiakkaasi sähköpostitse ja tekstiviestillä, varmistat, että olet aina tilaajiesi muistissa sekä mielessä.

Mihin sopii: Kaikkiin tarkoituksiin
Hinta: 9$/kuukausi – 258$/kuukausi

ActiveCampaign tarjoaa muutakin kuin sähköpostiautomaation ja perus työkalut sähköpostimarkkinoinnissa.

Sen avulla voit luoda kokonaisia asiakaspolkuja, jotka ovat erittäin henkilökohtaisia, alkaen ensimmäisestä vuorovaikutuksesta. Voit luoda myös automaattisia sähköpostisuunnitelmia, jotka jatkuvat koko tilausajan.

ActiveCampaign erottuu joukosta sen kykyä houkutella ja saada lisää liidejä, muuntaa ne maksaviksi asiakkaiksi ja pitää heidät sitoutuneina brändiisi pitkällä aikavälillä.

ActiveCampaign tarjoaa erittäin laajan valikoiman eri ominaisuuksia ja työkaluja, minkä takia se on erinomainen valinta yrityksille.

Tärkeimmät ominaisuudet

sähköpostimarkkinointi ohjelma
 • Henkilökohtaisen koulutuksen avulla saat kaiken irti ActiveCampaignista, ja heidän tiiminsä on aina käytettävissä vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi. Et tule jäämään siis ongelmasi kanssa yksin.
 • Ilmainen siirto tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia tietojen menettämisestä tai aloittamisesta tyhjästä.
 • Loistavan sähköpostimarkkinointi ohjelman avulla voit luoda upeita uutiskirjeitä ja kampanjoita, jotka houkuttelevat asiakkaasi ja saavat heidät ostamaan yhä uudestaan ja uudestaan.
 • Sähköpostien seuranta auttaa sinua näkemään, kuinka ihmiset ovat vuorovaikutuksessa viestejesi kanssa. Tämän avulla voit tehdä muutoksia tulosprosenttisi parantamiseksi.

Käyttäjä kokemus

Kun olet ostanut ja luonut käyttäjäsi voit vaiheittaisen automaation rakentajan avulla luoda nopeasti ensimmäisen markkinointikampanjasi. Nopeuden avulla voit saada tuloksia jo saman päivän aikanakin.

Tämän jälkeen intuitiivisen käyttöliittymän avulla on helppo seurata edistymistäsi ja tehdä muutoksia tarpeen mukaan. Saat paljon dataa, jota voit käyttää hyödyksi seuraavissa viesteissäsi tai kampanjoissasi.

Lisäksi visuaaliset elementit antavat selkeän yleiskuvan edistymisestäsi ja auttavat keskittymään viestien kehittämiseen.

sähköpostimarkkinointi ohjelma

Mistä pidimme

 • Käyttöliittymä on intuitiivinen ja selkeä, joten se on helppo navigoida aloittelijoille.
 • Aloitus- ja tukitiimit ovat erinomaisia ja tarjoavat hyödyllisiä resursseja ja ohjeita tarvittaessa.
 • Lisäksi kampanjoiden hallinta on helppoa ActiveCampaignin avulla.
 • Sähköpostien datan seuranta ja käyttäminen oli helppoa ja nopeaa

2. Aweber

Paras sähköpostimarkkinointi ohjelma pienyrityksille. Tarjoaa loistavan tuen, joka auttaa kaikissa tilanteissa!

Yli 100 000 sähköpostimarkkinoijaa käyttää AWeberiä, jonka ominaisuudet sopivat parhaiten pienille yrityksille.
Korkealaatuisen sähköposti- ja puhelintuen sekä hyödyllisten opetus artikkeleiden sekä videoiden avulla saat vastauksia nopeasti ja voit keskittyä yrityksesi kasvattamiseen ja kehittämiseen.

Kuten muutkin tässä luettelossa olevat ohjelmat, Aweber tarjoaa vedä ja pudota -sähköpostin rakentajia, tilaajien hallintatyökaluja ja analytiikkaraportteja.


Mihin sopii: Pienille yrityksille
Hinta: ilmainen – 19e/kuukausi

Aweberin markkinoinnin automaatiotyökalujen avulla voit luoda automaattivastaajan, joka perustuu toimintoihin, kuten sähköpostin avaamiseen, linkkien napsautukseen, sivustokäynteihin ja ostoihin. Mahdollisuuksia on siis paljon.

He tarjoavat myös 700 erilaista sähköpostipohjaa, mikä helpottaa niiden suunnittelua huomattavasti.

Jotkut heidän malleistaan näyttävät vanhentuneilta, mutta jotkut näyttävät myös upeilta ja muistuttavat meitä korkealaatuisista Instagram-mainoksista.

He myös julkaisivat juuri mahdollisuuden käyttää netissä olevia custom fontteja perinteisten fonttien sijaan

Kaiken kaikkiaan AWeber on erinomainen valinta pienyritysten omistajille, koska siinä on valtava määrä sähköpostimalleja, avulias ja aina valmis tukitiimi. He myös tarjoavat hyvin analytiikkaa lähetetyistä viesteistä.

Hinta

Aweber

Voit aloittaa AWeberin ilmaisella sopimuksella, joka antaa sinulle pääsyn lähes kaikkiin sen ominaisuuksiin, mukaan lukien rajoittamattomat aloitussivut, rekisteröitymislomakkeet, automaattiset sähköpostikampanjat, satoja tehokkaita integraatioita. Saat myös käyttöösi ilmaiseksi heidän mahtava asiakastuen.

AWeberin Pro-suunnitelma alkaa 19 eurosta kuukaudessa.


3. GetResponse

Parhaat automatisoidut myyntisuppilot ja landing page ominaisuudet (12,3 euroa/kuukaudessa)

GetResponse on all-in-one online-markkinointialusta, jolla voit kasvattaa liiketoimintaasi ja tulostasi. Se auttaa sinua tuottamaan enemmän tyytyväisiä asiakkaita ja laadukasta myyntiä.

He tarjoavat sähköpostimarkkinointi kampanjoita, paljon tuloksia tuottavia landing sivuja ja webinaariohjelmistoja.

Mihin sopii: Myynnin kasvattamiseen
Hinta: ilmainen – 12,3e/kuukausi

GetResponse on luonut sinulle valmiiksi 500 erilaista sähköpostipohjaa, joilla tuloksien saaminen on helppoa ja tehokasta

Haittapuolena on, että jotkut heidän 500 eri mallistaan näyttävät hieman vanhentuneilta, ja niiden toimitettavuus on keskitasoa verrattuna muihin tässä luettelossa oleviin sähköpostimarkkinointi ohjelmiin.

Yksi GetResponsen suurimmista vahvuuksista on kuitenkin sen älykkäät automaatiotyökalut. Nämä työkalut automatisoi viestien lähettämisen tiettyinä ajankohtina sekä myös tiettyinä tapahtumina. Jos esimerkiksi joku ostaa verkkokaupasta tuotteen voit automatisoida GetResponsen avulla palaute viestin lähettämisen.

Näiden ominaisuuksien avulla voit luoda useita lisäehtoja luetteloiden segmentoimiseksi automaattisesti.

Getresponse

Heidän vedä ja pudota -rakennustyökalu on myös erittäin intuitiivinen ja tekee laadukkaiden sähköpostien suunnittelusta helppoa.

Kaiken kaikkiaan GetResponse on yksi parhaista sähköpostimarkkinoinnin työkaluista automatisoitujen myyntisuppiloiden ja landing sivujen luomiseen.

Hinta

Getresponse hinta

Ilmaisella versiolla voit luoda sähköpostilistan jopa 500 tilaajalle. Näin voit testata tätä sähköpostimarkkinointi ohjelmaa ja nähdä, sopiiko se sinulle.


4. ConvertKit

Paras sähköpostimarkkinointi ohjelma bloggaajille, jotka haluavat luoda upean sähköpostilistan ja markkinoida uusia artikkeleitaan suoraan tilaajilleen.

ConvertKitin ovat luoneet sisällönluojat bloggaajia varten. He ymmärtävät asiakkaidensa tarpeet ja tietävät, mitä sähköpostilistan kasvattaminen vaatii. He tarjoavat houkuttelevia lomakkeita, lisäävät tulosprosentteja automaattisilla sähköpostiviesteillä.

Bloggaajat, jotka haluavat lähettää henkilökohtaisia tekstipohjaisia sähköposteja, jotka näyttävät tulevan suoraan Gmailista voivat tehdä sen ConvertKitillä. Lisäksi he tarjoavat melko edistyneitä sähköpostisarjoja, jotka perustuvat tilaajien mieltymyksiin ja heidän aktivoitumiseen sivuillasi.

Mihin sopii: Bloggaajille
Hinta: ilmainen – 9e/kuukausi

ConvertKit on myös hyvä valinta sähköpostimarkkinointiin muutamista tärkeimmistä syistä:

 • Voit personoida sähköpostikanavasi.
 • Sähköpostisi näyttävät ammattimaisilta, eikä niissä ole ärsyttävää sähköpostibrändäystä.
 • Blogin parhaat sähköpostit ovat vain tekstiä. Älä välitä hienoista suunnitteluominaisuuksista, logon lisäämisestä tai joukosta kuvia.
 • Viime kädessä se on erinomainen alusta myyntisuppiloille.
Convertkit sähköpostimarkkinointi ohjelma

Jos esimerkiksi myyntiammattilainen yrittäisi tehdä ison kaupan suuren firman kanssa, hän tekisi sen joko puhelulla tai yksinkertaisella tekstipohjaisella sähköpostilla.

He eivät käyttäisi imagollista markkinointisähköpostia, joka on täynnä yrityksen brändäystä ja kuvia.

Hinta

Convertkit sähköpostimarkkinointi ohjelma

Ilmaisella versiolla voit luoda sähköpostilistan 300 tilaajalle. Heidän maksetut versiot alkavat 9 dollarista kuukaudessa. Tämä tekee siitä loistavan sekä edullisen valinnan bloggaajille, jotka ovat keskittyneet rakentamaan korkean konversion sähköpostilistaa.


Miten valita hyvä sähköpostimarkkinointi työkalu?

Kun valitset itsellesi parhaan sähköpostimarkkinointi ohjelman, aloita yrityksesi tai sinun tarpeiden arvioimisesta. Jos aiot lähettää vain perussähköposteja pienille tilaajaryhmille, ilmaisen ohjelman tai halvan pitäisi olla hyvä sekä riittävä.

Yleensä on parasta valita tehokkaampi ja parempi maksullinen ohjelma, jos tarvitset edistyneitä ominaisuuksia, kuten monimutkaisempia sähköpostisarjoja ja automaatiota.

Sinun kannattaa tarkistaa sähköpostimarkkinointi ohjelman hyvyys ja sen helppokäyttöisyys. Jos sinulla ei ole kokemusta sähköpostimarkkinointi ohjelmistoista, sinun kannattaa valita palvelu, joka sisältävää aktiivisen tuen ja hyödyllisiä opetusohjelmia ja dokumentaatiota. Kaikki ohjelmistot eivät tarjoa puhelintukea tai 24/7-tukea, joten sinun kannattaa tarkistaa tämä ennen kuin sitoudut käyttämään jotakin palvelua.

Lopuksi ota huomioon sähköpostimarkkinointi ohjelman kolmannen osapuolen ja sosiaalisen median integraatiot, personointivaihtoehdot, sähköpostin rajoitukset ja hinnoittelu.

Yhteenveto paras sähköpostimarkkinointi ohjelma

Markkinointi on yrityksien paras keino tehostaa heidän myyntiään. Tätä kautta yritys pystyy samaan lisää tuloja ja kehittämään toimintaansa. Parhaimpia kanavia tehdä markkinointia on sähköpostimarkkinointi. Sähköpostimarkkinoinnin ROI on ollut markkinoinnin kärkipäässä jo kymmeniä vuosia. Tämä selittyy sillä, että sähköpostilla voidaan tehdä paljon kohdennettua markkinointia.

Sähköpostilista on myös yrittäjien ja bloggaajien oma. Sitä ei kukaan voi ottaa heiltä pois. Google voi tehdä muutoksia algoritmiin, mikä johtaa blogin kävijöiden määrän vähentymiseen. Google ei kuitenkaan voi tehdä muutoksia bloggaajan sähköpostilistaan, jolla hän edelleen saa hyvän määrän kävijöitä sivuilleen. Tässä näkyy sähköpostimarkkinoinnin hyvyys. Uutiskirjeiden lähettäminenkin tapahtuu sähköpostimarkkinointi ohjelman kautta.

Olemme käyttäneet monia eri sähköpostimarkkinointi ohjelmia ja olemme päätyneet ActiveCampaign, koska se sopii erinomaisesti meidän tarpeisiin.

Jos sinua kiinnostaa kokeille ActiveCampaignin sähköpostiohjelmaa, voit hyödyntää heidän 14-päivän ilmaista kokeilujaksoa!

Kirjoittaja
Website | Kirjoitukset

Olen verkkoliiketoiminnasta kiinnostunut "nörtti", joka kokeilee kaikkia uusia liiketoimintamalleja netissä. Tämän innoittamana perustin tämän blogin, johon luon vertailuja eri ohjelmista ja oppaita toiminnan aloittamiseen.

Samankaltaiset artikkelit

Yksi kommentti

 1. Peksi sanoo:

  Hyvä vertailu! Itse olen käyttänyt Aweberiä omassa markkinoinnissani. Siihen olen ollut tyyväinen edullisuuden vuoksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *