Hostingpalvelu kokemuksia ja arvostelu (2023)

hostingpalvelu-kokemuksia

Hostingpalvelu on suomalainen web-hotellien tarjoaja, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisia hostingpalveluita. Yhtiön palvelut ovat tunnettuja niiden korkeasta laadusta ja nopeasta suorituskyvystä, joka on erityisen tärkeää verkkosivuston nopeuden kannalta.

Yrityksen tavoitteena on tarjota asiakkailleen nopea ja luotettava webhosting, joka on helposti skaalattavissa ja sopii erilaisiin yritysten ja yksityisten tarpeisiin. Tarjolla onkin useita erilaisia hostingpaketteja, jotka sopivat niin pienille kuin suurille verkkosivuille. Lue vertailumme kaikista webhotelleista.

Mikä on Hostingpalvelu?

Hostingpalvelu on toiminut alalla jo reilusti yli kymmenen vuotta. Yksi selkeä kilpailuetu onkin heidän laaja kokemuksensa ja erinomainen asiakaspalvelu.

Yritys on kasvanut vuosien varrella merkittävästi ja
heillä on laaja asiakaskunta, joka arvostaa nopeita, luotettavia ja turvallisia palveluja.

Hostingpalvelu parhaat ominaisuudet

Seuraavaksi tarkastelemme Hostingpalvelun palveluiden laatua, luotettavuutta ja hintaa. Otamme huomioon myös muita tärkeitä ominaisuuksia.


1. Oma hosting-alusta

Yksi Hostingpalvelun vahvuuksista on oma hosting-alusta, joka on suunniteltu erityisesti suomalaisille verkkosivustoille. Tämä tarkoittaa sitä, että palvelut on optimoitu suomalaisille käyttäjille, mikä takaa paremman käyttäjäkokemuksen. Käyttöliittymä on saatavana myös suomen kielellä, mikä helpottaa käyttöä entisestään.

Käyttöliittymä on erittäin helppokäyttöinen ja intuitiivinen. Asiakkaat voivat hallita palveluja helposti oman käyttäjätilinsä kautta.


2. Palvelimet Suomessa

Yksi Hostingpalvelun suurimmista eduista on palvelinten sijainti Suomessa. Suomi on tunnettu yhtenä maailman nopeimpana internet-maana, ja tämä nopeus heijastuu myös Hostingpalvelun palvelimiin.

Hostingpalvelu käyttää huipputeknologisia palvelimia, jotka ovat nopeita ja turvallisia. Tämä mahdollistaa verkkosivustojen nopeat latausajat ja parantaa käyttökokemusta.


3. Hostingpalvelut

hostingpalvelu

Hostingpalvelu tarjoaa useita erilaisia hosting-paketteja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin.

Heidän aloituspakettinsa on tarkoitettu pienille verkkosivustoille, kun taas suuremmat paketit sopivat paremmin suuremmille verkkosivustoille ja verkkokaupoille, jotka vaativat enemmän resursseja.

Kaikki hosting-paketit sisältävät kuitenkin nopeat palvelimet, tietoturvaominaisuudet ja helpon käyttöliittymän.


4. Webhosting verkkokaupoille

Hostingpalvelu tarjoaa myös erityisesti verkkokaupoille suunniteltuja webhosting-palveluja. Verkkokauppa hosting-paketti sisältää kaiken tarvittavan, jotta asiakkaat voivat perustaa helposti verkkokaupan.

Paketti sisältää nopeat palvelimet, maksujärjestelmän, tietoturvallisuuden ja kaiken muun tarvittavan.


5. Webhotelli

Yhtiön webhotellit ovat laadukkaita ja turvallisia, ja ne sisältävät kaiken tarvittavan verkkosivuston ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Hostingpalvelun webhotellit tarjoavat nopean ja luotettavan palvelun, joka on optimoitu eri alustoille ja verkkosivustojen tarpeisiin. Yhtiön webhotellit ovat myös erittäin helppokäyttöisiä, joten myös aloittelijat voivat luoda ja ylläpitää verkkosivustoa ilman teknisiä taitoja.

Webhotellipalveluihin sisältyy myös paljon erilaisia ominaisuuksia, kuten verkkotunnuksen rekisteröinti, sähköpostipalvelu, tietokanta ja palvelintila. Yhtiön webhotellit ovat myös skaalautuvia, joten voit muuttaa palvelun kokoa tarpeesi mukaan, ja maksat vain siitä, mitä käytät.

Webhotellipalvelut ovat myös erittäin turvallisia. Yhtiö käyttää moderneja tietoturvaominaisuuksia, mikä takaa sen, että verkkosivustosi on suojattu hakkereilta ja tietoturvaongelmilta.

Kaiken kaikkiaan Hostingpalvelu tarjoaa laadukkaat ja monipuoliset webhotellipalvelut, jotka ovat kilpailukykyisiä markkinoilla. Yhtiön palvelut ovat helppokäyttöisiä ja skaalautuvia, joten voit luoda ja ylläpitää verkkosivustoa juuri omiin tarpeisiisi sopivalla tavalla.


6. WordPress webhotelli

Hostingpalvelu tarjoaa myös monipuolisia ja tehokkaita WordPress webhotelleja, jotka ovat suunniteltu vastaamaan eri käyttäjien tarpeisiin ja vaatimuksiin. Nämä webhotellit ovat erittäin nopeita ja helppokäyttöisiä, joten ne sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneillekin käyttäjille.

Yksi WordPress webhotellien hyvistä puolista on niiden monipuolisuus. Asiakkaat voivat valita eri palvelupakettien välillä, jotka sisältävät erilaisia ominaisuuksia, kuten eri määrän levytilaa, tietokantoja ja sähköpostilaatikoita. Näin asiakkaat voivat valita juuri heidän tarpeisiinsa sopivan ratkaisun ja maksaa vain siitä, mitä he käyttävät.

Lisäksi Hostingpalvelun WordPress webhotellit ovat erittäin turvallisia. Palvelinten käyttö on suojattu monilla eri turvallisuusratkaisuilla, kuten palomuurilla, monivaiheisella tunnistautumisella ja SSL-sertifikaateilla. Tämän ansiosta asiakkaat voivat olla varmoja siitä, että heidän sivustonsa ja muut digitaaliset palvelut ovat aina hyvin suojattuja erilaisilta tietoturvauhilta.

WordPress webhotellit ovat myös erittäin joustavia. Asiakkaat voivat muuttaa palvelupakettia tai lisätä resursseja tarpeen mukaan, joten he voivat skaalata palveluja tarpeen mukaan ja maksaa vain siitä, mitä he käyttävät. Tämä tarkoittaa sitä, että yritykset voivat kasvattaa sivustonsa kokoa ja liikennettä ilman, että heidän tarvitsee vaihtaa webhotellia.

WordPress webhotellit ovat erinomainen valinta niille, jotka etsivät laadukasta ja luotettavaa webhotellipalvelua WordPress-sivustolle.


7. Asiakaspalvelu

hostingpalvelu-asiakaspalvelu

Hosting-palveluiden lisäksi yritys tarjoaa myös erilaisia tarpeellisia lisäpalveluja, kuten verkkotunnusrekisteröinti, domainparkki, ja verkkosivujen suunnittelu, kotisivukone sekä tietoturvapalvelut.


8. Verkkotunnusrekisteröinti

hostingpalvelu-domain

Verkkotunnusrekisteröinti on tärkeä osa verkkosivuston luomisprosessia. Verkkotunnus on osoite, jonka avulla käyttäjät löytävät verkkosivustosi internetissä.

Hostingpalvelun verkkotunnusrekisteröintipalvelu mahdollistaa esim. fi-verkkotunnuksen rekisteröinnin nopeasti ja helposti. Palvelu sisältää myös verkkotunnuksen hallinnan, joten asiakkaat voivat helposti muokata verkkotunnuksensa asetuksia ja ylläpitää sitä.

Verkkotunnusrekisteröinti yrityksen kautta on helppo ja vaivaton tapa saada verkkotunnus käyttöön. Yhtiön tarjoama laadukas palvelu ja nopea suorituskyky takaavat sen, että verkkosivustosi pysyy aina käytettävissä. Asiakastuki auttaa myös tarvittaessa, mikä tekee kokonaisuudesta erittäin miellyttävän asiakaskokemuksen.


9. Sähköpostipalvelut

Yhtiön sähköpostipalvelut ovat erittäin luotettavia ja turvallisia, ja ne tarjoavat monipuolisia ominaisuuksia, jotka ovat tärkeitä verkkosivuston ylläpidossa.

Sähköpostipalvelut sisältävät muun muassa useita sähköpostitilejä, joten voit luoda eri käyttäjille ja tarkoituksiin omat sähköpostitilit. Sähköpostipalvelu sisältää myös tehokkaan roskapostisuodattimen, joka suojaa sähköpostitilisi roskapostilta ja haittaohjelmilta.

Yhtiön sähköpostipalvelu on myös helppokäyttöinen, ja sen avulla voit lukea ja lähettää sähköposteja helposti ja nopeasti. Palvelu on yhteensopiva eri sähköpostiohjelmien kanssa, kuten Microsoft Outlookin ja Mozilla Thunderbirdin kanssa, joten voit käyttää haluamaasi ohjelmaa sähköpostien hallintaan.

Hostingpalvelun sähköpostipalvelu sisältää myös paljon muita ominaisuuksia, kuten automaattisen vastaajan ja sähköpostilistan hallinnan. Voit myös hallita sähköpostitilejäsi helposti käyttäjäystävällisen hallintapaneelin kautta, joka sisältää monipuoliset hallintatyökalut.

Kaiken kaikkiaan Hostingpalvelun sähköpostipalvelut ovat erinomainen vaihtoehto verkkosivuston ylläpitäjille, jotka haluavat luotettavan ja turvallisen sähköpostipalvelun. Palvelut sisältävät monipuolisia ominaisuuksia ja ovat helppokäyttöisiä, joten voit hallita sähköposteja helposti ja nopeasti. Useimmiten onkin kätevää, että sähköpostit ovat käytössä saman palveluntarjoajan kautta kuin webhotelli.


10. Tietoturva

Tietoturva on erittäin tärkeä tekijä verkkosivuston luomisessa ja ylläpidossa. Hostingpalvelu tarjoaa palvelupakettien yhteydessä asiakkailleen monipuoliset tietoturvapalvelut, jotka sisältää useita eri tasoja.

Yrityksen tietoturvapalvelu sisältää muun muassa palomuurin, joka suojaa verkkosivustoa ulkopuolisilta hyökkäyksiltä. Palvelu sisältää myös DDoS-suojausjärjestelmän, joka estää verkkosivustoa kaatamasta DDoS-hyökkäyksissä. Tietoturva sisältää myös virus- ja haittaohjelmasuojauksen, joka suojaa verkkosivustoa viruksilta ja haittaohjelmilta.

Hostingpalvelun tietoturvapalvelu sisältää myös varmuuskopioinnin, joka takaa sen, että verkkosivustosi tietoja voidaan palauttaa nopeasti ja helposti, jos jotain menee vikaan. Tietoturvapalvelu sisältää myös SSL-sertifikaatin, joka mahdollistaa turvallisen tiedonsiirron verkkosivuston ja käyttäjien välillä.

Yritys on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen turvallisen hosting-ympäristön. Yhtiön tarjoama tietoturvapalvelu on erittäin laadukas ja kattava, mikä takaa sen, että verkkosivustosi pysyy turvassa ulkopuolisilta hyökkäyksiltä ja uhilta. Tietoturvapalvelu on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat varmistaa verkkosivustonsa turvallisuuden ja suojata asiakkaidensa tietoja ja se kuuluukin vakiona kaikkiin yhtiön hosting-paketteihin!


11. Asiakaspalvelu

Yrityksen tarjoama asiakaspalvelu on erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista. He ovat aina valmiita auttamaan kaikissa palveluihin liittyvissä kysymyksissä. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai chatissa.


12. Hinnoittelu

Yhtiön hinnoittelu on kilpailukykyinen ja selkeä, ja palveluiden hinta määräytyy sen mukaan, mitä palveluita asiakas tarvitsee ja kuinka paljon tilaa ja liikennettä he käyttävät.

Hinnoittelu on läpinäkyvä ja asiakkaat voivat valita eri palvelupakettien väliltä sen mukaan, mitä ominaisuuksia he tarvitsevat ja mikä on heidän budjettinsa. Palvelupaketit sisältävät esimerkiksi verkkotunnuksen, sähköpostipalvelun, tietokannan ja palvelintilan.

Yritys tarjoaa myös joustavan hinnoittelumallin, jossa asiakkaat voivat muuttaa palvelupakettiaan tarpeidensa mukaan. Tämä mahdollistaa sen, että asiakkaat voivat muuttaa palvelun kokoa esimerkiksi liikenteen kasvaessa tai vähentyessä, ja siten säästää kustannuksia.

Kokonaisuudessaan hinnoittelu on erittäin kilpailukykyinen suhteessa muihin hosting-yhtiöihin markkinoilla. Yhtiö tarjoaa myös usein erikoistarjouksia, joiden avulla asiakkaat voivat säästää lisää kustannuksia. Näihin erikoistarjouksiin sisältyy esimerkiksi ilmainen verkkotunnus tai alennuskoodi palvelupakettiin.

Hostingpalvelu tarjoaa joustavan, kilpailukykyisen ja selkeän hinnoittelumallin, joka sopii eri tarpeisiin ja budjetteihin. Palveluiden avulla voit luoda ja ylläpitää verkkosivustoa edullisesti ja tehokkaasti. Yritys tarjoaa myös 30 päivän rahat takaisin -takuun, joka antaa mahdollisuuden testata palveluja ilman riskiä.


13. Ympäristötietoinen hosting

Ympäristöystävällisyys on yhä tärkeämpi tekijä yritystoiminnassa. Hostingpalvelu onkin sitoutunut ympäristöystävälliseen toimintaan ja tarjoaa asiakkailleen ympäristöystävällisiä webhosting-palveluja.

Yrityksen ympäristöystävällinen hosting-palvelu perustuu uusiutuvan energian käyttöön. Yhtiö käyttää vain uusiutuvaa energiaa, kuten tuuli- ja aurinkovoimaa, minkä ansiosta palvelut ovat hiilineutraaleja.

Yrityksen ympäristöystävällinen hosting-palvelu sisältää myös energiatehokkuutta edistäviä toimenpiteitä, kuten energiansäästöjärjestelmät ja virtuaalipalvelimet. Näiden avulla palvelujen energiankulutus on minimoitu ja ympäristökuormitus pienennetty.

Hostingpalvelun ympäristöystävällinen hosting-palvelu on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat vähentää ympäristökuormitustaan ja edistää kestävää kehitystä. Palvelun avulla voit luoda verkkosivuston, joka on ympäristöystävällinen ja hiilineutraali. Yrityksen ympäristöystävällinen hosting-palvelu on esimerkki siitä, miten yritystoiminta voidaan yhdistää ympäristönsuojeluun ja kestävään kehitykseen.


14. Yhtiön verkkosivut

Yrityksen sivuilta löytyy paljon hyödyllistä tietoa erilaisiin hosting-palveluihin liittyen. Sieltä löytyy esimerkiksi myös ohjeita sivuston perustamiseen, verkkokaupan perustamiseen, tietoturvallisuuteen liittyen ja paljon muuta mielenkiintoista. Tietenkin sivuilla on esitelty selkeästi myös tarjolla olevat palvelupaketit.


Hostinpalvelu heikot puolet

Hostingpalvelulla, kuten kaikilla muillakin, on muutamia heikkouksia, jotka on syytä ottaa huomioon palvelua valitessa. Alla muutamia niistä.

 • Palvelupaketeissa on joitain rajoituksia, kuten levytilan ja tiedonsiirron määrä, jotka voivat aiheuttaa ongelmia suurille sivustoille tai suurelle kävijämäärälle. Ongelma kuitenkin ratkeaa päivittämällä enemmän resursseja sisältävään pakettiin.
 • Palvelut perustuvat enemmän helppokäyttöisyyteen, joten edistyneemmät käyttäjät saattavat kaivata enemmän mahdollisuuksia palvelinten hallintaan. Tämä koskee etenkin webhotelleja, joissa ei välttämättä saa root-käyttäjän oikeuksia.

Hostinpalvelu hyvät puolet

Seuraavassa yhteenvetona hostingpalvelun parhaita puolia, jotka tekevät siitä yhden parhaista kotimaisista palveluntarjoajasta.

 • Palvelinkeskukset sijaitsevat Suomessa, mikä takaa huippunopeat yhteydet.
 • Palvelimet ovat erittäin nopeita, mikä parantaa sivuston latausnopeutta ja käyttäjäkokemusta.
 • Monipuolinen palveluvalikoima, kuten webhotellit ja WordPress-webhotelli joten asiakkaat voivat valita juuri heidän tarpeisiinsa sopivan ratkaisun.
 • Erittäin helppokäyttöinen hallintapaneli.
 • Asiantunteva asiakaspalvelu, joka auttaa asiakkaita kaikissa palvelimiin liittyvissä asioissa.
 • Hyvä tietoturva. Palvelinten käyttö on erittäin turvallista, sillä käytössä on lukuisia turvallisuusratkaisuja, kuten palomuurit, monivaiheinen tunnistautuminen ja SSL-sertifikaatit.
 • Palvelut ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltuja.
 • Laadukkaan palvelun takaa yrityksen vuosien kokemus palvelinten tarjoamisesta.
 • Ympäristöystävällisyys, yritys pyrkii minimoimaan ympäristövaikutuksensa käyttämällä uusiutuvaa energiaa, kuten aurinko- ja vesivoimaa. Tämä tekee siitä hyvän valinnan yrityksille, jotka haluavat toimia vastuullisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Hostingpalvelu kokemuksia ja arvostelu yhteenveto

Yhteenvetona voidaan todeta, että Hostingpalvelu on erinomainen vaihtoehto kaikille, jotka etsivät nopeaa, luotettavaa ja turvallista kotimaista hosting-palvelua.

Plussat

 • Palvelimet Suomessa
 • Nopeat palvelimet
 • Helppokäyttöinen
 • Hyvä asiakaspalvelu
 • Hyvä tietoturva
 • Vuosien kokemus

Miinukset

 • Suunnattu enemmän aloittelijoille
 • Joitain rajoituksia

Yrityksen erinomainen asiakaspalvelu ja laaja kokemus alalta tekevät heistä luotettavan kumppanin kaikille, jotka haluavat perustaa verkkosivuston tai verkkokaupan. 

Hostingpalvelun ympäristötietoisuus ja tietoturvallisuus ovat myös tärkeitä tekijöitä, jotka tekevät heistä houkuttelevan vaihtoehdon niin yrityksille kuin yksityisille henkilöillekin.

Kaiken kaikkiaan Hostingpalvelu on erinomainen valinta suomalaisille verkkosivustojen omistajille, jotka haluavat luotettavan, nopean ja helppokäyttöisen webhotellin. Yhtiön kilpailukykyiset hinnat ja erinomainen asiakastuki tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon myös pienyrittäjille ja aloitteleville verkkokauppiaille.

Kirjoittaja
Website | Kirjoitukset

Olen verkkoliiketoiminnasta kiinnostunut "nörtti", joka kokeilee kaikkia uusia liiketoimintamalleja netissä. Tämän innoittamana perustin tämän blogin, johon luon vertailuja eri ohjelmista ja oppaita toiminnan aloittamiseen.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *