Paras kotisivukone eri tarpeisiin Top 4

paras-kotisivukone

Paras kotisivukone tarjoaa sinulle paljon eri työkaluja ja helppoutta. Rakennustyökalulla voit luoda sivuston hetkessä itse ilman ammattilaisen apua. Koska useimmat kotisivukoneet tarjoavat vedä ja pudota -ratkaisuja, jotka yksinkertaistavat prosessia ja poistavat verkkosivujen koodauksen tarpeen. Kotisivukoneiden vuoksi et tarvitse kallista kotisivusuunnittelijaa ja rakentajaa, jotka suunnittelevat ja koodaavat nettisivusi.

Kotisivukoneet eivät vain auta sinua säästämään aikaa verkkosivuston koodaamisessa, vaan useimmilla palvelun tarjoajilla on valtava valikoima erilaisia valmispohjia, joiden avulla voit valita kotisivuidesi visuaalisen ulkoasun nopeasti.

Ennen kuin valitset itsellesi parhaan kotisivukoneen päätä haluatko luoda blogisivuston, verkkokaupan, portfolio nettisivun vai muun tyyppisen verkkosivuston. Jotkin kotisivukoneet sopivat paremmin toisiin vaihtoehtoihin.

Listasimme tähän artikkeliin jotain melkein jokaiselle verkkosivustotyypille, sillä tarkistamme ja arvioimme kokoajan markkinoiden parhaita kotisivukoneita eri tarkoituksiin. Olemme myös vertailleet kaikkia ominaisuuksia, joita tarvitset kotisivukoneeltasi. Näitä ominaisuuksia on esimerkiksi SEO-työkalut, laajennukset, asiakaspalvelu tuki, käytettävyys ja nopeus. Olemme testanneet ja arvioineet monia eri kotisivukoneita.

Asiantuntijamme luovat käyttäjän jokaiseen kotisivukoneeseen ja luovat testisivustoja vertaillakseen ominaisuuksia, helppokäyttöisyyttä, suorituskykyä sekä asiakastukea ja turvallisuutta. Kun valitset kotisivukoneen sinun tarpeisiin, sinun on otettava huomioon kaikki nämä seikat sekä budjettiisi sopiva hinnoittelu.

Mikä on kotisivukone?

Verkkosivustojen rakentaja eli kotisivukone on työkalu, joka mahdollistaa verkkosivuston (tai useiden verkkosivustojen) rakentamisen ilman koodausta. Kotisivukoneet on tarkoitettu yksityishenkilöille ja yrityksille, jotka haluavat rakentaa, hallita ja ylläpitää verkkosivustoa itse ilman ammattilaisen apua.

Työkalua suosivat yleensä ne, jotka haluavat luoda verkkonäkyvyyden itselleen tai yritykselleen, mutta jotka eivät ole välttämättömiä taitavia ammattilaisia, jotka koodaavat sivut täysin itse.

Kotisivukoneet vaativat yleensä asiakkaita rekisteröitymään webhotelliin, johon sivun tiedostot luodaan ja tallennetaan. Useimmat kotisivukoneet tarjoavat vedä ja pudota -toimintoja, jotka tekevät verkkosivustojen rakentamisesta nopeaa ja tehokasta sekä helpohkoa. Laadukkaalla verkkosivustojen rakentajalla voit luoda perushenkilökohtaisia verkkosivuja tai yritys- ja verkkokauppasivuja.

Kotisivukoneella voidaan luoda täysin omat sivut tyhjästä. Yleensä ne kuitenkin tarjoavat erilaisia valmispohjia, joita voi muokata mielensä mukaan.

Mikä on paras kotisivukone?

Kotisivukoneen käyttäminen on nopea ja helppo tapa parantaa brändiäsi tai verkkoliiketoimintaasi. Nämä työkalut yksinkertaistavat sivustosi hallintaa yhdistämällä verkkotunnuksen rekisteröinnin, isännöinnin ja sivustosuunnittelun yhdeksi alustaksi, joka tarjoaa kaikki nämä palvelut.

Jos et ole taitava verkkosivujen rakentaja tai koodari, kannattaa valita helppo vedä ja pudota kotisivukone, jolla pääset helposti alkuun.

Tässä ovat meidän valintamme parhaista kotisivukoneista tälle vuodelle:


1. Webnode

Helppo käyttöinen suomenkielinen kotisivukone. Yksityiseen käyttöön ja pienyrityksille.

Suomenkielinen


Yli 40 miljoonalla rekisteröityneellä käyttäjällä Webnode on yksi suurimmista toimijoista verkkosivustojen luomisessa. Niiden ydinvahvuus on selvästi kielet – ne tukevat yli 20:tä niistä ja niiden avulla voit jopa luoda monikielisen verkkosivuston. Suomen kielen tarjoaminen on suuri plussa varsinkin aloittelijoiden käytössä, jotka ei välttämättä vielä tiedä kaikkia englannin kielisiä termejä kotisivuiden luomisessa.

He tarjoavat myös asiakastukea suomen kielellä. Jos haluat saada hienot ja helposti toimivat sivut ilman syvällisempää aiheeseen perehtymistä Webnode on hyvä valinta. Lue tarkempi arvostelumme Webnodesta.

Mihin sopii: Kaikkiin tarkoituksiin
Hinta: 3e/kuukausi – 17,90e/kuukausi

Webnodella on selkeitä etuja muutamilla alueilla. Se on edullinen kotisivukone, jonka avulla voit luoda monikielisen verkkosivuston. Heidän valmispohjansa ovat houkuttelevia, ja niissä on myös varmuuskopiointi- ja palautusominaisuus, joka monilta kilpailijoilta voi puuttua. Huono puoli on Webnoden yleinen rajallinen ominaisuuksien ja mukautusvaihtoehtojen valikoima.

webnode kotisivukone

Parhaat ominaisuudet

Heidän intuitiivisen ja helppokäyttöisen editorin avulla voit lisätä minkälaista tahansa sisältöä sivuillesi ilman koodausta mihin kohtaan sivujasi tahansa.

Säästä aikaa ennalta suunnitelluilla sivuilla ja pohjilla. Mallisivujen avulla lisäät helposti lisää uskomattoman hienoja ja reaktiivisia sivuja. Voit myös valita haluamasi sivun ja muokata sitän mielesi mukaan.

Nopea ja helppo muokkaaminen suoraan selaimessa ilman vaikeuksia. Sinun ei tarvitse ladata eikä asentaa mitään. Sivut tehdään verkossa, joten sinun ei tarvitse asenella mitään ohjelmia.

webnode kotisivukone

Turvallisuus on myös suuri tekijä Webnoden käyttämisessä. Webnode lupaa takaavan parhaan turvallisuuden ja suojan.

Luotettava webhotelli on suuri plussa. Kaikki sivustot Webnodella ylläpidetään turvallisilla palvelimilla. Kotisivusi kasvaessa voit ostaa lisää tilaa nettisivuillesi, jotta sivusi kestävät kasvavan kävijämäärän.

Varmuuskopioi kotisivusi helposti Webnodella. Heidän varmuuskopiointi tallentaa kaiken turvallisesti. Voit luoda varmuuskopioita säännöllisesti ja palauttaa sivusi alkuperäisen version kun siihen on tarve.

Nopea ja sujuva lataus. Hitaasti latautuva sivu on yksi pääsyistä miksi vierailijat poistuvat sivulta välittömästi. Siksi Webnodella luodut sivut latautuvat nopeasti ja vierailijoidesi ei tarvitse odottaa niiden lautautumista.

webnode verkkokauppa
 • Lisää uusia tuotteita helposti ja vaivattomasti. Verkossa myyminen on helppoa oikealla pohjalla. Kuvaile vain tuotteet, lisää kuvat, aseta hinnat ja julkaise muutokset ja ala myymään.
 • Webnode tarjoaa selkeän verkkokaupan hallinnan. Sinulle ilmoitetaan jokaisesta verkkokauppasi tilauksesta. Voit muuttaa tilauksen tilan, ilmoittaa käyttäjille tilauksen lähettämisestä ja arkistoida täytetyt tilaukset.

Hinta

webnode hinta
 • Limited 3,00 €/kk
 • Mini 5,50 €/kk
 • Standard 9,90 €/kk
 • Profi 17,90 €/kk

Mielipiteemme yhteenveto

Webnode on hyvä verkkosivustojen rakentaja, jota voit käyttää ilmaiseksi rajoittamattoman ajan. Sinun ei tarvitse päivittää premium-paketteihin, ellet halua enemmän ominaisuuksia, jotka vievät nettisivusi uudelle tasolle. SEO-ominaisuus auttaa ihmisiä löytämään verkkosivustosi. Jos haluat paikan, jossa voit jakaa tuotteitasi, Webnode tekee ostosten tekemisestä verkkosivustollasi helppoa. Kaikki suunnitelmat (lukuun ottamatta rajoitettua suunnitelmaa) sisältävät verkkotunnuksen. Jos kiinnostuit Webnodesta enemmä voit lukea lisää kokemuksiamme Webnodesta.


2. Shopify

Paras kotisivukone verkkokaupoille ja dropshippaamiseen.


Shopify on suosittu verkkokauppaalusta, jota yli 750 000 verkkoyritystä käyttää tuotteiden ja palveluiden myymiseen verkossa. Shopify perustettiin Kanadassa vuonna 2004, ja heistä tuli nopeasti voimanpesä yksinkertaisen käyttämisen ja tuhansien sovelluskumppaneiden integroinnin ansiosta.

Vaikka kaikki verkkosivustojen omistajat eivät tarvitse tuotteiden myyntitoimintoja, lisäsimme Shopifyn luetteloon, koska melkein kaikki pienet yritykset voivat käyttää heitä verkkosivujensa perustamiseen helposti. Lue kokemuksemme ja arvostelumme Shopifystä.

Mihin sopii: Verkkokauppa
Hinta: 24e/kuukausi – 289e/kuukausi

Shopifyn avulla voit luoda nopean verkkosivuston, joka sisältää blogin, yhteystiedot ja ajanvarauksen. Tämä luo paitsi verkkosivuston myös toisen online-tulolähteen yrityksellesi.

Shopifyssa on paljon ominaisuuksia, joita voit odottaa muilta tämän luettelon työkaluilta, mukaan lukien webhotelli, oma verkkotunnus, yli 70 ammattimaista teemaa ja valmispohjaa, ilmainen SSL-sertifikaatti sekä markkinointi- ja SEO-ominaisuudet.

shopify kotisivukone

He tarjoavat myös mobiilikaupan, yli 100 maksutapaa, automaattiset toimituskulut, automaattiset veroprosentit ja täyden kassakokemuksen. Lisäksi voit hyödyntää monikanavaista myyntiä Facebookissa, eBayssa, Amazonissa, Instagramissa ja muissa palveluissa.

Jos olet perustamassa uutta verkkosivustoa ja ajattelet, että saatat haluta myydä tuotteita tai palveluita verkossa tulevaisuudessa, suosittelemme valitsemaan Shopifyn. Jos et valitse sellaista kotisivukonetta, joka tukee verkkokauppaa joudut siirtämään sivusi toiselle alustalle. Tämä voi olla monimutkaista.

Hinta

shopify hinta

Ne tarjoavat kolme suunnitelmaa, jotka vaihtelevat 24 eurosta 289 euroon kuukaudessa. Perus Shopify-version pitäisi tarjota verkkosivustojen omistajille kaikki mitä he tarvitsevat, mukaan lukien täydellinen verkkosivusto, verkkokauppa, jossa on rajoittamaton määrä tuotteita, blogiominaisuudet, 24/7-tuki ja paljon muuta.

Jos haluat kokeilla Shopifyta, he tarjoavat 14 päivän ilmaisen kokeilujakson ilman luottokorttia.


3. Zyro

Paras kotisivukone aloittelijoille ja pienyrityksille. Helppo päästä alkuun ja oppia käyttämään.


Zyro on ok valinta pienyritysten verkkosivustojen luomiseen ja ylläpitämiseen. Heillä on kaikki mitä tarvitset saadaksesi sivustosi käyntiin ja nettiin. Heillä on erilaisia valmispohjia, webhotelli ja kaikkea muuta hyödyllistä.

Heidän asiakaspalvelunsa on myös ihan hyvä, ja saat kaiken tarvitsemasi avun saadaksesi verkkosivustosi näyttämään ja toimimaan haluamallasi tavalla.

Mihin sopii: Kaikkiin tarkoituksiin
Hinta: 11,99$/kuukausi – 14,99$/kuukausi

Jos etsit aloittelijaystävällistä sekä helppo käyttöistä kotisivukonetta, joka ei maksa omaisuutta, Zyro saattaa olla hyvä valinta.

He tarjoavat laajan valikoiman malleja ja valmispohjia, joiden avulla pääset helposti alkuun verkkosivujesi luomisessa. Heillä on myös tarjolla paljon eri ominaisuuksia verkkokaupoille.

Koodittomalla alustalla, jonka Zyro tarjoaa on helppo luoda haluamasi verkkosivusto ilman aikaisempaa kokemusta. He tarjoavat toiminnon vedä ja pudota toiminnon, jolla voit lisätä lohkoja sivuillesi ilman erityistä koodaamista.

Jos tämäkin tuntuu liian vaikealta saat aina apua heidän ammattilaisilta, jotka auttavat muokkaamaan sivujasi mielesi mukaan.

Heidän asiakaspalvelunsa on myös huippuluokkaa. Se voi auttaa sinua milloin tahansa päivästä riippumatta.

24/7-asiakastuen avulla voit aloittaa online-myynnin muutamassa minuutissa.

He hyväksyvät myös yli 70 maksutapaa.

Tämä tarkoittaa, että yrityksesi voi saada maksun mistä päin maailmaa tahansa ja asiakkaillesi parhaiten sopivalla tavalla.

kotisivukone

Parhaat ominaisuudet

Zyro kotisivukone
 • Niiden vedä ja pudota -editori tekee sivujesi mukauttamisesta ja muokkaamisesta helppoa ilman koodauksen tarvetta.
 • Analytiikka, jotta näet, kuinka verkkosivustosi toimii ja voit tehdä muutoksia tarpeen mukaan.
 • Yksinkertainen CRM, jolla voit seurata asiakkaitasi ja myyntiäsi.
 • Universaalit maksuratkaisut antavat sinulle mahdollisuuden hyväksyä maksuja mistä päin maailmaa tahansa ja millä tahansa asiakkaasi haluamalla tavalla.
 • Ilmainen webhotelli tarkoittaa, että sinun ei tarvitse maksaa erikseen domainista ja tallennustilasta.
 • Taattu 99,9 %:n käyttöaika, joten sivustosi on aina toiminnassa.
kotisivukone

Valittavana on myös monia malleja ja teemoja, joten voit helposti löytää täydellisen ulkoasun yrityksellesi tai blogillesi.

Näet päivitykset helposti reaaliajassa, joten tiedät aina, mitä verkkosivustollasi tapahtuu.

Hinta

kotisivukone hinta

Mistä pidimme ja mistä emme

 • Hyödyllinen asiakaspalvelu, joka on valmis auttamaan kaikissa ongelmissa. Et siis koskaan jää yksin teknisten ongelmiesi kanssa.
 • Helppo siirtää verkkotunnus Zyroon tarvittaessa.
 • Helposti muokattavia malleja, joiden avulla voit muuttaa verkkosivustosi ulkoasua helposti.
 • Fonttikokoa ei voi muuttaa tietyissä malleissa, mikä voi vaikeuttaa verkkosivustosi sisällön lukemista.
 • Vähemmän toimintoja kuin joillakin muilla verkkosivustojen rakentajilla.
 • Joskus käyttöliittymä voi olla epäselvä, kun muokkaat tai luot uutta sivua.

4. Hubspot

Paras kotisivukone integroiduilla CRM-työkaluilla


HubSpot on huippuluokan CRM- ja markkinointiohjelmisto, jossa on myös täysin toimiva sisällönhallintajärjestelmä ja kotisivukone. Heidän alustalla voit luoda verkkosivuja, blogi postauksia, aloitussivuja joko tyhjästä tai valmiista malleista.

Heidän vedä ja pudota kotisivukone rakentaja käyttää responsiivista suunnittelua, joka auttaa sinua luomaan verkkosivuja, jotka näyttävät hyvältä kaikilla laitteilla. HubSpot erottuu joukosta sen muokkaamis ja integroimis mahdollisuuksilla

Mihin sopii: Markkinointiin
Hinta: 41e/kuukausi – 2 944e/kuukausi

Toisin kuin muut tämän luettelon kotisivukoneet, HubSpot on integroitu laajaan valikoimaan markkinointiohjelmistoja, mukaan lukien työkalut sähköpostimarkkinoinnin hallintaan, SEO sekä liidien saamiseen ja kasvattamiseen.

Kun luot esimerkiksi verkkosivun, voit lisätä toimintakehotuksia ja lomakkeita, jotka muuttavat vierailijat liideiksi. Kävijöidesi datan perusteella, voit luoda dynaamisesti sivuston vierailijoille ainutlaatuista sisältöä heidän sijainnin, laitteen, kielen, liikenteen lähteen tai minkä tahansa muun HubSpot CRM:ään tallennettavan yksityiskohdan perusteella.

hubspot kotisivukone

Tämä integroitu markkinointipaketti kattaa kaikki tarvitsemasi osa-alueet myynnin edistämiseen.

 • Lomakkeet, live-chat ja chatti-botit edistävät liidien saamista.
 • Sähköpostimarkkinointi, uudelleenkohdistaminen ja messenger-integraatiot lähettävät henkilökohtaisia viestejä liideillesi.
 • Henkilökohtaiset kokemukset, toimintakehotukset ja älykäs sisältö tekevät liideistä pitkäaikais asiakkaita.

Hinta

Kaiken kaikkiaan, jos etsit kotisivukonetta, joka sisältää myös täydelliset CRM- ja markkinointityökalut, HubSpot on paras valinta siihen.


Miten valita paras kotisivukone itselle

Nykyään saatavilla olevien kotisivukoneiden lukumäärä ja tyyppi ovat hyvin erilaisia. Jotkut ovat erikoistuneet sähköpostimarkkinointiin ja toiset tarjoavat ensiluokkaisia ​​verkkokauppaalustoja. Toiset arvostavat yksinkertaisuutta, kun taas toiset tarjoavat niin monia muokattavissa olevia ominaisuuksia, että se sekoittaa aloittelija täysin.

Kun päätät itsellesi kotisivukonetta on tärkeää, että sinulla on ensin selkeä suunnitelma mielessäsi. Mieti tarkkaan, millaiset kotisivut aiot rakentaa. Onko kotisivuillasi tärkeimmässä roolissa blogi vai esimerkiksi verkkokauppa?

Kun olet keksinyt potentiaalisen sivustosi ulkonäön sekä tarkoituksen ja sinulla on hyvä käsitys budjetistasi, voit alkaa miettimään sinulle oikeaa kotisivukonetta. Myös se vaikuttaa oletko ennen käyttänyt kotisivukoneita ja editoreida. Aloittelijan kannattaa valita mahdollisimman yksinkertainen ohjelma, jolla kuitenkin saa luotua toimivat ja nopeat sivut.

Sinun tulee myös harkita, teetkö suurimman osan verkkosivustosi muokkauksesta mobiililaitteelle vai tietokoneelle. Useimmat verkkorakentajat tarjoavat mobiiliresponsiivisia malleja, mutta kaikki eivät mahdollista mobiiliversion muokkaamista muuttamatta myös työpöytäsivustoa.

Kotisivukoneen valitseminen voi tuntua monimutkaiselta, mutta onneksi useimmat sisältävät ilmaiset kokeilut, joten sinulla on aina mahdollisuus muuttaa mieltäsi ja valita jokin toinen.

FAQ Paras kotisivukone

Miksi maksaa kotisivukoneesta, kun voit saada sellaisen ilmaiseksi? Maksetut kotisivukoneet ovat tietenkin parempia toimintojen vuoksi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö olisi kuitenkaan hyviä ilmaisia versioita. Monilla ilmaisilla rakentajilla on edelleen kaikki ominaisuudet, joita tarvitset upeiden kotisivuiden luomiseen. Selkeä käsitys siitä, miltä haluat verkkosivustosi näyttävän, ja perusteellinen tutkimus on avainasemassa, jotta vältyt maksamasta turhista ominaisuuksista.

On kuitenkin totta, että jotkin ominaisuudet sisältyvät harvemmin ilmaisiin kotisivukoneisiin. Esimerkiksi verkkokaupan työkalut on usein maksettava ja on monia muita ominaisuuksia, jotka yleensä jätetään pois ilmaisista versioista. Ilmaisten verkkosivustojen rakentajien mukana on usein mainoksia, joihin et voi vaikuttaa. Ne voivat saada sivustosi näyttämään epäammattimaiselta. Samoin ilmaiset verkkosivustojen rakentajat eivät anna sinulle omaa verkko-osoitetta, mikä voi myös vaikuttaa uskottavuutesi. Onneksi monilla maksullisilla verkkosivustojen rakentajilla on ilmaisia ​​kokeiluversioita, joiden avulla voit kokeilla ennen ostamista.

Ei ole suoraa vastausta kysymykseen “Kuinka paljon kotisivukone maksaa?” Yrityksille, jotka ovat tyytyväisiä yksinkertaisiin sivuihin voidaan löytää verkkosivustojen rakentajia, jotka eivät maksa lainkaan.

Useimmat yritykset eivät tietenkään tyytyisi ilmaiseen ratkaisuun, joka yleensä tarjoaa epäammattimaiselta näyttäviä sivustoja. Hyvä uutinen on, että erittäin laadukkaat kotisivukoneet ovat kohtuu hintaisia. Useimmat työskentelevät kuukausilaskutusjärjestelmän kautta, ja lähtötason suunnitelmien kustannukset ovat joskus vain 10e kuukaudessa.

Yksi asia, joka kaikkien verkkosivustojen ylläpitäjien tulisi kuitenkin olla tietoisia, on se, kuinka paljon verkkosivustojen rakentajat veloittavat lisäominaisuuksista. Vaikka perus versio olisi halpa, kustannukset voivat nousta nopeasti, jos joudut ostamaan lisäosia tietoturvaan, verkkokauppatoimintoihin ja markkinointityökaluihin. On tärkeää, että yrityksillä on avoimuutta verkkosivustoihin liittyvien kulujen suhteen, joten on luultavasti hyvä idea tutkia mahdollisia alustoja perusteellisesti ennen valinnan tekemistä.

Paras verkkosivustojen rakentaja aloittelijoille on Zyro. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että Zyron verkkosivustojen rakentaja on erittäin suoraviivainen ja helppokäyttöinen. Zyrolla on myös säännöllisiä tarjouksia ja alennuksia aloittelijoille.

Verkkokaupan rakentaminen sillä on hyvin yksinkertaista, koska et tarvitse koodauskokemusta.

Jos olet rakentamassa ensimmäisiä kotisivujasi sinun kannattaa valita kotisivukone, jonka käyttö on vaivatonta. Zyri antaa sinulle sitten verkkosivuston kuoren, joka on räätälöity sen tyyppiseen verkkosivustoon, jonka haluat luoda.Add Image

Saattaa kuulostaa uskomattomalta, mutta verkkosivuston rakentaminen ei välttämättä ole vaikeaa, vaikka tietysti kaikki riippuu siitä, kuinka käytännönläheinen haluat olla, minkä tyyppinen verkkosivusto haluat ja kokemuksesi tasosta. Monet kotisivukoneet on suunniteltu aloittelijoille helpoksi ja niissä on raahaa ja pudota -editorit, mikä tarkoittaa, että koodaustaitoja ei vaadita ollenkaan.
Useimmat web-rakentajat pystyvät rakentamaan sinulle kotisivut alle tunnissa. Vaihtoehtoisesti henkilöt ja yritykset, joilla on enemmän taloudellisia resursseja voivat palkata ammattimaisen web-suunnittelijan rakentamaan verkkosivustonsa heille.

Niiden, jotka ovat valmiita ottamaan itse verkkosivuston rakentamisprosessin, vaikeustaso riippuu heidän valitsemastaan ​​verkkosivuston rakentajasta. Vaikka ne kaikki ovat suhteellisen intuitiivisia, joissakin on lisäominaisuuksia, joiden käyttöönotto saattaa vaatia jonkin verran tietoa verkkosivuston rakennusprosessista. Onneksi useimmilla alustoilla on kunnollinen tuki, mukaan lukien ohjeet ja video-opetusohjelmat.

Kirjoittaja
Website | Kirjoitukset

Olen verkkoliiketoiminnasta kiinnostunut "nörtti", joka kokeilee kaikkia uusia liiketoimintamalleja netissä. Tämän innoittamana perustin tämän blogin, johon luon vertailuja eri ohjelmista ja oppaita toiminnan aloittamiseen.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *